|
| Autor |
Mesaj |
geo88 Member
Data înscrierii: 23/Mar/2010 Mesaje: 59 Locație: Pitesti

|
Trimis: 06-07-2010 19:25 Titlul subiectului: o rugaminte , va rog frumos ! |
|
|
| poate sa imi dea si mie cineva pe privat .... nr de telefon sau macat id-ul de messenger ... al lui daniel chivu din pitesti ... am inteles k face antrenamente si as vrea sa ma antrenez cu el . multumesc |
|
| Sus |
|
 |
cypy1 Senior Member

Data înscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 493

|
Trimis: 06-07-2010 19:29 Titlul subiectului: |
|
|
... _________________ be the best , fuck the rest  |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Borca Senior Member

Data înscrierii: 01/Mar/2007 Mesaje: 113 Locație: TIMISOARA
|
Trimis: 08-07-2010 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
Vezi ca Daniel are si el cont pe forum...  _________________ Pain is temporary,
Pride is forever. |
|
| Sus |
|
 |
geo88 Member

|
Trimis: 08-07-2010 23:53 Titlul subiectului: |
|
|
am vorbit cu cineva de pe forum ..danichivu park .... dar a zis k e de undeva din craiova park si doar se potriveste la nume cu daniel chivu  |
|
| Sus |
|
 |
Andyrocks Senior Member
Data înscrierii: 26/Feb/2009 Mesaje: 462 Locație: Brasov

|
Trimis: 09-07-2010 09:25 Titlul subiectului: |
|
|
Daniel Chivu,campionul national la skandenberg categoria -70 baieti!
Nu Daniel Chivu cel care practica culturism! |
|
| Sus |
|
 |
geo88 Member

|
Trimis: 09-07-2010 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
da ...oameni buni ..despre el vorbesc ..vreau si eu sa ma antrenez si nu il gasesc , e asa exclusivist sa te antrenezi in skandenberg in romania ...am vazut in pulling john .... k aia aveau si in cele mai proaste orase sali de skandenberg .
vreau sa ma antrenez cu cineva in oras aici si nu scrie pe nicaieri ...sala de skanedenberg p aici ..... ma inteleg k nu sunt remunerati p aici armwrestlerii ...dar si dak vrei sa dai bani nu ai cu cine ...
e ca secsu trist sa ai cu ce , sa nu ai cu cine...
dak sunt prea vulgar imi cer scuze ...sanatate! |
|
| Sus |
|
 |
Micu Senior Member
Data înscrierii: 15/Feb/2010 Mesaje: 179 Locație: Radauti

|
Trimis: 09-07-2010 15:22 Titlul subiectului: |
|
|
| geo88 a scris: | da ...oameni buni ..despre el vorbesc ..vreau si eu sa ma antrenez si nu il gasesc , e asa exclusivist sa te antrenezi in skandenberg in romania ...am vazut in pulling john .... k aia aveau si in cele mai proaste orase sali de skandenberg .
vreau sa ma antrenez cu cineva in oras aici si nu scrie pe nicaieri ...sala de skanedenberg p aici ..... ma inteleg k nu sunt remunerati p aici armwrestlerii ...dar si dak vrei sa dai bani nu ai cu cine ...
construieste-ti o masa de skandenberg cu mai multi prieteni si apucativa de treaba inscriete la o sala normala de forta si fa exerctii specifice skandenbergului nu neaparat sala de skandenberg nu cred ca exista asa ceva  |
|
| Sus |
|
 |
Andyrocks Senior Member
Data înscrierii: 26/Feb/2009 Mesaje: 462 Locație: Brasov

|
Trimis: 09-07-2010 17:14 Titlul subiectului: |
|
|
| Micu a scris: | | geo88 a scris: | da ...oameni buni ..despre el vorbesc ..vreau si eu sa ma antrenez si nu il gasesc , e asa exclusivist sa te antrenezi in skandenberg in romania ...am vazut in pulling john .... k aia aveau si in cele mai proaste orase sali de skandenberg .
construieste-ti o masa de skandenberg cu mai multi prieteni si apucativa de treaba inscriete la o sala normala de forta si fa exerctii specifice skandenbergului nu neaparat sala de skandenberg nu cred ca exista asa ceva  |
el vrea sa se antreneze cu Daniel Chivu,ce tot nu intelegeti care aveti numarul lui ajutati-l pe baiat,ca doar nu a ajuns si skandenbergul sport secret!
Nu toti suntem din Radauti sa avem multi oameni pe langa noi care practica skandenbergul! |
|
| Sus |
|
 |
Micu Senior Member
Data înscrierii: 15/Feb/2010 Mesaje: 179 Locație: Radauti

|
Trimis: 09-07-2010 17:21 Titlul subiectului: |
|
|
| eu i-am dat o alternativa fiindca am vazut ca numeni nu vrea sa ii dea un raspuns :| |
|
| Sus |
|
 |
danyel54 Member
Data înscrierii: 23/Mar/2009 Mesaje: 65 Locație: Radauti

|
Trimis: 09-07-2010 20:28 Titlul subiectului: |
|
|
eu fac exercitii specifice skandenbergului la o sala normala de forta iar acolo la sala am si masa de skandenberg...si uite-asa ma antrenez pt skandenberg .....ca in alta parte nu am unde ma antrena  |
|
| Sus |
|
 |
geo88 Member

|
Trimis: 09-07-2010 20:48 Titlul subiectului: |
|
|
e bine sa te antrenezi cu partener , decat singur , pt k ... e altceva...asa knd faci cu greutati nu faci febra nu ai nimic ...cu partener ..altfel cresti
poate reusesc pana la urma sa gasesc ceva... |
|
| Sus |
|
 |
vasy Senior Member

Data înscrierii: 24/Noi/2008 Mesaje: 1162 Locație: botosani

|
Trimis: 13-07-2010 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
| danyel54 a scris: | eu fac exercitii specifice skandenbergului la o sala normala de forta iar acolo la sala am si masa de skandenberg...si uite-asa ma antrenez pt skandenberg .....ca in alta parte nu am unde ma antrena  |
LA RADAUTI NU AI UNDE TE ANTRENA  _________________ Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din
vedere tarmul.brat=36-antebrat=36 |
|
| Sus |
|
 |
danyel54 Member
Data înscrierii: 23/Mar/2009 Mesaje: 65 Locație: Radauti

|
Trimis: 13-07-2010 23:53 Titlul subiectului: |
|
|
| vasy a scris: | | danyel54 a scris: | eu fac exercitii specifice skandenbergului la o sala normala de forta iar acolo la sala am si masa de skandenberg...si uite-asa ma antrenez pt skandenberg .....ca in alta parte nu am unde ma antrena  |
LA RADAUTI NU AI UNDE TE ANTRENA  |
ba da vasy...am unde ma antrena...dar nu ii cunosc pe toti care se antreneaza pt skandenberg ca sa ma antrenez cu ei la un loc.  |
|
| Sus |
|
 |
|