|
| Autor |
Mesaj |
Aron Szekely GOLD ARMWRESTLER

Data înscrierii: 23/Mai/2006 Mesaje: 1371 Locație: Cluj,(Ludus home)
|
Trimis: 05-07-2010 23:31 Titlul subiectului: Forta unui gymnast... |
|
|
Tot timpul m-au fascinat gymnastii...forta, eleganta, elasticitatea lor...
Pe northeast la un anumit timp se discuta despre forta incheieturi, s-a pus intrebarea cine avea cea mai tare incheietura, si un raspuns m-a pus pe ganduri... raspunsul era: un armwrestler care provenea din gymnastica.
Am scos carteal antrenorului Summer (Building the gymnastic body) si el dupe ce s-a retras din competitii s-a apucat de ridicarea greutatilor si de alergat ca sa ramana in forma. Nu se considera un gymnast puternic, dar la inceputul antrenamentului cu greutati, a reusit urmatoarele recorduri la ridicari:
Indreptari cu dubla greutate a corpului sau
Mai multe repetari la tractiuni, + 50% din greutatea sa atarnat
Repetari la paralele + 60% din greutatea sa atarnat
75 de flotari in 60 de sec
Flexia pumnului pe antebrat cu 110% din greutatea sa
Cred ca e un rezultat bun...pt un gymnast, poate si pt un armwrestler  _________________ Și aceasta este porunca Lui, ca să credem întru numele lui Isus Hristos, Fiul Său, și să ne iubim unul pe altul, precum ne-a dat poruncă. 1 Ioan 3, 23 |
|
| Sus |
|
 |
Florin Butusina Armwrestler
Data înscrierii: 15/Feb/2004 Mesaje: 228

|
Trimis: 31-07-2010 23:15 Titlul subiectului: |
|
|
| foarte interesant!!!!!! thx |
|
| Sus |
|
 |
odin Censored

Data înscrierii: 18/Sep/2003 Mesaje: 11428 Locație: Walhalla

|
Trimis: 01-08-2010 08:25 Titlul subiectului: |
|
|
Înafară de proba cu flotările care mi se pare prăpăstioasă ( la modul că niciun din lume nu face 75 de repetări corecte in 60s ) și ultima care nu se poate verifica însă înclin să cred că ar putea fi executată, celelalte probe mi se par normale, pentru un sportiv cu backround ca al celui în discuție. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
mtiger Senior Member

Data înscrierii: 11/Feb/2009 Mesaje: 1321 Locație: București

|
Trimis: 01-08-2010 12:50 Titlul subiectului: Re: Forta unui gymnast... |
|
|
| Aron Szekely a scris: |
.........
75 de flotari in 60 de sec
..........
|
nici eu nu cred asa ceva...  _________________ Life is a jungle... |
|
| Sus |
|
 |
dan borbil Senior Member
Data înscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 1279 Locație: terra

|
Trimis: 01-08-2010 14:43 Titlul subiectului: |
|
|
mai putin de o sec o flotare , nu prea cred nicieu  _________________ nu banii schimba omul .... ci dorinta de a-i avea si teama de a nu-i pierde. |
|
| Sus |
|
 |
Andras Egyed Armwrestler

Data înscrierii: 10/Noi/2004 Mesaje: 620 Locație: Baraolt
|
Trimis: 01-08-2010 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
Se poate face 75 de flotari intr-un minut...
In legatura cu corectitudine as spune ca e normal ca la o asemenea viteza sa nu te "lovesti" cu pieptul de sol, bratele ajungand doar in jur de 90 de grade.
Recordul Guiness la flotari a fost stabilit cu ajutorul unui aparat sub pieptul concurentului, de care se lovea, si care "numara" repetarile. Aparatul ala avea cel putin 20 cm in inaltime, iara daca recordul ala e oficial, as spune ca flotarile astea trebuie considerate corecte:
http://www.youtube.com/watch?v=fh9ispGlK9o |
|
| Sus |
|
 |
BRUTUSXXX Senior Member

Data înscrierii: 04/Oct/2008 Mesaje: 878

|
Trimis: 01-08-2010 17:49 Titlul subiectului: |
|
|
Cele mai puternice incheieturi cred ca le are un alpinist, catarator pro, am vazut oameni care la 75-80 kg stateau atarnati in 2 degete, se balansau, se ridicau intr-un fel de tractiune sub diferite unghiuri. E parerea mea personala  |
|
| Sus |
|
 |
Peter Senior Member

Data înscrierii: 16/Iun/2003 Mesaje: 4376 Locație: long E: 26 17', lat N: 47 40'

|
Trimis: 01-08-2010 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
si eu cred la fel _________________ If you always do what you've always done,you will always get what you always got. |
|
| Sus |
|
 |
Matei Truta Armwrestler

Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 253 Locație: Bucuresti-Toplita

|
Trimis: 01-08-2010 22:51 Titlul subiectului: |
|
|
Cataratul nu presupune forta mare in incheietura ci in degete, nu iti da forta pentru flexia pumnului\ incheieturii, majoritatea miscarilor facandu-se cu incheietura data de spate, palma relativ deschisa (open hand grip fiind folosita preponderent de profesionisti) _________________ Stainless |
|
| Sus |
|
 |
dan borbil Senior Member
Data înscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 1279 Locație: terra

|
Trimis: 02-08-2010 09:01 Titlul subiectului: |
|
|
| BRUTUSXXX a scris: | Cele mai puternice incheieturi cred ca le are un alpinist, catarator pro, am vazut oameni care la 75-80 kg stateau atarnati in 2 degete, se balansau, se ridicau intr-un fel de tractiune sub diferite unghiuri. E parerea mea personala  | UNUL DINTRE EI ,E SI MULTIPLUL CAMPION MONDIAL , ION ONCESCU  _________________ nu banii schimba omul .... ci dorinta de a-i avea si teama de a nu-i pierde. |
|
| Sus |
|
 |
Aron Szekely GOLD ARMWRESTLER

Data înscrierii: 23/Mai/2006 Mesaje: 1371 Locație: Cluj,(Ludus home)
|
Trimis: 02-08-2010 21:10 Titlul subiectului: |
|
|
100 de flotari in 72 de secunde, efectuat, de Zef the Barbarian.
http://www.youtube.com/user/zakaveli#p/u/7/LUOSQNaoGpM
Deci cred ca atunci 75 de flotari in 60 de sec se pot face linistit. _________________ Și aceasta este porunca Lui, ca să credem întru numele lui Isus Hristos, Fiul Său, și să ne iubim unul pe altul, precum ne-a dat poruncă. 1 Ioan 3, 23 |
|
| Sus |
|
 |
odin Censored

Data înscrierii: 18/Sep/2003 Mesaje: 11428 Locație: Walhalla

|
Trimis: 04-08-2010 11:06 Titlul subiectului: |
|
|
Băiatul spune în propriul comment la video:
| Citat: | | "I know the form isn't too good" |
Ce pot eu să mai zic.
.....
Am scris citeț mai sus, NU CRED CĂ SE POT EFECTUA 75 REPETĂRI CORECTE.
Rămân la aceeași părere whatsoever. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|