Parteneru
16-01-2004, 02:10
Am 24 de ani,practic culturismul de un an si jumatate.Sunt o combinatie de mezomorf si endomorf.Per total sunt multumit de ceea ce am obtinut de cand m-am apucat de acest sport,chiar daca nu sunt rezultate spectaculoase!Au fost luni cand am suplimentat cu Ideal Protein,Prot 86 dar din cauza ca nu le-am luat regulat,nici macar zi de zi,n-am remarcat imbunatatiri vizibile!
In fine,suntem in 2004 si m-am suparat foarte tare!Mi-am comandat suplimente in valoare de 2 milioane ca niciodata!Adica jumatate din salariu.Dar nu asta e problema.Vreau sa stiu daca le-am combinat bine si in cazul in care am gresit astept cu placere recomandarea dvs.
Asadar mi-am comandat de la Pro Nutrition,Anabolic Protein(concentratie mare de proteine),Creatina si Glutamina!Sper ca am gandit bine si-mi urez sa ma bucur de rezultate vizibile in 2-3 luni!
Va multumesc si toate cele bune!
In fine,suntem in 2004 si m-am suparat foarte tare!Mi-am comandat suplimente in valoare de 2 milioane ca niciodata!Adica jumatate din salariu.Dar nu asta e problema.Vreau sa stiu daca le-am combinat bine si in cazul in care am gresit astept cu placere recomandarea dvs.
Asadar mi-am comandat de la Pro Nutrition,Anabolic Protein(concentratie mare de proteine),Creatina si Glutamina!Sper ca am gandit bine si-mi urez sa ma bucur de rezultate vizibile in 2-3 luni!
Va multumesc si toate cele bune!