View Full Version : Prostie
clau_goll
23-07-2007, 13:45
Buna ziua sunt nou pe forums a l u t .As avea si eu o intrebare daca nu deranjez!
Eu am doar 13 ani,la sala nu ma primeste de la varsta aceasta(asa a zis antrenoru ala,15 minim parca a zis).As putea sa fac ceva lucruri acasa?Pentru ami dezvolta putin bicepsul,sa se vada cele 4 patratele de la abomen..etc b u t t Mare prostie cu varsta asta :( Domnule prof daca ma poti ajuta cu ceva sfaturi mici as fi recunoscator!y e s
Buna ziua sunt nou pe forums a l u t .As avea si eu o intrebare daca nu deranjez!
Eu am doar 13 ani,la sala nu ma primeste de la varsta aceasta(asa a zis antrenoru ala,15 minim parca a zis).As putea sa fac ceva lucruri acasa?Pentru ami dezvolta putin bicepsul,sa se vada cele 4 patratele de la abomen..etc b u t t Mare prostie cu varsta asta :( Domnule prof daca ma poti ajuta cu ceva sfaturi mici as fi recunoscator!y e s
Parerea mea este ca ar trebui sa faci un sport..ex acasa poti sa faci abdomene,flotari si iti
poti cumpara niste gantere si faci biceps cu ele
Cristian Neagu
23-07-2007, 14:18
daca poti apuca-te de inot!Eu asta faceam la virsta ta!
Mai faceam biceps cu 2 gantere de 4 kg si multe tractiuni la bara si flotari.Poti sa arati f bine si la 13 ani daca te antrenezi!
clau_goll
23-07-2007, 17:19
daca poti apuca-te de inot!Eu asta faceam la virsta ta!
Mai faceam biceps cu 2 gantere de 4 kg si multe tractiuni la bara si flotari.Poti sa arati f bine si la 13 ani daca te antrenezi!
Cam cate flotari pe zi sau explicatimi cum??plz si tractiuni cum sa le fac pauze..scuzati sunt incepator..si la abdomen cum sa fac cate:D pauze etc ms
Cristian Neagu
24-07-2007, 16:41
tractiuni 3 x cite poti , la fel si flotari.Pauza de 3 min intre serii.
clau_goll
25-07-2007, 07:35
Adik 3 serii a cate pot? Multumesc frumos dl. prof!!;)
clau_goll
25-07-2007, 11:41
Am inceput cu flotarile,dar mai mult de 15 nu pot face(maxim).Si nu stiu care este cauza.Ieri faceam 20 fara probleme(le faceam rpd..nu stiu daca si bine).Acum am incercat dupa sfatul dvoastra.Am facut 3 serii.Dar mai mult de 10-15 repetari nu reusesc(am si putina febra,dar nu stiu de unde,ieri am facut doar 20- 30 flotari ) :(
Cristian Neagu
25-07-2007, 18:41
E ok. Fa de maxim 3 ori /spatamina, poate k e mai bine de 2 ori ca sa poti sa cresti!
E normal sa faci febra, astepta sa iti treaca.Knd faci febra cresti!
clau_goll
26-07-2007, 07:05
K Multumesc Pentru Sfaturi Domnule Prof. Momentan Am Febra 2 Zile(abdomen),Nu Sunt Obisnuit Cu Munca Asa Multa.K De 3 Ori Pe Sapt Mi Se Pare minunat.Eu Fac Abdomene - 3 x cate pot(dupa sfatul dvoastra) si flotari la fel.Si fac de 3 ori pe zi..este bine?:) Multumesc pentru raspunsuri dl. Neagu
Cristian Neagu
26-07-2007, 09:32
Este kiar prea mult.dar tu trage pt ca esti tinar si sorpul tau duce ,esti in plina dezvoltare si vei arata mult mai bine de la o luna la alta!
clau_goll
26-07-2007, 09:39
Este kiar prea mult.dar tu trage pt ca esti tinar si sorpul tau duce ,esti in plina dezvoltare si vei arata mult mai bine de la o luna la alta!
Multumesc pentru sprijin dl.Deci este bine ce fac? O sa caut si un loc de tractiuni..Dar am o durere de abdomen ingrozitoare..am vazut ceva amuzant si cand sa zambesc si eu mai bine ....Nu pot nici sa stau drept in picioare ca ma doare!!las ca trece..Multumesc Dl Neagu!p a p a c o o l 2
Cristian Neagu
26-07-2007, 11:44
Trece, incearca sa iti incordezi muskii de la abd in oglinda, contractiile vor grabi eliminarea acidului lactic din muski si va trece mai usor.
clau_goll
26-07-2007, 16:00
Dap.Miam incordat muschii.Si apoi am dormit putin,si vad ca acum nu ma-i doare asa rau(da tot doare).Sper ca pana maine sa treaca sa fac exercitiile:)Ms Dl.NEagu Ca Iti Faci Timp Pentru Noi!!
Da o sa am asa febra dupa fiecare zi de "antrenament"??:(
Cristian Neagu
26-07-2007, 19:34
Nu , nu o sa ai, dupa un timp muskii se obisnuiesc si nu mai fac febra.Knd fac febra culturistii se bucura pt ca insemna ca antr a fost eficient.
clau_goll
26-07-2007, 20:57
Multumesc.:D Sper sa scap maine de febra si sa ma apuc iar de abdomene flotari :).Am si un fier cam ca ganteru(in strehaia nu am gantere..nu pot lua ca nu am de unde :( ) ce ex pot face cu ele.Ms frumos!
Alessandro
26-07-2007, 21:52
daca faci febra , obligatoriu cresti, sau poti face febra si atunci cand te-ai antrenat gresit?
clau_goll
26-07-2007, 21:59
Da am spus ca sunt incepator.Eu habar nam acum invatz.Ai vrea la 13 ani sa stiu toate detaliile??K Ms Ca Miai Zis..Atunci Sa Am Intotdeauna Febra :D
clau_goll
27-07-2007, 08:03
Incep sa ma ingrijorez...am febra de 2 zile..aceasta este a 3-a ..Cam cand voi putea sa scap de aceasta febra??:(
Cristian Neagu
27-07-2007, 10:12
Uneori tine si 4-5 zile maximum.
clau_goll
27-07-2007, 10:33
K..Multumesc..Eram Ingrijorat..Credeam Ca M-am Lovit.MS MULT!!Si la "gantera" ca am un fel de gantera..imi puteti zice nishte exercitii??
clau_goll
28-07-2007, 10:01
Domnule Neagu.Luni ma duc cu varul meu la sala,sa vad daca ma lasa si pe mine antrenorul.Poate daca ma vede inalt ma lasa :D . Are ceva daca fac sala de la varsta aceasta(13 ani)??? :D
Cristian Neagu
29-07-2007, 14:02
Nu , insa ar fi nevoie de ex pt dezvoltare generala,insa om vedea daca te primeste.
clau_goll
07-08-2007, 14:52
Domnule Neagu.Numai am febra.Am avut acea febra lunga de o sapt.Dar numai am deloc febra.Mi-e frica ca nu fac bine ceea ce fac.:(
nu e neeaparat de febra...dupa ce iti intrii in mana nu ar mai trebui sa faci febra.
pe mine de ex...daca fac geno dupa pauza fac febra o saptamana, o saptamana si ceva.dar dupa nu mai fac...dar asta nu inseamna ca nu cresc.
clau_goll
07-08-2007, 23:48
K Multumesc!
clau_goll
12-10-2007, 23:26
Am facut prostia sa ma las de sportul acesta.Astazi mam re-apucat promit ca nu o sa ma mai las imi dau seama ce am pierdut.Acum iar incep sa am febra la abdomen.Fac 3 serii de ab de 3 oripe zi/3 ori pe sapt.Ridic o gantera mai mica tot in serii,flotari etc. Sfaturi orice e bine venit.Si reprosuri ca mam lasat.
CaTa4SporT
13-10-2007, 01:19
:) mananca bine si tinete de antrenamente acolo si o sa vezi ca te faci mare. Arnold la 14 ani o inceput ;)
clau_goll
13-10-2007, 01:20
Pai cam ce antrenamente. E bine 3 serii de ab pe zi/ de 3 ori pe saptamana.si flotari multe cate incap,cu gantere serii tot la fel de 3 ori pe sapt alte sfaturi sunt bine venite.Ms pentru sfat
CaTa4SporT
13-10-2007, 01:25
e bine asa. la varsta ta e de ajuns . mananca sanatos. spunei mamei sa-ti dea lapte ,branza , oua (pt.proteine) ;)
CaTa4SporT
13-10-2007, 01:27
si nu mai sta asa tarziu pe calculator :)
clau_goll
13-10-2007, 01:27
Mananc si de astea.Dar conteaza si somnul?La mine e o mica problema stau pana tarziu la calculator...conteaza si somnul?
Multumesc anticipat ca imi dai sfat la ora aceasta tarzie.
Normal ca odihna este un factor important dupa alimentatie!
clau_goll
15-10-2007, 22:17
Dnu profesor.Am o intrebare!
M-am reapucat de abdomene si altele,de data asta nu ma mai las promit!!
Am primit sfat de la cineva de pe site(CaTa4SporT)sa fac asa:
De 3 ori pe saptamana,dimineata 4 serii a cate pot.
E bine?
Aici ma refer la abdomen.Eu de alimentatie nu prea tin cont,adik mananc ce prind nu tin un regim sau s.a . Si cu odihna nu stau chiar bine(stau pana tarziu la calculator)dar se poate schimba.Astept replyu
Cristian Neagu
16-10-2007, 07:30
E ok.
Sal.Sunt nou pe aici si sunt cam noob in legatura cu cutlturismul dar nimeni nu sa nascut invatat. Am si eu niste intrebari. E bine sa faci exerciti cand ai febra musculara?nu se intampla nimic?sau iti suprasoliciti muschi?
Pt cresterea in masa ai nevoie de repetari putine cu greutati mari. Si pt a creste in masa e nevoie ca sa se ajunga la febra musculara ca pt definire? Care e maximul de grupe pe care le poti antrena pe zi?
Cam atat deocamdata:D
MS mult pentru ajutor
E bn sa iti antrenezi cat mai multe grupe de muschi pe zi?
Alessandro
19-11-2007, 20:40
pai....in primu rand, daca ai febra musc, stai acasa pana iti trece in totalitate, pt inceput, bagi cateva zile circuit (antrenezi toate grupele de muschi in aceeasi zi) dupa ce te obisnuiesti cu aparatele si cu genu asta de ,miscare, poti incepe sa bagi cate 1-2 grupe de muschi pe zi....depinde cat timp ai la dispozitie si de cate ori te duci la sala pe sapt. pt masa musculara 6-8 repetari cu greutate max, eventual 1-2 repetari trisate ori cu ajutor :d
k si ms. Inca ceva daca faci putine repetari cu greutati mari nu e accelasi lucruri cu multe repetari cu greutati mici?nu se ajunge tot la al celasi rezultat?
Alessandro
20-11-2007, 19:06
parerea mea e ca nu e acelasi lucru
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.