PDA

View Full Version : Rezultate

Octav
08-09-2003, 15:10
Buna, ma numesc Octav si sunt din Deva. Trebuie sa spun ca emisiunea "TopSport" este exceptionala, are o structura foarte buna si-mi place la nebunie. Ma antrenez timp de 5 zile pe saptamana, astfel : luni (spate); marti (piept+abdomen+trapez); miercuri (picioare); joi (brate - biceps, triceps, antebrat); vineri (umeri). Cat de curand am sa incep sa iau si suplimente: Prot-r 85 si Creatin Rapid Mass in acelasi timp. Am 17 ani, ma antrenez de aproximativ 6 luni, iar ca tip somatic sunt : 6 puncte ectomorf, 4 puncte mezomorf, 0 puncte endomorf.
As dori daca se poate sa-mi raspundeti la cateva intrebari:
1. Antrenamentul pe care il practic este bun (pana in prezent a dat rezultate) ?
2. Cu aceste suplimente cat voi reusi sa cresc ( de ex. in brat - acum am 35 cm )(in greutate - acum am 77 Kg ) si cat ?
3. Ati putea sa-mi indicati un alt tip de antrenament care impreuna cu aceste produse sa dea un randament maxim ( sa cresc cat mai mult posibil ) ?

Dr.S.Damian
10-09-2003, 14:56
Ne bucuram ca iti place emisiunea.
1. Da, mai ales daca a dat rezultate. Poti sa pui trapezul vineri si sa te concentrezi marti doar asupra pieptului si abdomenului.
2. Nu pot sa iti raspund la intrebarea asta. Cresterea depinde de multi factori, suplimentele fiind doar unul dintre ei. Oricum vei creste mai mult decat daca nu ai lua.
3. Eu zic ca este bine ce faci acum. Trebuie sa iti controlezi regimul alimentar si sa te odihnesti suficient.