Octav
08-09-2003, 15:10
Buna, ma numesc Octav si sunt din Deva. Trebuie sa spun ca emisiunea "TopSport" este exceptionala, are o structura foarte buna si-mi place la nebunie. Ma antrenez timp de 5 zile pe saptamana, astfel : luni (spate); marti (piept+abdomen+trapez); miercuri (picioare); joi (brate - biceps, triceps, antebrat); vineri (umeri). Cat de curand am sa incep sa iau si suplimente: Prot-r 85 si Creatin Rapid Mass in acelasi timp. Am 17 ani, ma antrenez de aproximativ 6 luni, iar ca tip somatic sunt : 6 puncte ectomorf, 4 puncte mezomorf, 0 puncte endomorf.
As dori daca se poate sa-mi raspundeti la cateva intrebari:
1. Antrenamentul pe care il practic este bun (pana in prezent a dat rezultate) ?
2. Cu aceste suplimente cat voi reusi sa cresc ( de ex. in brat - acum am 35 cm )(in greutate - acum am 77 Kg ) si cat ?
3. Ati putea sa-mi indicati un alt tip de antrenament care impreuna cu aceste produse sa dea un randament maxim ( sa cresc cat mai mult posibil ) ?
As dori daca se poate sa-mi raspundeti la cateva intrebari:
1. Antrenamentul pe care il practic este bun (pana in prezent a dat rezultate) ?
2. Cu aceste suplimente cat voi reusi sa cresc ( de ex. in brat - acum am 35 cm )(in greutate - acum am 77 Kg ) si cat ?
3. Ati putea sa-mi indicati un alt tip de antrenament care impreuna cu aceste produse sa dea un randament maxim ( sa cresc cat mai mult posibil ) ?