View Full Version : Ce regim ar trebui sa tin????
Am 17 ani si asi vrea scap de burta imi puteti recomanda un regin bun si sanatos?Vreau neaparat sa scap de aceste kg :((Va multumesc si astept raspunsuri
Cristian Neagu
01-08-2007, 07:35
Cauta pe net regimul hipocaloric.Fa-ti testul de determinare al tipului somatic.
j@xbaros
08-08-2007, 23:05
am citit despre tipurile somatice, si nush creca ma incadrez la ectomorf adica sunt mai slab si masa musculara redusa ,dar am si ceva de la endomorf strad adipos mai mare si mai lat in sold , acestea fiind spuse , as dori totusi sa reduc din strat adipos ,nu repede , si nu cu o dieta stricta , facand exercitii zilnice, si jogging moderat zilnic, spre seara ...
pot sa ma bazez pe o alimentatie dimineata : branzeturi , lactate , carne ( copane pui , piept, peste, si gratare mai rar) multe legume zilnic ( in general ardei gras si rosii ) , si paine mai dietetica, vreo 1-3 feli la o masa... cateva feli cascaval pe zi , ca sa am si din grasimi , si niste alune mai rar, asa ...
cartofi praziti ,dulciuri nu mananc ...
e ok ce fac ? pt 1,87 78 kg s@L
Cristian Neagu
09-08-2007, 11:05
In mare da.Incearca sa inlocuiesti cascavalul cu o brinza de vaca telemea si painea redu-o putin 1-2 felii dimineata si la prinz.Adauga legume.
j@xbaros
09-08-2007, 16:23
de obicei mananc telemea oaie sarata , si dimineata bag un iaut d`ala de fructe 100 g e chiar bun , 2,5 gr grasime , si dietetic
si cristi , pt parte de jos a abd , am acolo un colacel , ca exercitii fac pt toate grupele abdomenului, pot sa reduc stratu facand ridicari de picioare din aplecat, si care mai sunt ? sau doar din alergat , jogging ? :)
Cristian Neagu
09-08-2007, 18:01
Nu amesteca subiectele:scrie la ANTRENAMENT!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.