View Full Version : L-carnitine 500 Vs. Unidyne
Imi puteti spune va rog care este diferenta dintre aceste 2 produse si care este mai bun ptr mine.
Am 20 ani ,1.82 , 90 kg ma duc de 5 ori pe saptamana la sala si vreau sa mai sclabesc dar in acelasi timp sa pun si ceva masa musculara. In mom de fata iau 2 g de l-canitine si 9 pastile de amino 2700 pe zi. Este bine? As putea lua si o proteina ,gen MILK AND EGG?
Va multumesc anticipat.
Imi puteti spune va rog care este diferenta dintre aceste 2 produse si care este mai bun ptr mine.
Am 20 ani ,1.82 , 90 kg ma duc de 5 ori pe saptamana la sala si vreau sa mai sclabesc dar in acelasi timp sa pun si ceva masa musculara. In mom de fata iau 2 g de l-canitine si 9 pastile de amino 2700 pe zi. Este bine? As putea lua si o proteina ,gen MILK AND EGG?
Va multumesc anticipat.
Sincer parea mea este ca Milk&Egg nu e bun pt ce vrei tu.Mai bine incearca de la PERFECT ZERO CARB ISOPURE asa-i zice.Pt ca are 0% Carbohidrati si sub 2% grasimi o sa poti slabi si sa si pui niste fibra musculara pe tine.Good luck!f o r t o
ms mult pentru sfat. De unde pot cumpara PERFECT ZERO CARB ISOPURE in bucuresti??
Cristian Neagu
10-08-2007, 11:08
Asta cu sa pui fibra musculara pe tine e de manual de anatomie!
Iar proteina cu 0% carbo e NUMAI pentru SLABIRE si DEFINIRE inainte de CONCURS si se adreseaza sportivilor de inalta performanta.
Asemenea sfaturi aud mereu prin sali de la tipi care le-au auzit de la altii si le dau ca sigure, fara sa le incerce pe pielea lor.
@Shan cind o sa afli cit costa Isopure si ce efecte are o sa te intorci la Milk&Egg-care dpdv al forumlei este mult mai aproape de ceea ce vrei tu.Dar mai aprope este Proteinmix, care in amestecul formulei iti asigura si proteina de zer, de care ai mai multa nevoie decit de cea din lapte si ou, pe care o poti lua din alimente!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.