View Full Version : interesant
firredbool
17-01-2004, 21:41
exista la ora actuala cineva mai mare ca Arnold ca musculatura ,in vremurile lui Arnold cele bune???f l o a r
da, ronnie coleman. desi mie mi se pare scarbos de mare...
...tu cam ce crezi???...nu trebuie sa fi un "pasionat" al culturismului sa iti dai seama ca exista multi culturisti mai mari decat Arnold...trage cu ochiul pe la Mr. Olympia...;)
bine, hai sa nu punem la socoteala dopajul prin care au ajuns la astfel de marimi, pe cand Arnold a fost natural.
Devoratorul
02-12-2005, 20:05
Originally posted by ioanna
bine, hai sa nu punem la socoteala dopajul prin care au ajuns la astfel de marimi, pe cand Arnold a fost natural.
natural????ma facetzi sa rad!....a folosit decanofort si naposim...din ce am citit eu....astea ne fiind singurele subs pe care el le-a folosit.....dar pe vremea aia un fizic ca al lui arnold era mar......sa nu uitam ca desi s-a dopat asta era cu mult timp in urma pe cand anumite subs inca nu erau..deci daca ar fi fost in ziua de azi arnold probabil ca ar fi ajuns cam la aceleasi dimensiuni ca ale "greilor" din culturimul profesionist.:cool:
Dr.S.Damian
02-12-2005, 20:17
Decanofortul si Naposimul se fabrica doar in Romania (substantele active se gasesc in multe alte produse din lume)
Originally posted by Devoratorul
natural????ma facetzi sa rad!....a folosit decanofort si naposim...din ce am citit eu....astea ne fiind singurele subs pe care el le-a folosit.....dar pe vremea aia un fizic ca al lui arnold era mar......sa nu uitam ca desi s-a dopat asta era cu mult timp in urma pe cand anumite subs inca nu erau..deci daca ar fi fost in ziua de azi arnold probabil ca ar fi ajuns cam la aceleasi dimensiuni ca ale "greilor" din culturimul profesionist.:cool:
stai cuminte. arnold e natural.
stai cuminte. arnold e natural.
...De unde sti???...da poate acuma ii...dar cand concura...sunt cateva articole pe seama asta si acum o sa caut si o sa pun linkurile daca le gasesc
ai citit toate nr din culturism si fitness sa vezi despre ce vorbesc, osmr? orice ai zice, eu raman la parerea mea ca e natural. ai ochiul format sa-ti dai seama care is dopati sau nu? se vede de la o posta! si chiar daca s-ar fi dopat, nu cred ca a abuzat ca astia de azi.
ai citit toate nr din culturism si fitness sa vezi despre ce vorbesc, osmr? orice ai zice, eu raman la parerea mea ca e natural. ai ochiul format sa-ti dai seama care is dopati sau nu? se vede de la o posta! si chiar daca s-ar fi dopat, nu cred ca a abuzat ca astia de azi.
http://hjem.get2net.dk/JamesBond/www/artikler/steroidemisbrug/arnoldandsteroids.htm
nu stiu de ce zici ca ii natural...omul recunoaste...si doar la simpla cautare in google..o sa vezi n si n articole
ma rog...o fi...nu stiu, desi imi pare natural.
ma rog...o fi...nu stiu, desi imi pare natural.
...mda pare...oricum nu cred ca se compara cu "Noua Injectatie"...aaa Noua Generatie...
pai eu de asta yiceam ca e mult mai putin masiv decat astia din yiua de ayi care mi se par ridicoli de mari
Devoratorul
03-12-2005, 11:31
Originally posted by Dr.S.Damian
Decanofortul si Naposimul se fabrica doar in Romania (substantele active se gasesc in multe alte produse din lume)
nu ma refeream ca lua NAPOSIM sauDECANOFORT....ci subs. activa pe care o contzine fiecare respectiv: metandienon si 19-nortestosteron decanoat
Dr.S.Damian
03-12-2005, 12:54
Pai zi asa...;)
serbane, ne spui si noua daca e natural sau nu? eu stiam ca acum lupta impotriva steroizilor.
Devoratorul
03-12-2005, 14:38
ACUM!....dar nu si atunci!!!..ceea ce mi mi se pare cam penibil!...adica.......daca el a folosit..tot el da legea si baga la arest concrentzi de pe la Mr.O. de ce nu s-a gandit ca acestia si-au ales un stil de viatza...stero fac parte din ea....e drept ca el incearca sa opreasca administrare inconstienta din teribilsmul si iluziile unor tineri care doresc peste noapte sa devina un nou MR.O...dar arestarile facute nu prea sunt un gest frumos mai ales ca si el a facut parte din aceasi clasa.
parerea mea.
VIOREL67
04-12-2005, 20:25
si eu spun ca Arni este natural....ACUM :D
ala din ceara sunt sigura ca no;)
Dr.S.Damian
04-12-2005, 20:31
Am auzit si eu ca isi injecteaza parafina..
mi-ati sticat toata imaginea pe care o aveam despre arnoldc r y
si eu care il admiram pt faptul ca a ajuns asa mare intr-un mod natural...:( :( atunci e vreunul natural?
p.s. ziceti-mi un culturist care provenea din endo, inafara de danny padilla care e si mezo
[QUOTE]Originally posted by ioanna
[B]...:( :( atunci e vreunul natural?
...vezi postul: " Un fel de Gigi Contra"(de La taclale)...si o sa vezi ca aceeasi intrebare am pus-o si eu...si raspunsuri nu am prea gasit...defapt doar unul...ghici cine?:D
cine?:confused:
...:D ...vroiam sa zic ca numa un raspuns am primit...cam la asta ma refeream...si raspunsul era....:... nu cred ca exista asa ceva..!
vezi postul...
pai, tocmai ca m-am uitat si nu era scris nimica. is proasta, lasa-ma in durerea mea:D c a p z i
exista la ora actuala cineva mai mare ca Arnold ca musculatura ,in vremurile lui Arnold cele bune???f l o a r
i plina lumea de prostib o x
Nu cred ca e cazul sa faci asemenea constatari...
Alex Popescu
07-10-2008, 21:43
Nu cred ca e cazul sa faci asemenea constatari...
poate ca se simtea omul dator....c a p z i
diavolitza
08-10-2008, 16:05
http://hjem.get2net.dk/JamesBond/www/artikler/steroidemisbrug/arnoldandsteroids.htm
nu stiu de ce zici ca ii natural...omul recunoaste...si doar la simpla cautare in google..o sa vezi n si n articole
si eu sunt total de acord ca a folosit niste substante sau ceva de crestere
Conform unor declaratii ale lui, citate de unele surse, a folosit steroizi doar inainte de competitii, pentru a nu pierde din masa musculara in timpul regimului pentru definire. A subliniat ca nu a folosit substante interzise pentru a acumula masa musculara.
serbane, ne spui si noua daca e natural sau nu? eu stiam ca acum lupta impotriva steroizilor.
lupta deoarece nu vrea sa fie alti mai mari ca el de dopat sigur o fost:) p a p a
uitati-va la bigger,stronger,faster in film recunoaste ca a folosit steroizi
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.