PDA

View Full Version : suplimentele!

tot dragoslita
17-01-2004, 22:23
Domnule doctor ,am 19 ani si fac culturism de 2 ani jumatate.Sunt ectomorf si cresc greu,am luat suplimente inca de la inceput:mega mass2000,4000,protr 85 cu enwergo carb,mass forte creatin r,creatine pro mas,pro mass20,30,milk egg,si acum iau jumbo mass,am luat de-a lungul timpului si am crescut de la 21-22 la bratl la 35,de-a lungul timpului.mai si mananc bine:carne lapte branza oua,astea de baza.intrebarea este:CREDE-TI CA O SA-MI DAUNEZE ACESTE PRAFURI,?am crescut,la cat de rahitic eram,cred ca acum 37 si ceva.VA ROG DIN SUFLET SA-MI RASPUNDE-TI CA SA MA IMPAC CU MINE INSUMI.VA MULTUMESC.

Dr.S.Damian
24-01-2004, 22:36
Daca raspunsul meu o sa iti aduca impacarea cu tine insati, inseamna ca viata mea nu este in zadar :)
Intr-adevar ai bagat in tine o multime de “prafuri”, insa banuiesc ca le-ai luat succesiv si nu in acelasi timp, deci nu cred ca este vreo problema. In alta ordine de idei, daca ai luat exact dozele de care aveai nevoie, organismul tau a fost multumit ca i-ai oferit ceea ce avea nevoie. Daca ai vreu dubiu, ai putea sa faci niste analize pentru ficat si pentru rinichi.