PDA

View Full Version : am o mare problema cand termin antrenamentul zilnic!!

Lexus013
27-08-2007, 23:19
Problema mare este ca dupa ce termin antrenamentul de la sala numai pot repira bine incep sa am acel sunet ca de astm si am avut probleme cu asta akum multi ani cand am fost si internat 2 saptamani cu astm bronsic acut. Nu vreau sa cred ca numai pot continua antr zilnic asa cum mi-am propus din cauza acestui aspect ... desi este foarte rau sa nu poti sa mai respiri si nici sa poti vorbi ptr ca imi vine sa tusesc la fiecare sunet pe care il scot . Dak se poate un sfat ceva sa stiu sa nu fac vre-o prostie . Multumesc

Cristian Neagu
28-08-2007, 07:27
Incearca un medic sportiv.Mi-as dori mult sa te pot ajuta ,dar nu am cunostintele medicale in domeniu!

Lexus013
28-08-2007, 09:20
Am inteles o sa intreb sa vad care este cauza.

Lexus013
25-10-2007, 23:42
Buna ziua am revenit , am facut cateva analize si se pare ca am inima sesnibila la efort , recomandarea a fost una urata ptr mine adika cu cat fac mai putin efort cu atat e mai usor ptr mine ceea ce nu imi convine . Voi continua cu cate 2 antrenamente pe sapt atunci cand pot asta e .

Cristian Neagu
26-10-2007, 06:07
Nu fii suparat...cred ca si ceva aerobic te-ar ajuta.Tatal meu are aceeasi problema si a primit medicamente pe baza de L-carnitina de la medic, care spune ca tonifica muskiul cardiac.
E important ca tu sa te simti bine si sa nu-ti faci singur rau.Eu cred ca poti arata foarte bine cu 2 antr usoare pe saptamina.

Lexus013
26-10-2007, 22:23
Va multumesc ptr incurajare acelasi lucru mi l-a spus si medicul despre L-carnitina am sa o folosesc sa vad cum ma simt .