PDA

View Full Version : Crestere in greutate...

rommel
03-09-2007, 11:48
Salut,
Am 29 de ani, 1.78 cm si 63 de KG.
M-am apucat de sala, si in principiu merg de 5-6 ori pe saptamana. Toate antrenamentele le fac de la 7 dimineata.

Vreau foarte mult sa iau in greutate in primul rand.
Programul de antrenament e urmatorul:
Luni : piept+ biceps + abdomene
Marti: spate+ triceps
Miercuri: picioare+ abdomene
Joi - pauza
Vineri, Sambata, Duminica ca si Luni , Marti, Miercuri.

De mancat incerc asa:
6.30 - mic dejun (oua, branza, lapte, sunca)
Dupa antrenament o portie de GAIN FAST
11.30 o gustare (iaurt + fructe)
14.00 gratar de pui (150 g ) + cartofi + salata
16.00 GAIN FAST
19.00 CINA (carne de vita, pui , porc si orez sau cartofi )
22.00 PROT R-85

Spuneti-mi si mie daca e bine sau nu, daca mai pot modifica ceva.
Multumesc.

Alessandro
03-09-2007, 12:03
umeri si trapez nu faci? in ceea ce priveste meniul cred ca ii bine.

rommel
03-09-2007, 12:11
Am uitat...
Umeri fac miercuri, impreuna cu picioare si abdomen iar trapez marti impreuna cu spatele.
Sper ca partea de nutritie e buna :)
Multumesc.

bolbo
03-09-2007, 15:10
Invata executia corecta la fiecare exercitiu.

Pentru un incepator e cam mult de 5-6 ori pe saptamana. Daca te simti obosit si nu reusesti sa cresti greutatile timp de 2 luni (de exemplu), atunci mergi de 4 ori si lucreaza corpul pe doua ori pe saptamana.

Programul alimentar e bun, mai adauga fructe si un complex de vitamine-minerale.

radu4iasi
03-09-2007, 17:54
corect..
te antrenezi cam des, n-are timp corpu sa se refaca

rommel
04-09-2007, 13:03
Chiar daca lucrez grupe separate ?

Alessandro
04-09-2007, 13:44
Am uitat...
Umeri fac miercuri, impreuna cu picioare si abdomen iar trapez marti impreuna cu spatele.
Sper ca partea de nutritie e buna :)
Multumesc.
e prea mult pt 1 sg zi

ktlin krp
07-01-2010, 11:17
sal rommel.esti ectomorf.te antrenezi prea mult si combinatiile tale nu prea sunt bune.ai 5 6 zile de antrenament pe saptamana,muschiul cand se odihneste? daca nu stiai masa musculara o castigi in zilele de pauza ,de refacere.incearca sa lucrezi asa:Luni: spate+biceps,Marti: piept+triceps,Miercuri:pauza,Joi:umeri+trapez+abdomene,Vineri:brate,biceps+triceps,Sambata:picioare+abdomene...daca luni si marti lucrezi bine bicepsul si tricepsul vinerea poti face ceea ce faci sambata si weekendul esti in pauza.dar depinde si de antrenamentul tau...nu te baga la greutati mari ca nu obtii nimic...incearca sa iei o proteina...pro whey sau gfx8 ..ectomorful e cel mai dificl.si la alimentatie mai adauga o supa.

Alessandro
07-01-2010, 11:25
ktlin krp, lansand la o parte ca mesajul postat de rommel e din 2007, cred ca si tu ar trebui sa mai arunci cate o privire pe aici pe forum, asa pt documentare :)