PDA

View Full Version : Durere intensa de cap

raubtiermann
06-09-2007, 20:51
Buna ziua!
Am 18 ani, 1,84, 81 de kilograme, ma antrenez de un an si jumatate si am o problema foarte mare.
In timpul antrenamentului de piept, in timp ce efectuam impins cu gantere la ultima repetare(lucrez pana la epuizare) am simtit o durere intensa de cap ce nu mi-a mai permis sa imi mai continui antrenamentul.Mentionez ca in aceasi am facut un dus rece pe cap.Durerea a disparut dupa vreo doua ore.AM luat o zi pauza iar in ziua urmatoare la ultima repetare la tractiuni(tot lucrand pana la epuizare) la bara mi s-a intamplat acelasi lucru.Nu am mai putut sa imi mai continui antrenamentul.De la ce sa fie?Si ce ar putea fi?Mentionez ca folosesc Unidyne, ar putea fi de la el?In acelasi timp, obisnuiesc sa beau cafea de doua ori pe zi.Steroizi nu iau, dar fumez.Nu mult, cam 8 tigari/zi.Vreau sa concurez la zonale anul viitor si migrena asta imi da planurile peste cap.Ce sfat imi puteti da?De la ce ar putea fi?Si cum sa o tratez?

Va multumesc anticipat.

cezzz
08-09-2007, 11:57
o singura data mi-sa intamplat sa ma doara capu f tare dupa o serie si anume atunci cand am fortat si mi-am tinut respiratia ca sa pot sa fac seria. Deci daca nu este de alta natura problema, incearca sa controlezi respiratia.. daca nu e de la asta consulta medicul...

julio
08-09-2007, 16:09
e posibil sa fie din cauza cresterii tensiunii intracraniene din timpul efortului...da cel mai bine e sa te consulte un doctor