PDA

View Full Version : GAIN FAST, bun sau rau?

Emanuel
21-01-2004, 12:04
Domnule doctor, va deranjez cu on intrebare (mentionez ca am 33 ani si sunt ectomorf):

De curand am primit de ziua mea un Mega Mass de la Universal, pe care l-am consumat intr-o saptamana (facand antrenamentele de rigoare, bineinteles). Am fost foarte multumit, motiv pt. care as vrea sa folosesc in continuare produse Universal.

Ma gandeam sa-mi iau Gain Fast pt. ca are un continut destul de mare de proteine, pe langa carbohidrati (astfel incat sa nu-mi cumpar Mega Mass + Milk&Egg).

Ceea ce ma ingrijoreaza la Gain Fast este ca pe langa proteine, carbohidrati, vitamine, minerale, enzime, etc mai contine si agenti anabolici care nu-mi "suna" bine deloc:
-plant sterols (beta-sitosterol, sigmasterol, fucosterol, campesterol)
- EFA, etc.

Nu ma incanta deloc ideea de a lua "anabolizante naturale".

Referitor la modul de administrare mai am o nelamurire: producatorul spune ca 1 serving size are 6 cupe (150 g proteine + aprox. 600 g carbohidrati) si ca ar trebui luate 2-3 astfel de serving-uri/zi, ceea ce mi se pare aberant. Probabil ca cele 6 cupe ar trebui sa le iau intr-o zi (am 70 kg la 178 cm).

Va multumesc si astept cu nerabdare un sfat:)

Dr.S.Damian
27-01-2004, 13:20
Nu cred ca ai motive sa te nelinistesti. Acei “anabolizanti naturali” sunt niste substante slabe, pe care oricum le introducem in organism consumand diverse alimente proaspete.
In legatura cu adminsitrarea: cred ca nu te-ai uitat tu bine sau undeva e o greseala. O cutie constine cam 10 portii si trebuie sa iei o portie pe zi (adica 6 cupe).

puiu_indianu
05-09-2006, 15:46
Dar cat costa gain fast si de unde il procur?

andreiutzz
10-12-2007, 00:11
Domnule doctor, as avea si eu o intrebare....am 18 ani, 183 inaltime, si 75 de kg, si m-am apucat de o luna de sala. m-am ganndit sa i-au gain fast...as dori sa aflu care sunt partile negative, si cele pozitive in urma consumari acestui produs....si efectele datorate renuntari la consumul acestor proteine.....
sau daka mi-ati putea recomanda alt produs, care mi s-ar potrivi mai bine, pt cresterea masei musculare.
astept un raspuns, cat mai curand posibil

Cristian Neagu
10-12-2007, 07:34
Ai folosit Gain Fast si nu ti-a mers?Dupa doar o luna nu cred ca poti spune ceva clar despre un produs.Citeste forumul.

andreiutzz
12-12-2007, 00:22
nu am folosit inca...numai creatina fx, de acum vreau sa iau gain fast, dar problema ii k nush exact ce cantitate ar trebui sa folosesc, si cand sa i-au dozele....nu imi trebuie performanta, doar o crestere usoara in masa musculara....
inca o intrebare...ce mi s-ar potrivi mai mult, gain fast, sau giant pro mass de la pronutriction

VickFalcon
12-12-2007, 01:08
Am si eu o intrebare: fiind mezomorf as putea lua Gainfast in cantitati mai mici decat e scris ca trebuie? Mentionez ca iau: Protwhey+Amino-R+Natural Sterol Complex. Ar ajuta.?

Cristian Neagu
12-12-2007, 06:18
Andreiutzz , Gain Fast.
Vick poti incerca dar ce iei tu deja cred ca e suficient.

hieronymus
12-12-2007, 10:57
Andreiutz, Gain Fast este un gainer f. puternic, il foloseam si eu la inceput, dar vei acumula si masa musculara si grasime. Eu zic ca e potrivit pt. fizicul tau, avand in vedere ca ai numai 75 kg eu l-as lua sa fiu in locul tau.

VickFalcon, parerea mea este ca sau iei ProtWein+Aminoacizi, sau Gain Fast (Gain Fastul are si aminoacizi si proteine). Insa nu are sens sa le iei simultan, pt. ca se cam suprapun.
Pe de alta parte, daca iei un supliment, sau il iei in doza prescrisa sau nu il mai iei deloc. Nu te zgarci la doze, pt. ca daca nu ai in organism cantitatea minima prescrisa, e ca si cum nu ai fi luat acel supliment.

VickFalcon
12-12-2007, 11:38
ok! Multumesc de raspunsuri!!

CaTa4SporT
14-12-2007, 12:18
Cu ce as putea combina Gain Fast pt. rezultate bune? e Ok fosfocreatina de la redis + amino-r?

moldovan18
13-07-2010, 15:08
am si eu o intrebare pt domnul doctor Cristian Neagu.
iau tribulus plus+creatines capsules si as vrea sa le combin cu gain fast
ar putea avea efecte negative?
astept raspuns
multumesc!