View Full Version : Susta+antrenament
Boggyman
13-09-2007, 19:32
M-am apucat de un ciclu de susta si napo.Bag 2 fiole de susta pe sapt si 4 pastile de napo pe zi.As dori sa stiu cam cate serii pe grupa sa fac.Deocamdata fac 12-14 serii grupa mare si 7-9 grupa mik,e bine asa?va rog mult dak ma puteti ajuta.
darkwish
14-09-2007, 00:10
susta nu e o alegere tocmai buna ! am mai explicat pe forum de ce ....de cate sapt. vrei sa faci ciclu ? bafta
Boggyman
14-09-2007, 09:55
8 saptamani,de ce zici k nu este o alegere buna.DAr ce-ai recomanda?
si de antrenament ce zici?
darkwish
14-09-2007, 12:22
In sustanon avem 4 esteri:
30 mg propionat
60 mg fenilpropionat
60 mg isocaproat
100 mg decanoat
in total 250 mg de testosteron pe doza.
Hai sa luam fiecare ester si sa vedem cat timp va activa el in organism.
30 mg de propionat. Propionatul trebuie injectat cel putin o data la 2 zile,pentru a beneficia de el.Personal cred ca o data la 3 zile e prea rar, desi unii nu vor fi de acord cu mine. Acum hai sa presupunem ca facem un ciclu numai cu propionat, injectat de doua ori pe saptamana.
Poti sa-ti dai seama deja ca e pierdere de vreme, nu vei creste de la el. Deci daca vei face susta de doua ori pe saptamana, practic vei folosi doar 220 mg testo din fiecare doza.
60 mg fenilpropionat. Fenilul nu difera prea mult de propionatul simplu. poti sa-ti injectezi acest ester la fiecare 3 zile. Oricine a folosit combinatia fenilpropionat(testolent) - nandrolone(deca) stie ca fenilul trebuie injectat de doua ori pe saptamana. Deci daca injectam 2 doze de susta pe saptamana vom avea 120 mg fenil pe saptamana. Ca sa recapitulam, pana acum, in prima saptamana avem in corp 60 prop + 120 fenil = 180 mg de testosteron activ. Asta se cheama irosirea a doua doze de susta.Abia ajunge sa aduca nivelul de testo la linia e plutire, asta e tot ce capatati daca va injectati 180 mg de testo pe saptamana.
Acum hai sa ne aruncam, o privire asupra esterilor mai lungi din susta.
60 mg de isocaproat. isocaproatul va incepe sa activeze abia dupa o saptamana. Nu e rau, dar cu 60 mg nu vei ridica nivelul de testo la un nivel la care sa merite efortul.
100 mg decanoat. Este tatal lor. E acelasi ester folosit in Deca-Durabolin. Acest ester ar trebui sa actionese 2 saptamani, dar unii spun ca ajunge la 3 saptamani. Acest ester este introdus intr-o doza de 100 mg pentru a echilibra esterii rapizi prezenti in susta.
Daca privim din nou observam ca ne putem da seama cu greu cat testosteron activ avem pe saptamana in organism, iar daca reusim sa calculam observam ca nivelul e foarte scazut. Pana in saptamana 3-4 putem sa eliminam din calcul propionatul si fenilpropionatul, pentru ca pana ceilalti esteri devin activi si incep sa lucreze, deja acestia doi nu mai conteaza, fiind deja folositi.
Abia prin saptamana a 6-a nivelul testosteronului va fi suficient de ridicat pentru a se vedea efectele, si daca esti intr-un ciclu de 10 saptamani nivelul va atinge un nivel maxim abia din saptamana a 8-a incolo, deci veti avea un nivel ridicat doar vreo 2 saptamani.Orice ciclu cu testosteron ar trebui sa inceapa cu un nivel ridicat pentru a stimula receptorii, si acum as avea un nivel ridicat abia la sfarsit. La un calcul atent, observam ca nu vom avea un nivel stabil al testosteronului in sange pentru o perioada mai mare de 2 sapt.
De ce crezi ca oamenii spun ca nu se umfla de la susta sau nu au efecte secundare? Pentru ca e o cantitate asa de mica de esteri rapizi activi in corp incat e imposibil sa te umfli sau sa ai vreun efect secundar..
Tu m-ai intrebat ce ti-as recomanda !?
In primul rand nu ti-as zice sa iei susta. Daca chiar vrei neaparat sa folosesti un blend de 4 esteri, ia omna, dar alea vechi nu reteta noua. Are mai mult testosteron rapid si nivelul va ramane mai constant.Iar daca nu ma crezi poti intreba pe oricine care a folosit si iti va spune ca s-a umflat ceva de la el. Motivul este acela ca esterii rapizi din omna ridica nivelul de testo activ din sange mai repede, de unde rezulta si crsterea.
Se cunoaste faptul ca primul ciclu ar trebui sa fie cel mai productiv datorita receptorilor neobisnuiti cu testosteronul. Asa ca testosteronul o fi testosteron, dar nu vei avea aceleasi rezultate de la esteri daca nu vei sti cum sa-i sincronizezi.Susta/omna incearca`l pe acesta si nu vei fi dezamagit.
Antrenamentul : 12-14 rept / 4 serii !
Alimentatie : pentru a beneficia de efectul steroizilor folositi este foarte important ca dieta ta sa fie hiperproteica si hipercalorica.
Poti sa mananci in jur de 30-40 gr proteina la o masa deoarece steroizii te va ajuta sa o prelucrati.Nu te baza mai mult pe suplimente caci s-ar putea sa-ti creeze probleme cu tubul digestiv.
Bafta!
Boggyman
14-09-2007, 13:23
Multumesc omule,voi lua in serios tot ce mi-ai spus,acu tre sa-mi termin ciclul de 8 sapt si la vara ma voi apuca de omnadren.
Bafta!
darkwish
14-09-2007, 22:29
iti trebuie pct (recuperare) , deoarece susta inhiba genereare testosteronului propriu.
Boggyman
15-09-2007, 16:50
Pai pct,m-am gandit la clenbuterol 2sapt,tribulus 1gr/zi,tamoxifen 20-30mg/zi timp de 3 sapt si hcg dar nu stiu cat si cum sa-l folosesc.Ma poti ajuta?Ce dozaj ar trebui?
darkwish
16-09-2007, 13:15
stii rolul clenbuterolului ? tribulus si tamoxifien nu`ti vor ridica nivelu' de test. , deci iti trebuie pregnyl sau clomid.
500iu a cate 3 injectii pe saptamana sunt de ajuns !
Boggyman
16-09-2007, 16:44
pai clenbuterol iau k anticatabolic pt a nu pierde masa asa am facut si napo si nu am pierdut nimik.Clomid nu am de unde face rost deci pana la urma raman la hcg,ti-am dat add pe mess poate mai vb akolo.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.