PDA

View Full Version : Produse Pentu Crestere In Masa Musculara

carlos daryl
21-01-2004, 14:06
1.Ce recomandati mai mult petru crestere in masa musculara ,SUPER MASS-R sauMASS FORTE CREATIN R (din gama REDIS),.CARE DINTRE ACESTE PROODUSE E MAI EFICIENT??????

2.eSTE BINE SA COMBINI LA 10MINUTE DUPA ANTRENAMENT CONCENTRATUL PROTEIC cu pastilele de aminoacizi,in sensul de a se lua deodata????

3.Folosesc de 3 luni Super MASS _R insa doar o singara portie pe zi,dupa antrenament si am crscut in masa corporala cu2.5-3kg.Sa-l inlocuiesc cu un alt supliment sa(MASS FORTE CREATIN-R) sau sa continui tot cu el,dac vreau crestere in masa musculara????

4.Uneori ma trezesc noaptea cu bratul stang amortit,practic nu il mai simt de la umar spre incheietura mainii si nu mai am control asupra lui,dar dupa 1minut de masaj imi revine si dispare amorteala(este adevarat ca uneori adorm cu acest brat sub cap).
Sa fie aceasta problema a mea de laTENDONUL KARPIAN(IMI PUTETI SPUNE CE IMPORTANTA ARE ACEST TENDON SI CAND APAR PROBLEMELE DE LA EL?????),SAU DE LA ALT CEVA(reuma sau artrita nu am)

SCUZE CA INCA NU M-AM INREGISTRAT SI ASTEPT
RASPUNSUL!!!!

FELICITARI PENTU CARTE ,AM CUMPARAT-O ESTE BINEVENITA
PENTRU TOATE CATEGORIILE DE PERSOANE

MULTI AR FI INTERESATI DACA ATI FACE O CARTE SI CU EXERCITII DE CULTURISM PENTRU SALA SAU ACASA SAU daca ati pune pe caseta video si emisiunea TOPSPORT SI SA O VINDETI !!! pACAT CA NU MAI APARE TOPSPORT(ZIARUL)

Dr.S.Damian
28-01-2004, 22:24
1. Incearca pentru inceput Mass Forte Creatin R.
2. Da, se pot administra si asa, desi ai putea sa iei aminoacizii imediat dupa sala si conecntratul la 30 de minute.
3. O portie ar putea fi insuficient, insa asta trebuie judecat in functie de ceea ce mananci (daca mananci bine, ai putea chiar sa renunti la supliment).
4. Asta ni se intampla tuturor atunci cand dormim intr-o pozitie care penseaza nervul brahial. Nu e nici o problema. Te gandesti la sindromul de tunel carpian probabil, insa nu e cazul.
Multumesc pentru felicitari in legatura cu cartea si am sa tin cont de sugestiile tale.