PDA

View Full Version : Reactii la creatina

adican
17-09-2007, 23:50
Salut tuturor! Este primul meu mesaj aici pe forum dar va citesc de ceva timp. Am si eu o intrebare. Este normal sa ai o reactie dupa ce iei creatina, ceva in genul ca simti intepaturi ca mii de ace pe suprafata pileii? Eu stau in Montreal si am cumparat Horse Power de la un magazin de specialitate de aici, o iau cam cu o jumatate de ora inainte de antrenament si o combin cu Cyto Gainer imediat dupa exercitii.

PS. Acest Horse Power contine trei tipuri de creatina: Kre Alkalyn 1.5 g, Creatine Ethyl Ester 1.1 g si Tri-Creatine Malate 1.5g. In plus are si N-Acetyl L- Glutamine 1.1g.

animalxxx
18-09-2007, 00:11
este din cauza la beta-alanine, posibil chiar si din cauza argininei si nu din cauza creatinei. Dupa un timp va fi mai bine. De asemenea Cyto Gainer nu-i cel mai bun lucru pentru dupa exercitiu. Cumparati niste Whey pentru chiar dupa. Cind nu ai timp sa-ti faci de mincare atunci foloseste Cyto Gainer in loc de o masa.

adican
18-09-2007, 00:59
Dar de ce nu e asa bun Cyto Gainer-ul? Cel de la magazin mi l-a recomandat spunandu-mi ca este mai bun decat Whey-ul. Mi-a spus ca e cam cel mai bun de pe piata acum. Si pretul este acelasi asa ca nu cred ca doar a incercat sa scoata niste bani in plus. Si vad ca si contine cam tot e urmaresc eu sa contina. Si, culmea, e si bun la gust...n o r o c Oricum e destul de scump cam 70 de dolari cutia de 3 kile si ceva...