PDA

View Full Version : Ce imi recomandati ?

Casper333
21-09-2007, 08:51
Salut ,

Am si eu nevoie de un sfat avizat.Am citit cateva posturi de aici si am observat ca sfaturile sunt personalizate.
Am 30 de ani, 1,78 m ,78 kg , si as dori sa imi cresc masa musculara rapid.
V-as ruga sa imi spuneti si mie ce suplimente nutritive sa folosesc (exclus steroizi sau anabolizanti), ce alimentatie ar fi potrivita si daca se poate si un mic program de exercitii pentru rezultate rapide.
Mentionez ca vreau sa imi cresc masa musculara pana la un anumit nivel ,sa arat putin mai bine, sa se vada un corp bine lucrat.Dar nu am de gand sa concurez la titlul de Mister Universe (joke) .
Multumesc anticipat , astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra.

Cristian Neagu
21-09-2007, 11:10
Fiind la cap suplimente vom vorbi doar de acestea.Pt antrenament , te rog sa postezi acolo la rubrica respectiva.
Ca supliment te-as indemna spre Proteinmix eventual cu fosfocreatina.O dieta hiperpoteica te va ajuta sa cresti in masa.

Casper333
24-09-2007, 21:26
multumesc mult d-le Cristian Neagu,
imi cer scuze pentru "lacomia" referitoare la informatiile de care am nevoie si de faptul ca am incercat "sa impusc doi iepuri dintr-un foc".
am postat si la topicul "antrenament" dar am primit doar un singur raspuns dar din pacate prea lacunar pentru a-mi alunga toate semnele de intrebare :(...
sper sa aveti timp si sa aruncati o privire peste el (poarta acelasi titlu) si poate aveti cateva minute sa imi raspundeti.
va multumesc anticipat.

Casper333
25-09-2007, 20:01
aaa,era sa uit ! am uitat sa specific ca nu vreau sa asimilez grasimi.
doresc un supliment nutritiv(exclus steroizii) care sa ma ajute sa castig DOAR masa musculara si forta.
Produsul Proteinmix cu fosfocreatina indeplineste exact aceasta cerinta?
sau imi recomandati altceva?
astept raspunsul cu nerabdare.vreau sa incep antrenamentul cat mai repede:)

va multumesc.

Cristian Neagu
25-09-2007, 20:17
Da e exact ce ai nevoie.Nu minca mai mult de 120gr carbo/zi.