PDA

View Full Version : intrebari

dogo-canario
22-01-2004, 12:01
salut,

sunt un tip la 1.79 cu vreo 58kg, 23 ani. mi-am inceput antrenamentul la sala de 1 luna.spune-mi si mie ce sa mananc si cum sa mananc si ce suplimente alimentare sa iau pt o crestere cat mai rapida in greutate.am mai "tras" la sala in ultimii 3 ani dar cu abandonuri repetate si niciodata mai mult de 3 luni.renuntam din cauza rezultatelor care nu se vedeau desi luam suplimente alimentare.adaug ca nu prea dorm.(5-6 ore) si sunt un tip f energic (nu am stare, daca nu mai am nimik de facut, ma urc in masina si imi caut).scoate-ma si p mine din dilema asta cu alimentatia. daca ai putea sa-mi raspunzi prin mail ti-as fi profund recunoscator dogo-canario@home.ro.

mersi!

Dr.S.Damian
28-01-2004, 22:21
Sunt foarte multe lucruri de spus aici. Acest serviciu de consultanta se adreseaza nelamuririlor de detaliu si nu cele de fond. Tocmai pentru a veni in intampinarea celor cu probleme ca a ta, am deschis un cabinet de conultanta unde poti obtine informatii complete (evident contra unei sume). Mergi pe www.doctor.3x.ro si afla mai multe, iar daca vei considera necesar, eu te astept la cabinet.