PDA

View Full Version : Ce iau... ce imi recomandati :-?

Nimeni_altu
05-10-2007, 13:08
Buna dl. C. Neagu si salut oameni :)

sunt si io nou pe aici... mai caut sa ma uit pe forum sa vad problemele care le am, si ce recomandari le dati celor cu probleme

deci sa incep :D

Sunt vreo 70% ectomorf 30 % mezomorf ; inaltzime : 1.80-83 ; kg 69-71

grupe musculare foarte bune : spate ; umeri (incluzand la spate trapez)
grupe musculare bune : abdomen
grupe musculare mai putin bune : picioare si piept (mai mult piept)

fac sala de 6 luni , 5 luni fara suplimente... am inceput sa iau suplimente cand vedeam ca nu mai cresc deloc, deocadata am folosit numai rapid mass si intr`o luna am crescut 1 cm respectand ce scrie pe cutie (2 portii pe zi), io zic ca`i bine cum merge treaba , vreau sa cresc in masa.. sa ajung pe la 75-77 kg.. mi`ati recomanda altceva ?

Si mai ceva daca s`ar putea... si imi cer mii de scuze k neglijez sectiunile :D

cum pot sa`mi indrept abdomenu, si de la ce se instramba ?
si cum pot sa pun masa pe piept fara sa`l latesc , adik sa`l umflu dak ma intelegeti :D ?

DeKo
07-10-2007, 16:59
1. Urmeaza sfaturile celorlalti si al Domnului Cristian adica , Mixforte + fosfocreatin. Shake`ul fa`l cu lapte.
2. La mine abdomenul se deforma de la abdomenele la banca ! Incearca sa faci abdomenele ridicand genunchii la piept sau picioarele la 90 grade, ori mergi la alergat , cardio , aerobic , bicicleta.
3. La piept baga ridicari cu haltera cu greutati mari , repetari putine. Numai fa la aparate , doar haltere si gantere.

Sper ca ti-au fost bune de ceva sfaturile mele , totusi asteapta un raspuns si de la domnul Cristian Neagu.