View Full Version : o intrebare.
kalistrofobia
16-10-2007, 12:07
am 1.76, 65 kg, ectomorf. un coleg de al meu in aceesi situatie s-a apucat sa ia Mass Forte Creatin R la 5 kg.ideea este ca as vrea sa ajung la 75 kg.sala fac din cand in cad, pentru ca nu imi permite timpu, si fac acasa. este in regula daca iau si eu Mass forte creatin R?m o t o r m o t o r m o t o r
kalistrofobia
16-10-2007, 21:55
mi-a placut raspunsul.foarte la obiect.ideea era daca ai putea sa mai imi dai niste recomandari.iau mass forte creatin R si atat? sau e de ajuns pt inceput?
Criminalu2
16-10-2007, 22:06
mi-a placut raspunsul.foarte la obiect.ideea era daca ai putea sa mai imi dai niste recomandari.iau mass forte creatin R si atat? sau e de ajuns pt inceput?
niste aminoacizi+eurovita
kalistrofobia
17-10-2007, 02:29
o chestie naspa e faptu k ma simt destul de complexat k sunt slab.cred k m-as multumi si cu a fi gras :c o l o r c o l o r c o l o r atat timp cat nu sunt slab.am sa incerc sa trag cat de cat la sala.sper sa asimilez mass forte creatin R.daca as ajunge la 76 la kg ar fi perfect.10 kg mi se pare mult de luat in greutate.
Pai n-am vazut sa intrebi altceva :P Oricum daca vrei sa obtii 10kg yo zic sa termini mass forte-ul apoi sa iei Uni-Liver sau BCAA (dak ai banii ia BCAA) + Creatine caps de la universal si apoi sa-ti iei un gainer (gain fast/ hard fast/GFX-8/ etc) Eventual dak iti mai ramane cash (adik cascaval :) ) iti recomand N1-T sau Tribulus&ZMA. Pe scurt amino/gainer/creatina/(optional- stimulator natural de testosteron). Bafta ;)
kalistrofobia
18-10-2007, 02:08
hm.am sa vad cum decurge treaba dupa mass forte.de testosteron nu cred k am nevoie.toate astea care le-ai enumerat trebuie luate in aceeasi perioada? si in plus..mi se par cam multe..dak da rezultate mass forte, e de ajuns sa continui cu el?
Dak gasesti ceva care functioneaza ramai cu acel produs ;) Da combinatia de produse da rezultate, luate fiecare separat nu stiu cat ai castiga? Da st multe produse fiindca in opinia mea 10 kg sunt cam multe de luat doar cu mass forte.
kalistrofobia
18-10-2007, 15:45
hm.ms.borbim dupa o luna.sa vad care e treaba cu mass forte creatin.
crisscooper
25-10-2007, 13:40
Va rog frumos sa mi raspundeti si mie ?? / daca iau proteine si creatina !!! am inteles ca daca nu ma mai duc la sala se lasa pielea pe mine ... si altele .. sau ca scade masa musculara ..etc ,va rog sa mi raspundeti
Nu ti se lasa nicio piele, de ce nu incercati sa va raspundeti singuri la astfel de intrebari, daca aveai 70 de ani iti ziceam da, dar daca ai 2, raspunsul e nu.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.