PDA

View Full Version : Crestere In Masa Musculara

DANIELL
23-01-2004, 17:02
1.PENTru crestere in masa musculara care dintre produse il recomandati mai mulT:SUPER MASS-R sau MASS FORTE CREATIN-R??Care este mai bUn pentru organism si pentru cresterea rapida in masa musculara???

2.DE APROAPE 4 LUNI IAU O SINGURA PORTIE PE ZI(65grame) ,DUPA ANTRENAMENT, LA 10-15 MINUTE ,de SUPERR MASS-R si am luat cam 2kg. in greutate.Sa continui sau sa trec pe MASS FORTE CREATIN-R?

3.mA TREZESC UNEORI NOAPTEA CU BRATUL DREPT SAU STANG COMPLET AMORTIT,DE LA UMAR SPRE DEGETE,si nu mai am deloc contRol asupra lui,parca e un obiect mort.Dupa 1 minut de masaj imi revine si-l simt din nou>De la ce sa fie(reumatism sau artroza nu am).Are vreo legatura cu CANALUL KARPIAN?CE PROBLEME POT SA APARA DE LA ACEST CANAL SI CAND?

4.folosirea indelungata a concentratelor poate sensibiliza stomacul sau crea probleme ,gastrita?Asa ziceau niste colegi,dar le-am spus ca nu eadevarat.Este?

FELICITARI PENTRU CARTE.AM CUMPARAT-O!

Dr.S.Damian
25-01-2004, 11:01
1. Incearca pentru inceput Mass Forte Creatin R.
2. Da, se pot administra si asa, desi ai putea sa iei aminoacizii imediat dupa sala si conecntratul la 30 de minute.
3. O portie ar putea fi insuficient, insa asta trebuie judecat in functie de ceea ce mananci (daca mananci bine, ai putea chiar sa renunti la supliment).
4. Asta ni se intampla tuturor atunci cand dormim intr-o pozitie care penseaza nervul brahial. Nu e nici o problema. Te gandesti la sindromul de tunel carpian probabil, insa nu e cazul.
Multumesc pentru felicitari in legatura cu cartea si am sa tin cont de sugestiile tale.