View Full Version : Sunt incepator
Buna.Fac sala cam de o luna.Inca nu am luat nimic.Am 15 ani,180cm,65kg.As vrea sa iau Rapid Mass.Vreau sa va intreb daca e bun pentru volumizarea musculara.Ce imi recomandati pentru ceea ce vreau eu?Ca sa aiba un efect cat mai rapid.Daca e bun Rapid Mass as vrea sa stiu si cum sa il iau.
Instructiunile pt rapid mass se afla pe produs, pt o voluminizare musculara iti mai lipsesc aminoacizi; deci un Amino-R si niste Glutamine caps daca vrei sa te recuperezi rapid dupa efort, si sa ai forta sa-l susti.
Succes!
M-am hotarat sa-mi cumpar Rapid Mass.Am citit ca in prima perioada...o perioada de 5-7 zile sa iau 4 portii pe zi.Cand sa iau cele 4 portii?Dupa ce intru in ritm normlal,cand sa iau cele 2 porti recomandata?Si mai am inca o intrebare:daca iau 2 porti pe zi cat timp imi ajung 4 kg ? Multumesc
Dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament. In rest poti sa mai adaugi si seara o portie, inainte de culcare, nu strica. Succes!
Deci sa inteleg ca am ales bine sa folosesc Rapid Mass,nu?o sa tin cont de sfaturile vostre.Multumesc...
rapid mass contine si creatina nu?
la 16 ani poate face ceva rau la organism?
astept raspuns
Nu are ce sa iti faca rau. Pe timpul iernii bei 2l de lichide pe zi si totul e ok.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.