PDA

View Full Version : alimentatie sanatoasa...

Davidoff1986
18-11-2007, 23:04
Buna ziua. Domnule doctor, ma numesc Mihai si am facut culturism de performanta 2 ani de zile, dupa care am avut o perioada mai dificila, si am slabit f mult (aprox 17 kg) ... acum am inceput un program in fortza pentru a`mi reveni... si vroiam sa va intreb dak alimentatia mea mi`ar putea afecta cumva sanatatea...
Dimineata la trezire ... fierb 6 oua si consum doar albusurile... iau vitaminele daily formula de la universal (1 capsula) ... dupa care consum 1-2 banane pana la a doua masa ... care e alcatuita din orez si piept de pui ... dupa care ma odihnesc ... urmatoarea masa o constituie piure cu pulpe de pui ... iar dupa o ora consum ceea ce la universal au numit`o "get big quick formula" ... - 3 albusuri crude + 3 cupe de gain fast + 2 banane la blender + 3 linguritze de miere + 500 ml lapte... iar cu 30 de min inainte de a pleca la sala beau 700 ml de apa cu o cupa de creatina storm .... cand vin de la sala beau iar creatina si formula get big quick ... si la culcare mananc iar 6 albusuri fierte si mai iau 1 capsula de daily formula vitamine ...
astept un raspuns ... mentionez k momentan am 74 de kg ... si am urcat in 10 zile de la 72 la 74 de kg ... si progresul continua ...
va multumesc anticipat...

Cristian Neagu
19-11-2007, 06:44
Tine cont de problemele din trecut si vezi sa nu repeti aceleasi greseli care te-au adus la probleme.

Davidoff1986
19-11-2007, 11:54
Hmm ... problemele din trecut au avut mai mult legatura cu, consumul de tigari si alimentatia dezordonata intr`o perioada de cateva luni, dar m`am invatat minte ... mananc la ore fixe... si am renuntat definitiv la tigari si alcool... pe mine m`ar interesa sa stiu dak o alimentatie bogata in proteine cum am acum mi`ar afecta ficatul ... eu personal ma simt excelent ... nu simt dureri de stomac sau de ficat... dar vreau sfatul dvs...

Cristian Neagu
19-11-2007, 12:05
Daca nu suferi de vreo boala a ficatului , nu vad nimic care sa fie gresit.