PDA

View Full Version : intrebare

costel99
21-11-2007, 12:18
Am un baiat de 13 ani care face sport de performanta(dans sportiv) zilnic.
Este cam slab , are 1,49 cm si 32 kg , si ni s-a spus ca nu prea are forta . As dori sa stiu daca poate folosi produse redis.
Va multumesc .

darkwish
21-11-2007, 15:23
are o varsta frageda , aveti rabdare cu el , o sa tot creasca ! mai bine ia-ti lua un complex de vitamine si minerale !

costel99
21-11-2007, 16:42
Multumesc ptr. raspuns .
In afara de SUPRADIN ce as mai putea folosi?
Apropo , mi s-a sugerat sa foloseasca carbohidrati si cereale .

Hel
21-11-2007, 17:47
Carbohidrati + fibre(cereale si musli), puneti-l sa faca miscare in mod regulat, sa urmeze un sport un an sau doi, si mai ales sa-i oferiti minerale pe langa vitamine. Eu va recomand MegaMinerals care le puteti gasi si la redis, sunt mai usor de asimilat si sunt perfecte pt baiatul dumneavoastra.

georgevlad
22-11-2007, 20:53
hm......nush ce sa zic.....flotari? sa incerce ceva flotari pt k e bine pt varsta lui....nici eu nu prea aveam forta dar pe al varsta aia faceam flotari si asa am icneput sa capat forta.

Cristian Neagu
23-11-2007, 05:31
Am un baiat de 13 ani care face sport de performanta(dans sportiv) zilnic.
Este cam slab , are 1,49 cm si 32 kg , si ni s-a spus ca nu prea are forta . As dori sa stiu daca poate folosi produse redis.
Va multumesc .

Dansul sportiv e un sport prin excelenta aerob , unde copilul "arde" multe calorii, pe care corpul lui in plina dezvoltare le-ar utiliza la crestere.Pe linga vitamine , minerale si cereale va recomand cu caldura batoanele Massbar si Wheybar.
Procesul de crestere e esential si el trebuie sustinut cu calorii.Sunt profesor de educatie fizica si antrenor de inot de multi ani, lucrez cu copii si va garantez ca-i veti face un bine baiatului.
Alimentatia lui trebuie sa contina mult calciu din lactate (sa nu-i lipseasca laptele) dar sa evite cola, pentru ca impiedica fixarea Ca in organism.
Va mai recomand sa cititi despre APILARNIL , POLEN eventual LAPTISOR DE MATCA.
Ma bucur mult ca un parinte e asa de grijuliu si inteligent cu copilul lui!g r u p
Ca efort fizic adiacent incercati inotul, daca sunteti din Bucuresti va pot ajuta la bazinul Floreasca un fost coleg de-al meu de la polo e profesor acolo.

costel99
23-11-2007, 15:30
Va multumesc ptr. raspunsuri si va doresc numai bine.

Cristian Neagu
23-11-2007, 15:41
Va asteptam oricind!

costel99
27-11-2007, 16:01
stiu ca inotul ar fi o buna alternativa , dar timpul nu-i permite , deoarece are antrenament zilnic , iar simbata si duminica are concursuri , in general.