PDA

View Full Version : cum obtin masa musculara

Huban Goerge
29-11-2007, 01:13
salut....la ce aparate pot sa obtin masa musculara mai repede ???? despre mine ..1,83m,66kg...... va rog raspundeti-mi la intrebare

Alessandro
29-11-2007, 15:32
fa ex de baza: genu, tractiuni si indreptari

BogdanMM
29-11-2007, 16:37
vrei masa.. lucra cu greutati libere... gantere si haltere....

BogdanMM
29-11-2007, 16:42
masa musculara = antrenament+alimentatie+odhina

Cristian Neagu
30-11-2007, 08:54
De ce sunteti rai baieti?Spuneti-i secretul , cum se obtine masa de azi pe maine, daca vreti sa il ajutati.Metoda aia a noastra cu faci aia si iei aia , apoi te culci si te scoli cu 45 la brat.Omul se grabeste nu are timp de exercitii timpite si prafuri!Tztztz

ciupanezu
30-11-2007, 09:23
:)) din pacate asa e toti vor in 2 zile sa aiba bratzu mare sa le placa la gagici!

Cristian Neagu
30-11-2007, 09:26
2 zile asa mult?Maxim 2 ore!Pe urma descopera ca nu sunt pastile care te umfla si antrenamentele sunt grele ,+ca dureaza!Da-i incolo de dopati cum sa muncesc io sa fac muskii aia!

ciupanezu
30-11-2007, 09:32
:))..asa e!am un prieten care a luat napo cica a auzit ca sunt niste pastilute care dau energie:)).a luat..dupa cateva zile nu i se mai scula...s`a speriat si nu a mai luat,dar cica atunci cand le lua impingea la piept cu 100...el de obicei facea cu 60.habar nu are ce e ala naposim...sau nu avea..ca i`am zis eu..si el nu ma ca luam una pe zi :))

ioanna
30-11-2007, 11:05
salut....la ce aparate pot sa obtin masa musculara mai repede ???? despre mine ..1,83m,66kg...... va rog raspundeti-mi la intrebare

nu exista asa ceva...baietii fac misto de tine :) daca nu ai rabdare si nu muncesti, nu creste nimic peste noapte. good luck!

CaTa4SporT
30-11-2007, 11:41
e pacat sa vezi cum e indus in eroare de altii. Am si la sala unii care, cand ii vad pe astia incepatori nu le zic nimica trec pe langa ei si zambesc sau chiar fac misto de ei, dar nici unul nu se duce sa le spuna "Ba , uite cum se face". Au uitat de unde au plecat ... mandri si orgoliosib u t t

Cristian Neagu
30-11-2007, 12:42
Deloc ,dar trebuie sa stii sa pui problema logic: domne am o problema vreau sa cresc in masa , am citit ca .Nu ceva de genu vreau masa urgent, ajutati-ma!
Am elevi pe care-i cresc de la 10 ani (mi-au fost elevi la scoala) si acum la 15-16-17 se pregatesc sa concureze, ca ei am antrenat zeci in cariera dar am si invata sa nu stric orzul pe giste.La 15 ani azi vrei sa devii culturist si maine te plictisesti.

maxxebox
30-11-2007, 13:09
Mda, din pacate d-l profesor are dreptate, intr-o sala gasesti multe tipuri de oameni si sunt destui incepatori carora le arati cum sa lucreze corect un exercitiu sau le spui ca nu este cazul sa faca deocamdata exercitiul respectiv dar ei tot ca ei fac si nu sunt perseverenti absolut deloc. Dupa o luna se uita in oglinda si nu vad nici o schimbare si se gandesc ca au fost degeaba la sala... Parca sala este un fel de sera in care cresc muschii si trebuie sa mergi acolo sa iei cat iti trebuie. :)) Eu unul ma bucur de fiecare data cand vad ca intra in sala tineri de pana in 19 ani dar, din pacate, din 20 care intra noi in 3 luni, abia daca mai raman 2-3 care tin cont si de sfaturi legate de antrenament si de nutritie.

Cristian Neagu
30-11-2007, 13:14
Foarte corect!

latrau
01-12-2007, 23:40
:)) din pacate asa e toti vor in 2 zile sa aiba bratzu mare sa le placa la gagici!
nu toate muierile alearga dupa musculosi!
Conteaza si ambalaju', dar si ce ai in dibla

GSP
02-01-2008, 01:23
:))))

cezzz
02-01-2008, 14:08
rasfoieste bine forumul fiindca nu exista exercitii minune... in general cei care incep ca tine in graba sfarsesc lamentabil.. sportul in general necesita f multa rabdare cei care nu au aceasta calitate nu pot devenii sportivi...;)

champ
02-01-2008, 23:45
reteta pt masa=carbohidrati,mancare,odihna si antrenament de calitate(tine minte la sala doar stimulezi muschii!!!!),....reteta pt masa rapida e prin toate farmaciile

cezzz
03-01-2008, 00:35
reteta pt masa=carbohidrati,mancare,odihna si antrenament de calitate(tine minte la sala doar stimulezi muschii!!!!),....reteta pt masa rapida e prin toate farmaciile
aberezi

Cristian Neagu
03-01-2008, 09:16

Te avertizez doar o data , daca te apuci sa lauzi substantele minune de prin farmacii-alea interzise; zbori de pe forum!

Stefy
03-01-2008, 12:55
Pana la urma pentru masa trebuie exercitii multe si greutati usoare ? Si mai am o intrebare masa si definirea trebuie facute in acelas antrenament ?

Hel
03-01-2008, 13:04
Pt masa, repeteri putine cu greutati mari; Antrenamentul de definire se pune in aplicarea dupa acumularea masei; Pt definire se fac repetari multiple cu greutati moderate, de asemenea in stagiul de definire o sa ai nevoie de glutamina si optional sulfat de vanadil; (depinde de retentia de apa pe care o ai in momentul stagiului de definire)

Stefy
03-01-2008, 16:04
Multumesc mult pentru ajutor Hel

Cristian Neagu
03-01-2008, 16:39
La definire adaugi arzatoare de grasime: l-carnitine, Fat Burner si Unydine

Stefy
03-01-2008, 16:55
Si cam ce perioada imi recomandati sa pun masa si pe urma sa fac definirea ?

Emil
03-01-2008, 17:06
Si cam ce perioada imi recomandati sa pun masa si pe urma sa fac definirea ?

Banuiesc ca vara vrei sa iti areti formele(iarna nu ai cum,sau cinestie)...deci ptr masa faci din toamna pana in primavara ,apoi din primavara pana in vara faci definire...eu asa fac...

hristea cosmin
25-01-2008, 12:25
sal.va rog sa-mi spuneti si mie un program de luni pana vineri pentru cresterea in masa.

crx
25-01-2008, 13:02
Cred ca toti suntetzi de accord forumula succesului in culturism

Culturismul=frumusete+sanatate <=> exista multa perseverentza+multa rabdare+MULTA ODIHNA+informare+regim alimentar+abtinerea de la anumite vicii (bautura, tigari..)+o minte deschisa!

incepator
25-01-2008, 15:11
no comment here decat da asta e formula ...

BogdanMM
25-01-2008, 15:51
Cred ca toti suntetzi de accord forumula succesului in culturism

Culturismul=frumusete+sanatate <=> exista multa perseverentza+multa rabdare+MULTA ODIHNA+informare+regim alimentar+abtinerea de la anumite vicii (bautura, tigari..)+o minte deschisa!

si cum de obicei lipseste rabdarea si informarea , multi pleca din sali cu gandul ``vai nu am ajuns la 45 cm in biceps, in 3 luni de cand fac sala`` :))))

incepator
25-01-2008, 18:30
da .... sau mai au uni conceptia asta de a face toate grupele intro zi sau de a veni de 2 ori pe zi

AirDany
25-01-2008, 22:25
La definire adaugi arzatoare de grasime: l-carnitine, Fat Burner si Unydine

si deci fara astfel de "elemente" nu se obtin prea mari rezultate? nu ca as avea eu ce defeni (deh, 33cm), dar la un moment dat (sper!) voi ajunge si la stadiul de definire si intrebarea mea este : exclusiv prin exercitii nu se obtine o definire buna?

Criminalu2
26-01-2008, 10:18
:))..asa e!am un prieten care a luat napo cica a auzit ca sunt niste pastilute care dau energie:)).a luat..dupa cateva zile nu i se mai scula...s`a speriat si nu a mai luat,dar cica atunci cand le lua impingea la piept cu 100...el de obicei facea cu 60.habar nu are ce e ala naposim...sau nu avea..ca i`am zis eu..si el nu ma ca luam una pe zi :))
numai bazaconii zici ;)

BogdanMM
26-01-2008, 13:20
si deci fara astfel de "elemente" nu se obtin prea mari rezultate? nu ca as avea eu ce defeni (deh, 33cm), dar la un moment dat (sper!) voi ajunge si la stadiul de definire si intrebarea mea este : exclusiv prin exercitii nu se obtine o definire buna?

ba da se poate obtine definire, doar din antrenamet si dieta, dar fatburrnerele sunt un supliment ajutator, acum depinde se tip somatic esti, daca esti endomorf si vrei definire l carnitina si celelalte sunt necesare, ...