deldones_jan
25-01-2004, 22:56
domnule doctor dupa ce sunt in pragul de sf. al primului meu ciclu cu stero..decanofort..si putin am luat naposim..observ niste efecte care probabil sunt de la ele sau poate indirect. pana acum am tot lucrat la sala de forta fara nici o problema intr-o dimineata..m-am sculat cu o ingreunare a mobilitatii degetelor..in sensul ca nu le mai puteam strange decat daka le pocnesc ca sa se inmoaie cartilagiile si sa devina mai elastice..tin minte ca asa faceam zilnic cu multe luni inainte cand aveam probleme cu,calciul..acum tot mereu ma dor incheieturile mainilor...ale umerilor..si chiar si al pieptului..pocneste cand ma intind..am junghiuri si cand nu le misc..ceva se intampla cu sistemul osos si cu cartilagiile..este de la decanofort? de la naposim? e retinuta apa in cartilagii si da dureri? se sudeaza oasele? ce se intampla defapt..sunt toate aceste dureri datorate direct de la consumul de decanofort excesiv..al naposimului..? (desi am luat putin 2sapt 4p/zi)...al lipsei de calciu pt ca oasele se dezvolta ceea ce chiar observ intr-adevar ca se intaresc si se maresc...sau e din cauza excesului dintr-odata a cresterii greutatilor ceea ce a slabit temorar cartilagiile? va multumesc