View Full Version : Mentinere
meseriee85
06-12-2007, 02:16
Buna ziua.As dori sa stiu ce suplimente as putea lua ca sa imi mentin greutatea sau sa mai slabesc putin.Am 22 de ani 1,82 88 de kg.Merg la sala de 3 ori pe saptamana.Evident ca am si strat de grasime in special la abdomen sau la piept.Vreau sa stiu va rog ce suplimente as putea lua ca sa imi mentin greutatea sau sa slabesc putin,dar sa scap si de grasime iar in locul ei sa pun masa musculara.Multumesc
Cristian Neagu
07-12-2007, 07:12
Proteinmix.
meseriee85
07-12-2007, 14:29
multumesc pt sfat.pentru rezultate cat mai bune cu ce as putea combina proteinmix?
meseriee85
07-12-2007, 20:56
in locul la proteinmix as vrea sa optez pt Prot-R 85(din considerente financiare) + tribulus + Amino Anabolic(arginina si ornitina).merge aceasta cobinatie??
RECOMAND PRODUSELE HERBALIFE PT SLABIRE, MENTINERE SANATATE, MASA MUSCULARA, ETC. accesati siteul www.slabitiacumsanatos.ro
Nu iti cumpara tribulus daca nu iei proteina de calitate. Ai nevoie de un concentrat proteic sau amino pentru a slabi, alimentatie corecta + antrenament si cardio.
Valoare nutritiva a proteinmix sau protwhey-r este mult mai buna decat prot-r85 sau ideal protein care contin proteina din soia in cantitati mari si de aici e pretul mult redus.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.