PDA

View Full Version : picioare

patent_cu_elice
08-12-2007, 10:54
fac culturism de un an si ceva
am quadricepsu drept putin mai mare ca stingul.ce as putea sa fac sasi revina
nu e cu mult mai mare dar pt mine este destul de deranjant deoarece as vrea sa am un corp simetric

DeKo
09-12-2007, 14:40
Poate n-ai facut corect exercitiile. Lucreaza cvadricepsii la presa si la aparat (extensii). bafta

ciupanezu
09-12-2007, 17:21
fa corect exercitile..

blackjak
12-12-2007, 20:24
si eu am aceasta problema cu picioarele ,in plus si cu bratele,la picioare este vb de 1 cm si la brate de 8 mm ,am incercat la brate sa lucrez separat bratul stang dar fara rezultat.
nu cred ca este o problema prea mare vezi si la profesionisti ronnie a avut asimetrie la spate si la brate si totusi a iesit pe primul loc de destule ori.

hieronymus
13-12-2007, 10:15
BlackJack, diferenta e mica, insesizabila as spune. Marea majoritate a culturistilor au asemenea asimetrii, totul e sa nu devina prea evidente.

Solutia e sa te antrenezi corect, fara sa trisezi. Probabil tu si Patent aveti forta mai muta pe mana dreapta si piciorul drept, si aveti tendinta involuntara sa solicitati mai mult partea dreapta si nu pe cea stanga cand va antrenati. Incercati sa va controlati miscarea astfel incat sa solicitati si partea dreapta si pe cea stanga in mod egal.

irp
19-12-2007, 16:46
asimetriile sunt prezente la fiecare in diferite forme. de exemplu inainte sa merg la sala aveam bratul drept mai mare decat cel stang cu 1cm. acum am aceeasi grosime la ambele brate, in schim difera ca prezentare daca ma uit foarte atent. adica bratul drept are musculatura dezvoltata intr-un mod putin diferit, pe cand cel stang pare mai masiv si mai putin definit. in cazul picioarelor a fost la fel si acum am ambele coapse egale, chiar daca cvatricepsul stang prezinta o adancitura care a deformat putin forma muschiului. bine...acea adancitura a fost cauzata de o asistenta medicala care mi-a facut o injectie prost (probabil pe un nerv) inca de cand eram in scutece.

Cristian Neagu
19-12-2007, 17:09
Eu am asimetrii la brate (forma bicepsului) dreptul e mai mare, iar la coapse si gambe invers stingul e o idee mai dezvoltat-de la atletism-saritura in lungime, etc.Nu e ceva foarte grav daca nu trece de 3 cm la perimetru nu se observa decit daca te uiti cu mare atentie.

patent_cu_elice
10-02-2008, 12:07
Eu am asimetrii la brate (forma bicepsului) dreptul e mai mare, iar la coapse si gambe invers stingul e o idee mai dezvoltat-de la atletism-saritura in lungime, etc.Nu e ceva foarte grav daca nu trece de 3 cm la perimetru nu se observa decit daca te uiti cu mare atentie.

la perimetru am picioarele egale doar daca ma uit in oglinda de la departare observ ca dreptul e mai masiv ca stingul

Hel
10-02-2008, 12:13
Esti dreptaci, e normal.