PDA

View Full Version : intrebare

Unregistered
26-01-2004, 19:23
tocmai am intrat pe site`ul vostru si mi`a parut destul de intersant. nu am sa incep cu vesnica fraza..sunteti un site bun...si tineti`o tot asa. am si eu o intrebare ca de altfel nu m`ai intram. de curand m`am apucat de mers la sala, mai exact de 1 saptamana. ce vreau s schimb la mine este greutatea. am o inaltime de 1si ceva...cam 1.8 si...si sunt cam slab. m`am gandit ca daca merg la sala, o sa ma ingras si am sa pun masa musculara. aku sunt constient ca nu pot sa ma ingras numai "tragand de fiare"..ci trebuie sa mai iau si niste suplimente.pe scurt....ce suplimente imi recomandati, si daca am ceva sanse sa ma ingras. in speranta ca mailu` a fost primit....va multumesc!

Dr.S.Damian
28-01-2004, 22:38
Sa stii ca e important sa primesc feed-back de la vizitatori, fiindca in acest fel pot sa imi dau seama cum este privita munca mea. Evident, conteaza doar opiniile sincere.
In legatura cu problema ta: nu imi dai prea multe detalii despre tine deci iti voi da un raspuns destul de general - foloseste un concentrat proteic cu concentratie 30-40% proteine, aminoacizi, vitamine si minerale.
Daca doresti un program alimentar si de suplimente nutritive, ma poti gasi la cabinet (vezi mai multe informatii la www.doctor.3x.ro)