PDA

View Full Version : Program de antrenament

adelin
25-12-2007, 20:58
Am 1 an d sala si d cand m-am apucat am tot incercat la antrenamente....nici unu nu mi-a dat rezultatele dorite/asteptate...Am si eu o nelmurire, ptr cei care au o experienta in domniul culturismului...in articolele pe care le-am citit unii antrenori/culturisti mari recomanda multe serii la o grupa musculara(>16), altii recomanda putine(8, max. 12)...cum este mai bine?
Domnule Neagu toata stima si respectul ptr activitatea dumneavoastra in acest sport si felicitari.Bafta in continuare...

Alessandro
26-12-2007, 14:40
parerea mea ca pt masa musculara max 8 repetari, doar incalzirea sa fie de vreo 15 repetari. din ce am citit eu, exceptie ar face picioarele, unde din cauza faptului ca muschiul e mai mare ar avea nevoie de repetari mai multe. pe de alta parte am vazut filme cu ronnie si la picioare crestea greutatile, pana cand ajungea sa faca doar 2 repetari. sincer asa am incercat si eu, si rezultatele nu au intarziat sa apara (aici ma refer si la forta, dar si la masa musculara)

trilogy
26-12-2007, 16:09
Omul sa referit la serii pe grupa musculara nu cate repetari sa faca...Cred ca 6-8 serii pe grupa mica iar peste 10 la o grupa mare ar fi OK.

Alessandro
26-12-2007, 18:15
mda, am citit eu gresit....asa este pt grupele mici mai putine serii, iar pt cele mari mai multe. eu de ex bag la picioare pana la vreo 20 de serii (ma refer la coapse aici)

adelin
26-12-2007, 20:09
dap...la serii, multi spun ca 2 exercitii p grupa mica ar fi d'ajuns, dar am citit altii care recomanda si mai multe pana oboseste muschiul, chiar si 4 exercitii(16 serii).La grupele mari faceam pana acum numai cate 4x4(4 exercitii cu cate 4 serii),iar la grupele mici 3x4, dar vreau sa imi schimb programul de antrenament d la 1 ianuarie sa vad cum merge...

daisymiller27
04-01-2008, 00:24
care sa fie cauza pentru care de la un timp, simt ca atunci cand alerg numai o singura gamba lucreaza foarte mult, si dupa antrenamnete tot cea dreapta ma doare, inainte nu am avut probleme de acest gen.Nu stiu exact daca a fost febra musculara sau crampe musculare dar tot la gamba dreapta. E ceva rau? Ce as putea sa fac sa schimb situatia?

Cristian Neagu
04-01-2008, 03:06
Ca+Mg+zinc

andreyino
28-05-2010, 15:39
am 19 ani 172 inaltime si 60kg ........ cand m-am apucat de sala aveam 54kg si am 8 luni de sala ...... suplimente iau doar de 1 luna pro mass 2 cupe pe zi
antrenamentul meu este
luni
piept (4seri impins cu bara inclinat 4 declinat 4declinat 3 fluturari 4poolover)
marti
spate(4tractiuni la piept 4 tractiuni la spate 4 ridicari cu ganterele si 4 tras la hectomentru ) +abdomen(4 abdomene la banca inclinata 4 ridicari de picioare intins pe banca dreapta 4 cranck)
miercuri
picioare
joi
umeri(4impins cu bara de la ceafa 4 impins cu bara de la piept 4 fluturari laterale cu ganrelele 4 fluturari in spate cu ganterele si 4 futurari in fata cu ganterele )si trapez (clasicele 4ridicari din umeri cu ganterele si 4ridicarile din umeri cu bara
vineri
biceps(4 ridicari ridicari cu baraZ 4 seri dinala cu bara Z 7repetari pana la 90de grate 7repatari de la 90 in sus si 7 repetari compete si 4 seri de ciocane)+triceps(4flotari la baralele 4 flotari intre o banca si un scaun 4 ipins cu bara Z la frunte 4 la hectomentru )

la fecare serie fac intre 8si 10 repetari

Ce parere aveti e bun antrenemtnul asta?Unde ar trebui sa fac niste schimbari ?
m d a n a u g h