PDA

View Full Version : Am deschis cabinet!

Dr.S.Damian
27-01-2004, 23:33
Lume, lume!!!

Am deschis cabinet! Sunteti asteptati cu mic cu mare!

Pana una-alta vizitati www.doctor.3x.ro (http://www.doctor.3x.ro) si aflati care este oferta mea de servicii!
Astept pareri, sugestii si chiar critici despre site, pe care l-am facut eu cu mana mea (va rog sa fiti indulgenti, ca nu sunt webdesigner de meserie :))
Daca va face placere, puteti trece pe la cabinet sa ne cunoastem, sa stam la o vorba si sa va prezint mai in detaliu activitatea mea.
Deocamdata sunt mai mult dupa-amiaza.
Orice sugestie este bine-venita!

VIOREL67
28-01-2004, 23:35
in final sigur voi trece ..deci mult asteptatul sa intamplat.
ma intereseaza un program individualizat de antrenament ..oricum trec negresit saptamana asta pe la cabinet.

Dr.S.Damian
28-01-2004, 23:40
Te astept cu cea mai mare placere!

_G_
29-01-2004, 01:57
fara sa trec la "pupincurisme", pot sa zic ca-s chiar impresionat. Arata binisor, dragutz (asta pt un ne-webdesigner)

critica & sugestii
optimizat pt minim 800x600 (plus autostreching)
tot la fel optimizari la imagini, etc... butoane mai dragutze, scrollbar-uri color....si lista poate contiuna (grafica & programre)

misto bucatzica de wallpaper de jos, numa sa nu va ceara copyright aia de la razor art :D

Dr.S.Damian
29-01-2004, 09:33
Nu ma pricep chiar atat de bine... Iar chestia cu coyrightul - habar nu aveam ca e de la cei de care mi-ai spus tu...

In tot cazul, site-ul e mai putin important. Pe mine ma intereseaza sa imi promoveze cabinetul astfel incat sa am clienti.

_G_
29-01-2004, 23:05
a nu, am zis ca fapt divers, inainter erau scanadaluri cu wallpapere si skinuri de winamp cu aia de la razor art /devinat art (care se trag din niste hackeri ciumegi)

daca vrei promovare, mai faceti o recalma daoua, domeniu .ro...etc ca pe servere gratuite nu se prea uita lumea

slick
31-01-2004, 23:42
Felicitari si mult succes! Dupa sesiune poate trec si eu pe la dvs!

Dr.S.Damian
31-01-2004, 23:51
Abia astept sa ne cunoastem!

ulise
01-02-2004, 02:56
felicitari si multumiri pt. site!!!

Till
26-08-2005, 15:33
_G_, un site de culturism nu are nevoie de tot felul de scripturi si de estetic. Un site simplu care se incarca repede este mult mai bun decat unul care arata ca in star trek dar stai 5 minute sa iti incarce o pagina cu un articol. Daca faci un site pentru informare il faci sa-i mearga perfect lu' John care are internet prin fibra optica, dar sa ii mearga bine si lu' Gheorghe care are internet prin dial-up.
Asta e parerea mea.

cortez.paladin
27-08-2005, 11:08
Si eu o respect!
Eu nu sunt o pasionata de web design cum probabil esti tu, si nici impotriva evolutiei nu sunt.
Mai Till, spun doar ca EU una n-am nevoie de briz-briz-uri ca sa constat daca e ceva de capul site-ului cu pricina. Poa' sa fie ultra lucrat, dar daca este forma fara fond...'jeaba. Asta e parerea MEA!
In plus, sunt batrana ca vremea si ma intereseaza mai mult chestiile concrete nu cum arata the main page.
Mai mult, insist sa mentionez ca niciodata nu am avut probleme cu deschiderea unor articole sau accesarea. Si crede-ma ca am tocit site-ul si de acas' (fibra optica), si de la studio (dial-up).
"G...?!":p

cortez.paladin
27-08-2005, 12:08
Adevar graiesti puiule! Ce-i in cutie conteaza si nu ambalajul.

Till
30-08-2005, 00:26
Cortez.paladin, oricine are dreptul sa isi spuna parerea. Asa ca in loc sa ma contrazici pe mine, ai putea foarte frumos sa iti vezi de treaba ta, sa iti spui si tu parerile fara sa te iei de ceilalti.

cortez.paladin
30-08-2005, 12:49
Till, fii calm pustiule ca nu s-a luat nimeni de tine! De unde ideea asta?!
Ia nu mai fii asa suparacios ca o sa imbatranesti repede.:D
Parca tu spuneai ca asta nu e un site serios?! Vad ca te-ai razgandit dar atitudinea a ramas aceeasi! :P

Dr.S.Damian
30-08-2005, 15:44
Cine a spus ca nu e un site serios o sa aiba de-a face cu mine... c i o c a

Till
30-08-2005, 22:12
Am spus "unde lumea e mai serioasa"...
Cortez.paladin, cati ani ai si ce esti, baiat sau fata?

marius.c
14-09-2005, 01:28
domnule doctor eu nu o sa vin la consultatie ..salariile doctorilor sunt prea mici ca sa mi inspire siguranta iar eu nu am bani sa va platesc 'regeste'....ma tem ca imi veti da un diagnostic gresit:))))))):mad: :mad:

Dr.S.Damian
14-09-2005, 14:38
Sa stii ca in ciuda salariilor mici, cei mai multi dintre doctori isi fac treaba. Probabil ca d-asta nu vom obtine salarii mai mari, fiindca aia de sus stiu ca nici un doctor nu e in stare sa abandoneze un pacient care are nevoie de el.