PDA

View Full Version : definire???

emyshor
08-01-2008, 23:51
buna...asi dori si eo sa imi spuneti oun regim sau dieta pt definire...
vreau sa ma apuc de definire...mai ales in partea abdomenului...
si as mai doriun program pt dezvoltarea muschilor abdomenului...
am 18ani, 84kg, 40 in brat...arat bn...am tesut adipos doar in partea inferioara a abdomenului...ji vreau rezultate rapide...
ce miati recomanda?
va multumesc

maxxebox
10-01-2008, 09:47
Mda, la 18 ani toti vor rezultate rapide :). Nu este nevoie sa tii nici dieta nici regim, pur si simplu trebuie sa mananci sanatos, adica fara alimente care contin zahar rafinat, paine alba, prajeli, tot ce tine de fast-food, fara bauturi carbogazoase etc. Daca vrei sa dai jos "burtica", pe langa exercitiile de baza pt abdomen trebuie sa faci miscare aeroba ceva mai mult, adica de vreo trei ori pe saptamana cam 30 min, banda sau bicicleta (ori ambele). n o r o c

AirDany
10-01-2008, 14:03
eu am facut contrar ce ai zis mai sus, ca sa iau in masa. timp de cateva sapt. mancam paine la masa de rupeam, chiar uneori faceam exces si am luat in greutate cam 7 kg (48~55). nu s-a depus grasime deloc, faceam exercitii si tocmai iesisem din spital (tahicardie din cauza bixtonimului) - chestia era ca voiam sa imi recapat kilogramele pierdute in timpul in care am avut probleme. Asta s-a intamplat cam anul trecut...de atunci am mai pus alte 6 kg, fara vreo fortare y e s

@emyshor : cum ai obtinut cei 40cm in brat? ai luat si suplimente sau fara?(daca fara atunci zi-mi, te rog, ce exercitii faceai, eventual un program...s u z e t )

Cristian Neagu
10-01-2008, 14:59
Tu nu ai pus kg in plus ci ai ajuns la o greutate normala.

ovidel
31-01-2008, 21:26
Tu nu ai pus kg in plus ci ai ajuns la o greutate normala.
Domnule Neagu si eu am aceiasi problema ca a lui emisor ce ar trebuii sa fac pentru a ma definii
Repetari multe cu greutate mica
O anumita dieta?
Oare as putea sa iau si ceva proteine cat timp ma definesc?
Ce credeti?
Am citit formulul si am observat ca abdomenul fara dieta nu se poate defini?
Cand incep sa definesc mesele nu ar trebuii sale schimb cred tot trei pe zi?
Si ceva joghing nu cred ca ar strica...
Spre exemplu pentru perioada de definire m-am gandit la animal si carnitine suplimente nutrtive
Va multumesc!:confused:

Cristian Neagu
31-01-2008, 21:53
Ovi , adauga ceva alergare si scoate carbohidratii si vei vedea skimbari rapide la virsta voastra e f usor sa slabiti!