PDA

View Full Version : i need help...

aditzabv
12-01-2008, 09:03
as dori sa scap d burtica si m-i s-a recomandat alergare...unele meniuri pe care m-am ambitionat sa le aplic zi cu zi dar am o intrebare:">..nu vreau sa slabesc la brate .piept...ci acolo vreau sa tot cresc...dak iau proteine si respect meniul recomandat pot sa cresc in masa musculara vizibil si sa slabesc in acelasi timp acolo unde vreau (burtica)...????? pls ..poate si un meniu eficient dak vreti sa-mi spuneti...multumesc anticipat

cezzz
12-01-2008, 11:44
vrei mura in gura.. rasfaoieste formul si o sa gasesti raspunsul la intrebarile tale;)

aditzabv
12-01-2008, 17:59
am cam cautat da park nu era kiar rasp intrebarii mele...dak ai vzt raspunsuri clare la intrebarea mea ..ajuta-ma.sau nu ti pierzi timpu cu incepatori ca mine ..???

aditzabv
12-01-2008, 18:00
uriasule

VickFalcon
12-01-2008, 18:52
Pai pe langa antrenamentul pe care il faci fa si o sedinta de aerobic. Iti recomand L-carnitine la pliculete de la Redis + un regim hiperproteic, adica mananca mai putini carbo si mai multe proteine, carne, branza, lapte, oua. Seara mananca un iaurt sau fructe . Alergarea e o varianta buna. Eventual ia-ti o proteina din zer - Protwhey

emyshor
21-01-2008, 22:35
nu manca nici un fel de lactate daca vrei sa te vezi cu abdomen plat...

Cristian Neagu
22-01-2008, 06:07
Man tu ai o problema cu lactatele , nu toata lumea are , eu am iesit campion la multe concursuri si nu am scos lactatele din dieta!