PDA

View Full Version : sanatate

moira
29-01-2004, 11:45
Buna sunt prima data aici, scuzati-ma daca nu am sris unde trebuie dar m-m cam invartit pe aici .
Doresc sa stiu dac prin fittnes imi pot trece durerile de spate.Am dureri asa surde de ani de zile, am 25 de ani , 54Kg, si daca fac greutati cat pot ridica si cat de intens .Am facut sala cate o luna pe an de doi ani , acuma am facut si o luna de aerobic combinat cu taeboo, step si fitnes dar au inceput dureri mari de genunchi, ce sa fac , fac acum acasa intinderi, exercitii pentru abdomene si piciaore, celulita . Intradevar de fiecare data cand incep acasa exercitiile slabesc dar la aerobic m-am ingrasat , oare ce efect are asupra sanatati mele, care din aceste metode mi se potriveste, problema cu genunchii ma sperie mai mult , imi pocnesc parca ar fi goi si "uscati , nu-s unsi oarecum".
Va multumesc,Cory
cpersa@hotmail.com
Va trimit o poza pentru a vedea conformatia mea.

Dr.S.Damian
29-01-2004, 11:56
Banuiesc ca nu este vorba de o problema medicala (desi un control nu ti-ar strica), ci doar de o slaba dezvoltare musculara, o lipsa de solicitare articulara, deci flexibilitate redusa si de aici problemele.
Da, prin fitness ai putea sa iti tonifici musculatura lombara in asa fel incat durerile sa dispara. Exista anumite exercitii indicate in acest scop (altele decat cele clasice din culturism). Am impresia ca le gasesti si pe aceasta pagina (mergi la "cauta" si scrie "dureri lombare"). Pentru problemele articulare ai putea incerca o cura de Artrostop sau Jointment.

VIOREL67
29-01-2004, 22:45
DOCTORE...lasa nu iimai recomanda ca ti-a trimis poza......:D :D :D de maine ma apuc sa dau la medicina ca vad m-m invart pe aci si in maghiara nu cunoscum lingua..si fintesul ma dezavantajeaze la zona fund.....:D nu mai spun ca scartaie la ghenuchi cu sacosa in mana....dhe..DOCTOR de Bucuresti...:D

Dr.S.Damian
29-01-2004, 22:59
Esti invidiooos! Esti invidiooos! ha ha ha
sic sic sic...

VIOREL67
30-01-2004, 23:16
eu........?Nu.........dar poza este neclara...daca poate sa trimita alta mai clara si cu detalii mai multe ..asa mai invatam si noi astia de pe forumul dumneavoastra...
linile curbe(sau ondulate )ale corpului omenesc:cool: