View Full Version : Kre-Alkalyn ® EFX cu prowey
voodoo_mo
17-01-2008, 16:43
Ce parere aveti de combinatia asta? mentionez ca am 185cm 87 kg fac sala de 6luni
Kre-Alkalyn ® EFX in cazul acestui tip de creatina se recomanda consumul a 3 l de lichid pe zii sa nu?
va multumesc anticipat
Nu stiu multi care sa fi fost multumiti de creatina alcalina...
asa stiu si eu..mai bine iatzi un storm
voodoo_mo
17-01-2008, 22:43
Am folosit NO explode o luna adik o cutie. este mai bun storm decat no explode de la bsn ?Diferenta de pret e mare aproape dubla. Cine a folosit storm si no explode sa spuna o pare.
Afolosit cineva Kre-Alkalyn ® EFX?
eu nu am fol storm(din gama bsn am fol) ,si ce zici u e diferit,no xplode se poate compara cu animal pump & storm cu cell mass...cele d la bsn is peste cele d la universal
voodoo_mo
18-01-2008, 15:38
1.In cazul Kre-Alkalyn ® EFX se recomanda consumul a 3L de apa pe zii sau nu este obligatoriu?
2.pe langa ProWey-Pronutrition si Kre-Alkalyn ® EFX mai recomandati ceva pt creste in masa musculara fara grasime?
va multumesc.
Am folosit NO explode o luna adik o cutie. este mai bun storm decat no explode de la bsn ?Diferenta de pret e mare aproape dubla. Cine a folosit storm si no explode sa spuna o pare.
Afolosit cineva Kre-Alkalyn ® EFX?
Nu este mai bun decat NO explode eu am folosit si mia mers foarte bine chiar foarte bine intradevar e cam piperat la pret da face toti bani cat despre Kre alkalyn efx nu stiu ce sa zic. Eu am folosit kre alkalyn de la pronutrition dar nu ma satisfacut.
ai incercat u no xplode si ai ajjuns la concluzia ca e mai bun animal pump...cum sa fie mai bun animal pump:)))
voodoo_mo
18-01-2008, 17:33
Nu este mai bun decat NO explode eu am folosit si mia mers foarte bine chiar foarte bine intradevar e cam piperat la pret da face toti bani cat despre Kre alkalyn efx nu stiu ce sa zic. Eu am folosit kre alkalyn de la pronutrition dar nu ma satisfacut.
multumesc pt raspuns
tzine minte un lucru : calitatea costa ;)
ai incercat u no xplode si ai ajjuns la concluzia ca e mai bun animal pump...cum sa fie mai bun animal pump:)))
Unde am scris eu ca este mai bun animal pump citeste cu atentie inainte sa aberezi.
fuck ca imi pierd vederea:))
incepator
20-01-2008, 19:28
cate tipuri de creatina storm exista??? imi da si mie careva un link ?
Storm este marca universal si contine 4 tipuri diferite de creatina.http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=50
incepator
21-01-2008, 12:49
mersi mult :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.