View Full Version : Ultra whey pro
voodoo_mo
25-01-2008, 13:18
A folosit cineva ULTRA WHEY PRO DE LA UNIVERSAL si daca da ce parere are de acest produs
http://www.universalnutrition.com.ro/magazin.php?p=313
incepator
25-01-2008, 15:13
suna bun ... din cate am citit si daca ii dati raspunsul la intrebarea lui voodoo_mo va rog datimi si mie raspunul care s-ar merita mai mult Mass-Tech
sau ultra whey pro ?
Mass-Tech e gainer, iar ultra whey pro e concentrat din zer. Cum vrei sa le compari?
Mass-Tech: contine prea multi carbo, iar pretul e ...... grandios
Ultra Whey Pro: e concentrat de proteina din zer(73% - mediocru dar pretul e destul de bun)
incepator
25-01-2008, 21:25
ok cred ca am confundat borcanele atunci... la propriu ok intrebare stupida, care e diferenta dintre ele 2 (inafara de gainer si concetrat din zer) ... ajuta la cresterea de masa musculara ?
Cand iti alegi un supliment trebuie sa iei in considerare mai multi factori:
- datele tale personale: inaltime, greutate, varsta, constitutie
- obiectivul tau
- cate mese iei pe zi si daca sunt regulate(acelasi nr in fiecare zi si aproximativ la aceeasi ora?)
- cati macronutrienti furnizezi prin alimentatie corpului
- calitatea odihnei(cate ore apuci sa dormi pe noapte, la ce ora te culci de obicei)
Daca imi dai detaliile acestea despre tine te pot indruma cu mai multa siguranta spre un supliment care sa iti fie cat mai util, sau daca ai mai scris asta intr-un alt thread da-mi doar linkul.
Si acum sa iti mai dau niste lamuriri despre suplimentele de care ai intrebat:
Mass-Tech: o portie inseamna 218g si contine:
- amestec de proteine 22% (45g)
- carbo simplii 3%
- fibre 2%
- carbo complexi 69%
- grasimi 6%
Este un produs bun daca iti calculezi dozele pentru cat ai nevoie tu la o servire doar ca platesti extraordinar de mult pentru cati carbo contine.
Ultra Whey Pro: la o portie de 30g ai 22g concentrat de proteina din zer. Concentratul din zer nu e asa calitativ din punct de vedere al profilului de aminoacizi ca si izolatul sau hidrolizatul. Dar raportul pret/calitate este ok.
incepator
26-01-2008, 14:23
- 1.80 metri, 63 kg ( saptamana trecuta am avut 55kg) si sunt ectomorf, 17 ani
- Masa musculara in prim plan, iar dupa aia definire
- 3 mese pe zi chiar 4 nu sunt regulate doar cele de dimineata si cele de seara (dimineata 09.00(de L-V - 10.00 S-D) si seara -> 20.30 de L-V si S-D 21.00 )
- Aici la macronutrieti te rog dami niste detalii ... ca nu prea inteleg daca vre sa zici daca mai iau ceva, iau Massiv Mass 4kg, si Weider HMB si am sa mai adaug cat de curand creatina Storm iar la sala iau un CellFX inainte de antrenamnet si dupa un NrgFX
- odihna de L-V 23.00-> 08.30 iar S-D 01.00 -> 10.30 uneori mai dorm si la amiaza
Cea mai mare problema care trebuie sa o rezolvi este alimentatia. Am inteles ca mananci mancare de calitate dar problema e ca nu destul de des. Trebuie sa mananci 5-6 mese pe zi, probabil ca ai mai auzit asta si ai zis ca nu poti. Eu iti pot spune o metoda ca sa te acomodezi cu mai multe mese pe zi: incepe sa mananci 5 mese dar putin cantitativ, in asa fel incat sa nu te saturi, si ai sa vezi ca peste 3 ore iti va fi iarasi foame cand trebuie sa iei urmatoarea masa. Cu timpul creste cantitatea de mancare la fiecare masa in asa fel incat nr total de calorii pe care il mananci pe zi sa fie cu minim 200-300kcal mai mult decat necesaru tau zilnic. Necesarul tau zilnic apoximativ l-am calculat eu si este de: 2495kcal (din care 125g trebuie sa fie proteina, 42g grasimi si 405g carbo - acestia sunt macronutrientii). Mesele trebuie sa fie cat de cat regulate...
Si acum despre suplimente:
La suplimente vad ca iei un gainer slab calitativ si ieftin la care adaugi o mie de subtante energizante. Pentru un ectomorf ar trebui sa stii ca cel mai important este gainerul, creatina si glutamina. Te rog sa imi zici cam ce buget detii lunar pentru suplimente ca sa te pot indruma spre un produs cat mai bun pentru tine!
Este foarte indicat sa te culci mai devreme cum ar fi 10:30 ca sa profiti si de nivelul ridicat de hormoni. De asemenea un somn de 8 ore, regulat intre aceleasi ore in fiecare zi este mult mai odihnitor decat un somn mai lung in unele zile dupa ce ai mai sarit peste cateva ore de somn. Nu uita ca in zilele in care nu dormi destul iti compromiti in parte refacerea pentru muschii care i-ai antrenat cu darzenie la sala...
incepator
26-01-2008, 19:52
venitul meu e de sa zicem 2 milioane pe luna 3 milioane aici ar fii reteta mea care vreau sa le cumpar :) -> http://www.topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?t=11034&highlight=mass-tech
De banii astia ai putea sa iti iei ceva bun dar nu pot sa fac reclama. Vorbim pe mess daca vrei.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.