PDA

View Full Version : e bun?

vexxxatu
15-02-2008, 10:20
Am aflat de la sala cum ca Zincul+Magneziul cresc nivelul de testosteron...Are intr-adevar capacitatea sa ridice nivelul de testosteron acest supliment?sau respectivii au facut cura de steroizi si nu au bani de altceva ? :D

incepator
15-02-2008, 12:35
daca ai sub 21 de ani nu prea cred ca e bine sa iei produse care maresc testosteronul ... ca intre varstele de 17 ani si 21 atunci testosteronul e mia puternic iar daca tu il obisnuiesti atunci nu o sa mai secrete organismul tau pentru ca e mai usor sa primeasca decat sa faca :|

vexxxatu
15-02-2008, 12:38
deci sa inteleg ca asa e. eram curios doar :) ms

Lukian
15-02-2008, 13:17
nu o sa mai secrete organismul tau pentru ca e mai usor sa primeasca decat sa faca :|
Zinc si magneziu nu sunt stero, deci cum sa primeasca???? Aceste substante, care se gasesc si in suplimentul ZMA ajuta corpul sa isi secrete singur mai mult testo.

Criminalu2
15-02-2008, 18:33
daca ai sub 21 de ani nu prea cred ca e bine sa iei produse care maresc testosteronul ... ca intre varstele de 17 ani si 21 atunci testosteronul e mia puternic iar daca tu il obisnuiesti atunci nu o sa mai secrete organismul tau pentru ca e mai usor sa primeasca decat sa faca :|
aberatii

incepator
15-02-2008, 20:09
atunci inseamna ca am fost prost informat si imi cer scuze atunci eu cel putin pe acest motiv nu iau Weider Tribulus sau ma rog in fine asta e off topic