PDA

View Full Version : Potenta...

Giggi
31-01-2004, 12:18
am 15 ani si am inceput viata sexuala acu 1 an... inainte de a incepe obisnuiam sa ma "joc cu manuela" cam prea des...daca intelegeti ce vreau sa zic :P cam in fiecare zi...
in timpul actului sexual... penisul meu nu mai ii la potenta maxima...adica se scoala...da` nu mai ii asa tare cum era inainte ;P
Si dupa fiecare repriza... imi ia destul de mult timp sa ma refac... cam dupa al 2-lea numar trebuie sa stau vreo 3 sfert de ora sa`mi revina puterile...
Poate sa fie problema de la masturbarile destul de frecvente ce le faceam cam acu vreun an... sau sa fie de la sala?sau de la concentratele proteice?
orice parere e bine primita :D

Dr.S.Damian
31-01-2004, 12:23
Dupa parerea mea nu ai nici o problema.

VIOREL67
31-01-2004, 12:48
parerea mea..ca in orice alt sport:)) usor..sa nu te supraantrenezi:)):D

JohnnyBravo
02-02-2004, 09:05
am avut si eu probleme din astea; vitaminele si mineralele au un rol important: asigura-ti necesarul prin suplimentatie daca alimentatia ta nu este corespunzatoare.

Ai putea sa incerci 1-2tab/zi de Eurovita. Daca tot mai ai probleme mai ia in plus Vitamina E (Universal), B Complex (Universal), Mega Minerale (AFP)... :)

mercutio
02-02-2004, 12:33
Esti inca in adolescenta, asa ca fluctuatiile sunt normale.
N-are nici o treaba potenta cu "Manuela" ta, doar ca in timp, daca te joci prea mult de-a biela-manivela iti mai scade sensibilitatea, in sensul ca ai nevoie de stimuli tactili mai puternici ca sa simti acelasi lucru.
Parerea mea...

VIOREL67
08-02-2004, 22:24
un mod de tratare...numai calitate:D

Dr.S.Damian
08-02-2004, 22:50
Alooooo, ce se intampla aici? Sa nu devenim prea "expliciti" ca trebuie sa fac rost de o bulina rosie si nu stiu de unde.

JohnnyBravo
09-02-2004, 10:41
mai ales ca avem minori in zona (giggi) :)

VIOREL67
09-02-2004, 19:29
chiar nu vad ceva obscen....doar frumos ....si in fond este doar un desen.
daca vreti ceva hard ..nu este problema ...pun acusica:D

Leon
14-02-2004, 10:43
Intrebare la radio Erevan:
- Buna ziua, as dori sa stiu daca este adevarat faptul ca fasolea ajuta la cresterea potentei ???

Raspuns:
- Este adevarat, dar numai daca mancati fasolea cu tot cu harag (batul pe care creste vrejul de fasole).. :)))
incercati ?