View Full Version : Am 16 ani
Salut tuturor
Vreau sa iau ceva suplimente ca sa ma ingras putin... 16 ani, 68 kg 178 cm......
Am citit despre ele, si ma gandesc sa iau Ideal Protein, ca par cele mai bune pentru ce vreau eu....
Dati-va va rog cu parerea
Mersi
Da niste date despre tine si cam in ce buget vrei sa te incadrezi
Am 16 ani, 68 kg 178 cm, o luna de cand fac sala. Ce alte date sa mai dau ?
Sunt slab, asta e problema, vreau sa ma ingras putin
50 RON...
CaTa4SporT
18-02-2008, 21:21
Am 16 ani, 68 kg 178 cm, o luna de cand fac sala. Ce alte date sa mai dau ?
Sunt slab, asta e problema, vreau sa ma ingras putin
50 RON...
Mixforte+fosfocreatina e mai potrivit pt. tine .
Sau daca nu te incadrezi in bani: Mass Forte Creatin R
Mersi, mai astept pareri...
Sau daca nu te incadrezi in bani: Mass Forte Creatin R
Mersi, dar care ar fi cea mai buna solutie, pana in 75 RON... ?
mixforte fosfocreatina eu in genearal nu am parere buna despre suplimentele redis
Ma rog acum fiecare cu ale lui...
Dar eu cand am inceput sa trag de fiare am luat gigant pro mass creatine pro mass si un gfx ar fi bun pentru tine ciuli
Mi se par de zece ori mai bune de cat cele de la redis
andreyyy
28-02-2008, 19:22
daca ai bani, iati un gainer, daca nu iati Mass Forte Creatin R (sa nu te astepti sa ai rezultate foarte bune) dar pt un buget redus e bun..
daca ai bani, iati un gainer, daca nu iati Mass Forte Creatin R (sa nu te astepti sa ai rezultate foarte bune) dar pt un buget redus e bun..
cine ti-a zis tie "ca nu ai rezultate foarte bune"? Acelasi Mass Forte Creatin despre care scri tu, eu am luat 10 kg, suplimentul este acelasi doar omu' difera. Plus ca pe langa suplimentul acela mai trebuie si altceva, pt a avea rezultatele dorite. alimentatie+antrenament+odihna
andreyyy
02-03-2008, 13:29
10kg? in cat timp? Daca ai o alimentatie buna, ai rezulate de la orice supliment.
Dar aici difera, el fiind ecto nu cred ca o sa iei in greutate de la mass forte cu o alimentatie proasta. Daca ai luat tu nu inseamana ca iau toti.
pe asta incerc sa-ti explic si eu, ca nai cum sa spui despre un supliment, "sa nu te astepti la rezultate foarte bune".
Toate sunt bune dar pe langa ele mai trebe ceva.
Daca el mananca de 2 ori pe zi, doarme cate 4,5 ore pe noapte, mai joaca si fotbal cu tovarasii, nu va creste cu niciun supliment oricat de scump ar fi el.
Cristian Neagu
03-03-2008, 16:25
Mix cu creatina e foarte ok.
am luat 2.5 kg de mass forte creatin-r... dar n-are masura. Pe galeata scrie
"Se administreaza zilnic cate 1-2 portii a cate 105g (3 masuri), amestecat cu apa sau alt lichid potabil. Masura din interiorul ambalajului contine 35 g."
In galeata e doar o punga mare cu praf... m d a
andreyyy
04-03-2008, 18:52
cauta.. mai la fund.. iau cand am cumparat primu suplimet am luat si eu mass forte si tot nam fost gasit cupa la inceput.. am gasito pe la fundu pungii :)
are o cupa, doar ca este (asa cum a spus si andreyyy) mai la fund.
am gasit-o...
cum sa iau.. ? :D
de 2 sau 3 ori pe zi.. 70g/portie sau 105g/portie.. ?
CaTa4SporT
04-03-2008, 20:39
am gasit-o...
asa cum scrie la instructiuni 105g de 2/3 ori. aici depinde, daca vrei sa termini mai repede cutia iei de 3 ori :)
ciupanezu
05-03-2008, 13:25
:)))e tare tipu nu gasea cupa :))) =)) (scuzee...offtopic):D
:)))e tare tipu nu gasea cupa :))) =)) (scuzee...offtopic):D
:D asa-i prima oara.. :)
Criminalu2
05-03-2008, 16:41
am gasit-o...
poti sa iei tu si 10 cupe.....intai asigura-ti ca ai 2 g proteine kcp 4-5 g carbo 1g grasime si apoi sa te gandesti la suplimente
poti sa iei tu si 10 cupe.....intai asigura-ti ca ai 2 g proteine kcp 4-5 g carbo 1g grasime si apoi sa te gandesti la suplimente
Astazi am mancat 3 sandwich-uri la scoala, cand am venit, la 3... cam 250g peste prajit, 2 banane, 2 pere, un mar... acu` tre sa merg sa manc clatite, ca ma striga bunica intruna :D... Mai spre seara beau lapte cu cereale si inainte sa ma culc mai manc un sandwich daca mi-e foame...
Cred ca is gramele alea in mesele astea... clar ca nu manc in fiecare zi la fel, dar tot 3-4 mese.. manc sigur...
Criminalu2
05-03-2008, 18:12
Astazi am mancat 3 sandwich-uri la scoala, cand am venit, la 3... cam 250g peste prajit, 2 banane, 2 pere, un mar... acu` tre sa merg sa manc clatite, ca ma striga bunica intruna :D... Mai spre seara beau lapte cu cereale si inainte sa ma culc mai manc un sandwich daca mi-e foame...
Cred ca is gramele alea in mesele astea... clar ca nu manc in fiecare zi la fel, dar tot 3-4 mese.. manc sigur...
de unde atat? tata baga orez paste si cartofi fierti ca ai nevoie de mult carbo...din alimentatia ta nu prea vad...tu ce mananci acolo zici ca ti regim..incearca sa mai adaugi asta in alimentia ta in jur de 300 g orez(1000kcal)+300g paste(1000kcal)+ niste cartofi fierti+gainer
de unde atat? tata baga orez paste si cartofi fierti ca ai nevoie de mult carbo...din alimentatia ta nu prea vad...tu ce mananci acolo zici ca ti regim..incearca sa mai adaugi asta in alimentia ta in jur de 300 g orez(1000kcal)+300g paste(1000kcal)+ niste cartofi fierti+gainer
n-am zis niciodata ca tin regim
am 76 kg..
la primul post n-am scris bine.. ca n-am stiut nici eu de mine..
Criminalu2
05-03-2008, 18:29
n-am zis niciodata ca tin regim
am 76 kg..
la primul post n-am scris bine.. ca n-am stiut nici eu de mine..
nu am zis ca "ai zis ca ti regim" am zis doar ca parca zici ca ti regim la ce mananci tu intr-o singura zi..mananci putin..sa nu te astepti la mari rezultate..tu fiind ectomorf trebuie sa consumi intre 3500 kcal-7000kcal zilnic...din ce ai scris tu acolo daca ajungi la 2000kcal e bine...daca ma intelegi...ca apoi sa nu te intrebi de ce nu cresti
Cresc.. sper....
Dar vroiam sa cresc mai repede... incerc sa manc mai mult... si de luni iau suplimentele..
Oricum nu vreau sa ajung chiar asa de mare, ca nu ma apuc de culturism..
Criminalu2
05-03-2008, 18:37
Cresc.. sper....
Dar vroiam sa cresc mai repede... incerc sa manc mai mult... si de luni iau suplimentele..
citeste acest articol http://www.bodybuilding-romania.ro/forum/viewtopic.php?t=209
citeste acest articol
http://www.bodybuilding-romania.ro/forum/viewtopic.php?t=209
Multzam de articol.. incerc sa maresc numarul de mese/zi... multzam inca o data.. :)
Criminalu2
05-03-2008, 18:52
Multzam de articol.. incerc sa maresc numarul de mese/zi... multzam inca o data.. :)
incearca sa iti faci un jurnal personal pe acel site spune despre tine cum te antrenezi alimentezi si baietii o sa te ajute bafta
ciupanezu
05-03-2008, 21:01
incearca sa iti faci un jurnal personal pe acel site spune despre tine cum te antrenezi alimentezi si baietii o sa te ajute bafta
criminale o dai cu reclama:)) nu ca m`ar deranja...pe mine...doar bateam un apropop i m p
Criminalu2
06-03-2008, 16:30
criminale o dai cu reclama:)) nu ca m`ar deranja...pe mine...doar bateam un apropop i m p
scuze...dar incerc sa ajut omu...ca vad ca pe aici baietii cu "50" in brat nu vor sa il ajute
Alessandro
06-03-2008, 16:46
nu am zis ca "ai zis ca ti regim" am zis doar ca parca zici ca ti regim la ce mananci tu intr-o singura zi..mananci putin..sa nu te astepti la mari rezultate..tu fiind ectomorf trebuie sa consumi intre 3500 kcal-7000kcal zilnic...din ce ai scris tu acolo daca ajungi la 2000kcal e bine...daca ma intelegi...ca apoi sa nu te intrebi de ce nu cresti
7000kcal doar din mancare mi se pare cam mult....eu unu ajung doar la 4000 fara suplimente.
Criminalu2
06-03-2008, 17:13
7000kcal doar din mancare mi se pare cam mult....eu unu ajung doar la 4000 fara suplimente.
nu neaparat doar din mancare...+suplimente sa ajungi undeva intre 3500-7000 kcal
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.