View Full Version : masa
salut..am si eu o intrebare..exista posibilitatea efectuarii de exercitii numai pt masa?doresc sa pun doar masa, si iau ca suplimente mega mass 4300, natural sterol , creatina monohidrata si aminoacizi..astept pareri si modele de exercitii si programe..mentionez k fac sala de ceva vreme, insa astept parerea unor cunoscatori! multumesc
Cristian Neagu
18-02-2008, 21:27
Da ex de baza: genu/indreptari/impins culcat, etc
hieronymus
19-02-2008, 14:09
exercitiile de baza sunt cele care te fac sa cresti in greutate. Deci daca acesta iti e scopul, exercitii de baza trebuie sa faci!
multumesc, domnule Neagu! despre suplimente nu mi-ati zis daca sunt cat de cat bune , sau trebuie sa mai lucrez si la ele..
mega mass 4300?? de la ce firma? un link ceva?, amino de care? care este programul tau de suplimentatie, cum le iei?
Cristian Neagu
21-02-2008, 06:15
multumesc, domnule Neagu! despre suplimente nu mi-ati zis daca sunt cat de cat bune , sau trebuie sa mai lucrez si la ele..
Aici e rubrica ANTRENAMENT.
finutz_ssss
29-02-2008, 20:37
salut..am si eu o intrebare..exista posibilitatea efectuarii de exercitii numai pt masa?doresc sa pun doar masa, si iau ca suplimente mega mass 4300, natural sterol , creatina monohidrata si aminoacizi..astept pareri si modele de exercitii si programe..mentionez k fac sala de ceva vreme, insa astept parerea unor cunoscatori! multumesc
pey pt masa...adica pt kg in plus..eu zic ca tb sa faci exercitii numai pt grupe musculare mai mari...dar tot nu e bine pt ca cele mici nu or sa se mai cunoasca...si asa ca fa-le pe toate,dar fa-le bine
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.