View Full Version : Regim...E bine sau nu?
Salut,astazi am mai avut o incercare de a-mi face un regim mai bun..pentru slabit.
20% a 3-a masa-320kal
Dimineata ora 6:00-7:00
300g iaurt slab-90kal-11.7 carbo
250g lapte de vaca-132.5kal-12.25 carbo
200g piept de pui-256kal-0
----------------------------------------480kal
Pranz ora 12:00-14:00
300g iaurt slab-90kal-11.7 carbo
300g piept de pui-384kal- 0 carbo
200g castravete-57kal- 8.7 carbo
300g (3x)rosii-60kal-?
1xbaton fitness-90kal
-----------------------------------------681
Seara(inainte de sala)
300g piept de pui-380kal-0 carbo
Cu jumatate de ora inainte de sala iau 2 capsule de L-canitine 500+
Cand ma intorc de la sala fac in jur de 50-60 minute pe bicicleta.Timp in care ard 700 de kalorii.
Va rog sa-mi spuneti daca este ok acel baton fitness:-s ca nu sunt foarte sigur,astazi am mancat 1 si mi-a placut dar nu stiu sigur daca este foarte bun pentru ceea ce-mi doresc eu,adica sa slabesc.
Mentionez ca sunt endomorf.
Despre batonul de mai jos este vorba.
Astept raspuns cat mai repede!
Multumesc!
Xebastian
02-03-2008, 10:42
si pe mine ma intereseaza cat de bun este pt slabit ...pe ambalaj scrie asa :
la 100 g
Valoarea energetica -> 375kcal
Proteine -> 4.9g
Glucide -> 74.3 g
din care zaharuri ->28.1g
Lipide ->.6.5g
din care saturate ->3.0
Fibre -> 3.8
Sodiu -> 0.3g
Un baton are 23,5 grame
Asteptam amn2 sfaturi daca e bun sau nu
Pt un produs de slabit sunt prea multi carbohidrati, prea putine fibre, prea putine proteine.
Ex. Batonul Fibrobar Forte are 60 g si contine:
carbo - 25 g - deci 41,7% si nu 73% cat are batonul de mai sus
fibre - 12 g - 20% fatza de 3,8%
proteine - 9 g - 15% fatza de 4,9%
lipide vegetale - 8 g - 13% (din care Omega 3 - 2,5 g - care nu se gaseste in compozitia celuilalt baton)
L-carnitina - 250 mg - care nu se gaseste in compozitia celuilalt baton
imi pare rau ca va dezamagesc dar nu o sa puteti sa tineti un regim strict! respectati regulile generale si anume fara dulciuri, sucuri gen cola prajeli paine ,totul fiert si mese dese si mici la 2-3 ore dist intre ele... antrenati-va tare si dormiti noaptea. cu un regim scris pe o hartie nu o sa faceti nimic pe termen lung;) cat despre batonul ala nu e pt slabit
Xebastian
02-03-2008, 13:06
bun , deci yo lam scos din lista atunci , eram curios ca lam vazut in magazin si am zis sa incerc ...ca daca scria fitness ....da si aia vad ca e doar de reclama ....
imi pare rau ca va dezamagesc dar nu o sa puteti sa tineti un regim strict! respectati regulile generale si anume fara dulciuri, sucuri gen cola prajeli paine ,totul fiert si mese dese si mici la 2-3 ore dist intre ele... antrenati-va tare si dormiti noaptea. cu un regim scris pe o hartie nu o sa faceti nimic pe termen lung;) cat despre batonul ala nu e pt slabit
Pai la astea am renuntat de mult (dulciuri,cola,prajeli etc.) de exemplu paine nu am mancat de 7 lunic o o l 2 ,sucull la fel..l-am inlocuit cu apa plata si odata pe saptamana sau la 2 saptamani mai beau un suc natural:D dar ma gandesc ca de ataa timp corpul s-a obisnuit asa si nu o sa mai slabesc doar stand fara paine si dulciuri,am spus bine sau am zis o prostie?c i o c a
Cristian Neagu
03-03-2008, 06:32
Poti minca o felie de mamaliga rece din cind in cind.
Deocamdata nu simt nevoia.daca o sa vreau o sa mananc putin:D.... mai slabesc daca,continui ca pana acum?adica fara dulciuri,suc,etc...Nu cumva se obisnuieste corpul si dupa un timp nu o sa mai slabesc:-S.
Multumesc
Cristian Neagu
03-03-2008, 16:22
Corpul mai stagneaza uneori ,e bine sa mai skimbi regimul ,carnea de pui cu cea d curcan ,etc.
si eu dupa ce am slabit 17 kg...nici cum nu am mai putut slabii...da nici nu m-am mai ingrasat...poate doar sambata si duminica cand faceam exces de bautura da luni si marti la sala imi reveneam la greutate.De azi am inceput sa tin un regim...sa zic asa cu lipo6x,cu hoodia si cu l-carnitine...sper sa dau jos burta :D
O sa vad cum fac si inlocuiesc carnea de pui cu cea de curcan:D.
Masa pe care am scos-s care ar fi trebuit sa fie la ora 11 o inlocuiesc cu un baton fibrobar cu omega 3.
Multumesc pentru raspunsuri,revin cu intrebari noi cand o sa am:D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.