View Full Version : Cand totul e impotriva ta!?
ciupanezu
02-03-2008, 20:45
Cand tot ce faci e in zadar...cand prietenii tai se dovedesc a fi dusmani...cand nu mai stii la ce sa speri...cand traiesti intr`o lume fara viitor...cauti solutii,raspunsuri,te intrebi daca ai facut bine sau nu...cand mereu vezi ploaie pe alei senine...ce faci?ce sa mai gandesti?cum sa evoluezi intr`o lume descendenta!?
Bine ai revenit? Ce s-a intamplat de esti asa fatalist?
fatalau nu fatalist
ciupanezu
03-03-2008, 08:46
Nu sunt deloc fatalist....era doar o intrebare la care nu gaseam raspunsul!:D
ciupanezu
03-03-2008, 08:47
fatalau nu fatalist
si eu ma bucur sa te revad latrau!
nu e totul impotriva ta, e vb de perceptia ta.
nu e totul impotriva ta, e vb de perceptia ta.
Bine ai revenit printre noi ;)
Multumesc. Am asteptat sa redevina interesant site-ul s a l u t ca ma plictiseau certurile
ciupanezu
03-03-2008, 08:58
Da,perceptia mea...dar era doar o intrebare:D.Bine v`am gasit!
Iti reorganizezi viata.
Ce problema ai mai exact? :D
ciupanezu
04-05-2008, 12:30
N`am....doar intrebam :))
Păi īntrebările astea nu ţi le pui decāt atunci cānd le ai. ;)
jonson_f
04-05-2008, 17:59
tu iti faci viitorul deci daca nu e pe placul tau e numai vina ta si prieteni falsi vor fi mereu
tu iti faci viitorul deci daca nu e pe placul tau e numai vina ta
Nimeni nu-si face singur viitorul, vei descoperi asta singur mai incolo.
Cand tot ce faci e in zadar...cand prietenii tai se dovedesc a fi dusmani...cand nu mai stii la ce sa speri...cand traiesti intr`o lume fara viitor...cauti solutii,raspunsuri,te intrebi daca ai facut bine sau nu...cand mereu vezi ploaie pe alei senine...ce faci?ce sa mai gandesti?cum sa evoluezi intr`o lume descendenta!?
gandeste-te ca tot raul e spre bine ;) ... proprie experienta chiar daca am doar 17 ani
ciupanezu
01-06-2008, 21:16
Se pare ca tu stii ceva si nu vrei sa ne zicin a u g h .spune`mi...care e treaba?:)
"Suntem cu totii intr-un sant, dar unii dintre noi privesc spre stele" Oscar Wilde
Gandeste-te tu unde privesti.
Mie mi-a zis cineva odata ca indiferent cat de dezamagite sunt anumite persoane de tine... profesori,antrenori,prieteni, chiar pana si parintii tai..cel mai important e sa nu fii tu dezamagit de tine.
Scuza-ma k te contrazic..viitorul unui om ca si al unei lumi se construieste, nu se viseaza a fi descoperit.
Scuza-ma k te contrazic..viitorul unui om ca si al unei lumi se construieste, nu se viseaza a fi descoperit.
De construit construiesti, dar nu poti fi pregatit pt cutremur, pt materiale de constructii proaste, etc. Soarta ne modeleaza, exact asa cum o modelam si noi.
consider un cutremur o conjunctura a viitorului nu viitorul in sine. viitorul nu va fi un cutremur.cutremurul este un episod din viitor.
consider un cutremur o conjunctura a viitorului nu viitorul in sine. viitorul nu va fi un cutremur.cutremurul este un episod din viitor.
Un episod, in care nu ai nicio putere, nu mai esti stapan asupra viitorului tau, odata ce conjunctura prezentului este relativa, viitorul in sine este relativ.
Asa cum spunea si Buddha "Nu cred intr-o soarta care se abate asupra omului, orice ar face acesta, dar cred intr-o soarta care se abate asupra omului, care nu face nimic." Am 48 de ani, si ideea ca suntem stapanii propriului nostru destin, este o romanta a mandriei, nu poti sa fauresti viitorul, tot ce poti face este sa devi constient de relativitatea prezentului.
Un episod, in care nu ai nicio putere, nu mai esti stapan asupra viitorului tau, odata ce conjunctura prezentului este relativa, viitorul in sine este relativ.
Asa cum spunea si Buddha "Nu cred intr-o soarta care se abate asupra omului, orice ar face acesta, dar cred intr-o soarta care se abate asupra omului, care nu face nimic." Am 48 de ani, si ideea ca suntem stapanii propriului nostru destin, este o romanta a mandriei, nu poti sa fauresti viitorul, tot ce poti face este sa devi constient de relativitatea prezentului.
Exact. Buddha crede in cel ce-si faureste singur propriul destin, pentru ca soarta nu se va abate asupra lui, ci doar asupra celuia care nu face nimic si lasa destinul sa-i aleaga viitorul..
Exact. Buddha crede in cel ce-si faureste singur propriul destin, pentru ca soarta nu se va abate asupra lui, ci doar asupra celuia care nu face nimic si lasa destinul sa-i aleaga viitorul..
Incorect, Buddha se refera la faptul ca soarta nu e batuta in cuie acolo, ci poate fi schimbata de catre om. Nu spune ca nu exista soarta, din contra.
Nu cred intr-o soarta care se abate asupra omului, orice ar face acesta
-daca omul ar face ceva..orice.. Buddha Nu crede ca soarta se va abate asupra lui.
corect?
" dar cred intr-o soarta care se abate asupra omului, care nu face nimic."
-daca omul nu face nimic..se lasa dus de destin, soarta se va abate asupra sa
corect?
-daca nu joci la loto n-ai cum sa castigi(soarta iti va decide viitorul), deci trebuie sa faci ceva sa-ti creezi propriul destin.impreuna cu noroc,conjunctura soarta si cel de sus poti sa castigi.
"Am 48 de ani.." - Multi inainte. Am citit multe din posturile tale. 1 mai frumos ca altul si 1 mai inteligent ca altul. Am invatat multe din ce-ai zis. Imi place ca pretuiesti fiecare cuvant si nu pui unul la voia intamplarii. Fiecare cuvant al tau da valoare frazei si ideii pe care vrei sa o exprimi. Toata stima !
"Am 48 de ani.." - Multi inainte. Am citit multe din posturile tale. 1 mai frumos ca altul si 1 mai inteligent ca altul. Am invatat multe din ce-ai zis. Imi place ca pretuiesti fiecare cuvant si nu pui unul la voia intamplarii. Fiecare cuvant al tau da valoare frazei si ideii pe care vrei sa o exprimi. Toata stima !
Multumesc pt aprecieri, si pt penultimul tau post. ;)
ciupanezu
02-06-2008, 20:00
Incorect, Buddha se refera la faptul ca soarta nu e batuta in cuie acolo, ci poate fi schimbata de catre om. Nu spune ca nu exista soarta, din contra.
Asta spunea Buddha.dar spunea bine?Din cate stiu eu Buddha a fost un om normal...
Asta spunea Buddha.dar spunea bine?Din cate stiu eu Buddha a fost un om normal...
Asa e.
Cand totul e impotriva ta... http://www.youtube.com/watch?v=9wmXY46FRAA
ciupanezu
05-06-2008, 18:35
Cand totul e impotriva ta... http://www.youtube.com/watch?v=9wmXY46FRAA
Nu prea am inteles :))
Nu prea am inteles :))
Nimic maret nu e usor de realizat si necesita trecute niste piedici (care sunt impotriva ta, ca de aia se cheama piedici)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.