PDA

View Full Version : afectiuni ale ficatului

G. Man
05-03-2008, 20:51
salut! invit pe toti sa raspunda la intrebarea urmatoare sau macar sa-si dea cu parerea: cat si cum este afectat ficatul in urma consumului de steroizi orali? eu vreau sa iau 2 pastile de napo pe zi pt intretinerea tonusului muscular, dar nu stiu cat de mult imi afecteaza ficatul; va rog, nu ma aburiti cu vrajelile de genu "nu cresti de la 2 pastile" sau "pt rezultate trebuie sa iei mai multe de 2 pastile"; multumesc anticipat!

ciupanezu
05-03-2008, 20:52
citeste pe prospect ....iti zic eu ca nu o sa mai iei:))

Cristian Neagu
05-03-2008, 20:56
Ti-am mutat topicul la sectiunea corespunatoare.

incepator
05-03-2008, 22:29
nu e mai bine sa nu iei niciuna ... si sa lucrezi la sala ? cu un meniu corespunzator si totul .. doar parerea mea ...

G. Man
05-03-2008, 22:59
nu e mai bine sa nu iei niciuna ... si sa lucrezi la sala ? cu un meniu corespunzator si totul .. doar parerea mea ...
asa e, nu-i bine, dar vreau sa stiu cat si daca ma afecteaza 2 pastile pe zi
asta e pt mine, sa simt si impulsul acela si ambitia etc.
astept raspunsul in continuare

Hel
05-03-2008, 23:56
salut! invit pe toti sa raspunda la intrebarea urmatoare sau macar sa-si dea cu parerea: cat si cum este afectat ficatul in urma consumului de steroizi orali? eu vreau sa iau 2 pastile de napo pe zi pt intretinerea tonusului muscular, dar nu stiu cat de mult imi afecteaza ficatul; va rog, nu ma aburiti cu vrajelile de genu "nu cresti de la 2 pastile" sau "pt rezultate trebuie sa iei mai multe de 2 pastile"; multumesc anticipat!
Foloseste un hepatoprotector, 90-100mg de selimarina iti ajung pt 2 pastile de napo pe zi.(4 pastile de hepatoprotect)

Cristian Neagu
06-03-2008, 05:11
Cunosc oameni care au luat 2 pastile pe zi si acum sunt dereglati hormonal pe viata.Daca vrei te pun in legatura sa iti spuna ca sunt dependenti de injectii pentru substitutia testosteronului.

hieronymus
06-03-2008, 10:30
Cum sa nu iti faca rau 2 pastile de Naposim? Daca le iei mai mult de o luna iti ataca si ficatul, plus ca testiculele nu mai produc testosteron suficient si se micsoreaza ca marime (pentru ca functia creaza organul).
Naposimul e un steroid care se ia in convalescenta, dupa o boala, sau dupa ce ai stat la pat, insa dupa max. o luna se intrerupe tratamentul, pt. ca hormonii artificiali ii substituie pe cei naturali. Astfel organismul nu mai produce testosteron natural, pt. ca il ia din Naposim, si urmarea este micsorarea acestora in volum.
Deci Naposimul se ia dupa ce ai stat la pat, bolnav, in nici un caz ca sa faci muschi de la el!