View Full Version : sport de kontact
cum pot sa devin extrem de parid, sa-mi dezvolt reflexele? imi trebuie extrem de mult acest lucru in k1; daca stiti exercitii, antrenamente, ati auzit sau ati citit va astept raspunsul! multumesc anticipat!
ciupanezu
06-03-2008, 14:30
pai...culturismul iti dezvolta toti muschii....si cand iti cunosti si iti lucrezi toti muschii...iti dezvolti reflexele.karate incearca si capoeira..dezvolta reflexele bine.
cum pot sa devin extrem de parid, sa-mi dezvolt reflexele? imi trebuie extrem de mult acest lucru in k1; daca stiti exercitii, antrenamente, ati auzit sau ati citit va astept raspunsul! multumesc anticipat!
cel mai eficient este sa-ti gasesti un partener cu care sa te antrenezi
hieronymus
20-03-2008, 16:46
culturismul nu te poate ajuta sa iti dezvolti viteza. Viteza de reactie o ai in sange, poti sa o ai sau sa nu o ai. Prin antrenamente ea se poate mari considerabil, dar fara sa depaseasca o anumita limita pe care o ai in bagajul tu genetic.
Eu am facut 2 ani de ju-jitsu paralel cu sala de forta, si iti spun ca imi crescuse simtitor viteza de reactie in acesti doi ani. La sala ea se incetineste.
Ca exercitii poti sa repeti schemele cu partenerul. Faci o schema mai repede, si mai repede, si tot mai repede, si tot mai repede, pana cand miscarea devine repetitiva si iti intra in sange.
hai ca mi-a placut postu asta... crezi ca doar reflexele te ajuta ? o iau ca pe o gluma faza cu k1 fiindca acolo sunt doar super luptatori cu un bagaj genetic iesit din comun care nu stau pe forumuri de culturisti sa puna intrebari de genu asta... Acum ca sa raspund on topic doar un antrenor poate sa-ti prezinte exercitiile degeaba iti zic aici ca nu o sa le intelegi asa din vorbe..
Faci o schema mai repede, si mai repede, si tot mai repede, si tot mai repede, pana cand miscarea devine repetitiva si iti intra in sange.
eu loviturile cu pumnii mi le antrenez cu gantere de 4kg. iau gantere in maini si execut serii de lovituri in aer, pana obosesc...apoi le las si fac fara ele :-?? asta la ce ajuta?
EDIT : youtube -> userul mbenson001 : are filmulete care iti arata miscarile din muay thai...ca un antrenament virtual :)
eu loviturile cu pumnii mi le antrenez cu gantere de 4kg. iau gantere in maini si execut serii de lovituri in aer, pana obosesc...apoi le las si fac fara ele :-?? asta la ce ajuta?
EDIT : youtube -> userul mbenson001 : are filmulete care iti arata miscarile din muay thai...ca un antrenament virtual :)
dezvolta masa musculara pe lovitura adica forta, explozia si rezistenta.
in K1 nu poti ajunge fara antrenor !!!!! iar un antrenor te poate ajuta cu amble probleme ale tale
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.