PDA

View Full Version : Performante...

JohnnyBravo
02-02-2004, 10:12
Cam cat dureaza la voi o partida de sex? Ma refer la perioada cea mai mare dintre 2 ejaculari (zic doua, pt ca la primul "numar" este oarecum normal sa nu rezisti mult).... Se pare ca 85% din barbati sufera de ejaculare prematura :rolleyes:

mercutio
02-02-2004, 13:22
Eu nu prea am treaba cu ejacularea precoce.
D-aia tin destul de mult.

Dar tre' sa specifici si tu la ce te referi cand ne spui sa votam, pentru ca partida de sex nu inseamna doar penetrarea in sine.
Mie imi place sa dureze. Cat mai mult. Dar mai mult nu pot sa spun, daca nu explicitezi intrebarea.

Si daca tot ai lansat tu thread-ul, JB, ar fi cazul sa rasp. si tu si sa si votezi:)

Dr.S.Damian
02-02-2004, 13:24
JB, nici eu nu am inteles exact la ce te referi. Daca vrei sa editez sondajul, da un PM.

JohnnyBravo
02-02-2004, 13:33
ejacularea precoce e una (la primele atingeri, cateva secunde de penetrare, etc) si aia prematura e alta (5-10min de penetrare, cand nu ti-o doresti, etc)

speram sa fie evident ca ma refer la durata penetrarii nu la o partida de sex care cuprinde preludiu, actul in sine, postludiu si care o poti lungi si la 3 ore daca vrei: 1h50min - preludiu, 10min penetrare, 1 ore postludiu in care incerci zadarnic sa revii :D

mercutio, fac parte din cei 85% dupa ultimele constatari.... :mad:
data viitoare pun ceasu` si iti zic exact :D

cu ceva alc00l ma "intind" la vreo 20min doar :( iar fara (eventual lapte) :) pe undeva la 10min!

Serban, eventual poti sa imi skimbi nick-ul in "speedy" :D

hmmm

Dr.S.Damian
02-02-2004, 13:41
Speedy upgraded version ? :D

mercutio
02-02-2004, 13:43
OK, imi mentin votul din sondaj.

Da' tot e o problema (daca e sa gasesc nod in papura) si anume ca toata chestia nu e neaparat ceva de genul preludiu+penetrare+postludiu ( vorbesc acum in numele meu, evident), in sensul ca, daca iti place sa tii cat mai mult, amani ejacularea, intervine iar un mic moment de preludiu etc.etc. Ei, si-atunci e cam greu sa desparti lucrurile. Eu, in locul a 2-3 numere succesive, prefer 1 preeeeeluuuungiiiiiiiiiit....:D . Si un bis dimineata:D

JohnnyBravo
02-02-2004, 14:47
teach me my master! :D

de oprit te poti opri, mai un pic iar te opresti...dar aia nu-i traba :) Ca sa iti amani ejacularea treba sa contracti f tare muskiul pubococcigian....
apoi ca sa ajungi la ejaculare tre sa si simti....ca daca nu simti mare lucru, mai grav, iti pierzi kiar erectia, nu ai nici o problema :) Treaba e cu totul alta cand esti cu una care-ti ridica "moralul" doar sa stai la 1m de ea :D

serban, imi trebuie un tratament rapid :)

mercutio
02-02-2004, 16:56
Cred ca-i cel mai marfa mesaj pe care l-am citit vreodata, JB....

mercutio
02-02-2004, 16:59
Si inca n-ai votat, JB..... Pai,nu tu ai lansat sondajul?!

JohnnyBravo
02-02-2004, 17:22
cum n-am votat? mai verifica...e votul ala la 10-15min :mad:
deh...cand eram mai tinerel puteam mai mult :(

adevarul este ca si pozitia este foarte importanta, daca treci in pozitia pe spate (nu neaparat si cu mainile pe piept :D ), duci mai mult :)

oricum ramane valabila cererea de indicatii/"tratament" asa ca nu va sfiiti p l a n g

mercutio
02-02-2004, 17:45
Eu iau chestia foarte in serios (viata sexuala).... Dincolo de tonul glumet.
Asa ca daca chiar vrei raspuns, lasa-ma sa ma concentrez si ti-l dau maine.
Apropo, se uita careva la Sex Sense pe Discovery? Eu sunt fan.

Apropo, unde-i Viorel????

JohnnyBravo
02-02-2004, 18:08
Originally posted by mercutio
Eu iau chestia foarte in serios (viata sexuala).... Dincolo de tonul glumet.
Asa ca daca chiar vrei raspuns, lasa-ma sa ma concentrez si ti-l dau maine.

daca pana acu nu am avut probleme cu fostele sau nu imi pasa, acu imi pasa...asa ca pune-te de te concentreaza bine si poate scoti si o carte :D

VIOREL67
02-02-2004, 23:08
Beyy JB!
M-ai pus in imposibilitate...ce dracului...suntem ceas
La mine depinde...performanta este direct proportionala(sau proportionata:)) ) cu situatia barbatului ei..este plecat din oras....ii arat ce inseamna sa fi performer...este in oras...ii arat ce pierde daca nu il trimite in provincie:D

VIOREL67
02-02-2004, 23:12
ai observat ca sunt finut si nu am pus si situatia a treia...cand este boul la use si eu nu stiu cum sa ma cobor din balcon in balcon......si asa mi-a dezvoltat prinderea bine...dar antebratul are putere dar nu se vede(aparente inselatoare:)) )

JohnnyBravo
03-02-2004, 10:09
razi de un om sarman aflat la ananghie :p

"ii arati tu performer" cum? 5 minute cu tot cu dus? :D

VIOREL67
03-02-2004, 10:16
acum o dai cu dusul........
am precizat clar ca daca exista situatia sa fie tractorul plecat prin delegatii arat performanta...si la fel cu bancul perfect real in cazul meu:D
dai un nr....te speli cu apa rece..mai dai un nr..la fel te speli si o tin asa pana a doua zi...dar exista o singura problema DE UNDE DRACULUI ATATA APA!:D

mercutio
03-02-2004, 16:51
:D :D :D :D

JB, vezi pm-ul...

Vad ca nu se prea inghesuie lumea sa voteze....:confused:

JohnnyBravo
03-02-2004, 17:31
pai dupa ce ai postat tu cu cele >30 min mai are vreunul curajul sa zica ceva? :D

mihai_ro
04-02-2004, 05:38
MDa..eu cred ca am problema putin inversa...adica daca incerc sa imi cresc performantele risc sa ma termin foarte greu,serios ,am avut partide si de 1h si 30 min dar in afara de oboseala nu am prea obtinut altceva.Un lucru e clar :daca vrei sa tii m mult rebuie sa eviti cafeaua,cola si tigarile.Si daca te apuca dorinta de a incheia incearca sa te gandesti la ceva nonsexual :de ex. ca faci exercitii la sala :)

JohnnyBravo
04-02-2004, 11:21
am reusit o performanta: orgasm fara ejaculare si fara sa actionez fizic prin presiune asupra muskiului pubococcigian ci doar prin contractarea acestuia f puternic :)

daca treaba merge calumea o sa scriu un antrenemant si pt grupa asta musculara :D

mercutio
04-02-2004, 12:33
b i s

Pe cand orgasmul fara erectie?

JohnnyBravo
05-02-2004, 10:24
serban tre sa imi anulezi votul :D

"mi-am revenit" si kiar mai am un pic si reusesc orgasm fara "strop" de ejaculare cu tot cu partenera(alta decat Palmela), ceea ce e un lucru bun zic eu din punct de vedere al acumularilor de masa (cu cat mai putine ejaculari cu atat mai bine....nu? )

antrenamentul se bazeaza pe izotonie/izometrie dar mai am de descoperit unele kestii si o sa vin cu detaliile....
y e s

Dr.S.Damian
05-02-2004, 10:53
Nu pot sa anulez acest vot deosebit de corect.
Imi pare rau, acum vei fi stigmatizat toata viata, Mr. JB aka "Speedy" :D :D

mercutio
05-02-2004, 11:18
:D
JB, vrem un grafic:) Pe minute, nr. de miscari, calorii consumate si placere obtinuta:D

Astept si eu detaliile pe care le promiti. Deaocamdata sunt in ceata, nu pricep ce-are "dansa" cu prefectura.

JohnnyBravo
05-02-2004, 15:45
Originally posted by Dr.S.Damian
Nu pot sa anulez acest vot deosebit de corect.
Imi pare rau, acum vei fi stigmatizat toata viata, Mr. JB aka "Speedy" :D :D

hmm asa ma consolati voi? nu-i destul ca a mea "prietena" cum ii zic ca "hai s-o facem, dar nu vreau sa ma termin ca ma duc la sala" incepe sa rāda stiindu-ma cat sunt de rapid? :D :D

nu-i nimic....razbunarea-mi va fi crunta, valabil si pt ea e v i l

mercutio tre sa pun ceasul in lumina ca sa vad exact cat tine treaba....pana acum ma luam dupa muzica....cam 3 minute piesa si imi faceam o parere ca nah nu puteam sa ii zic fetii ca sunt contra cronometru :D

o sa scriu un program de antrenament care merge la mine....poate o sa fie careva interesat.

mercutio
05-02-2004, 16:47
Mda...

Grafic - ioc...
Explicatii referitoare la legatura dintre culturism si continenta - ioc....

Mai, JB, te stiam baiat parolist...

Am vazut si io programul; e, oricum, mai altceva decat mai asteptam sa fie... Nu stiu cat e de functional, dar pare facut destul de serios...

Giggi
05-02-2004, 21:59
Pozitia ii foarte importanta... primul numar dureaza cam 10-15 min daca ultima pozitie este pe la spate(capra), daca este misionar...poate dura mult si bine...
al 2-lea numar... aoleu... 30 min + ;P
daca fata stie meserie...si stie pozitii si cum sa se miste atunci dureaza mai putin...
Daca fata ii pe Stop.. si sexul este fara prezervativ... AMIN... primu numar dureaza cam 30 min,al doilea numai exista... cam asa sta treaba l;a mine

P.S.mercutio eu ma uit la sex sense pe discovery ,defapt na..m`am uitat de vreo 3 ori da` nu stiu exact in ce zii si la ce ora ii...
zi`mi si mie ziua si ora sa ma uit mai des pls

mercutio
06-02-2004, 10:09
Intr-adevar, Sex Sense de pe Discovery e o emisiune foarte tare, recomandabila tuturor.

I-a fost schimbata ora de difuzare, inainte era duminica pe la 2.00 noaptea si miercurea pe la 12.30, tot noaptea.
Acum e difuzata sambata, tot foarte tarziu; e probabil reluarea. Trebuie sa fie si intr-o alta zi la o ora mai accesibila, dar nu am descoperit eu. Un program TV ar rezolva dilema:D .

m.mihai
07-02-2004, 07:20
eu de mult vreau sa urmaresc emisiunea dar nu prea reusesc sa rezist .
:(
tot timpul adorm
cit despre viata sexuala si performanate ....
tre sa spun ca am 2 copii sub 2 ani...
deci sexul cam lasa de dorit in cazul meu....
:eek:
doar daca vrea cumnata mea(sora nevestei)sa stea cu copii atunci da dar in rest ii cam greu,nu aveti cum sa intelegeti numai daca sinteti in tema...
si vreu sa plec in spania luna viitoare
vremuri negre apar la orizont...:) sau cine stie ce aduce occidentul!m o t o r

Dr.S.Damian
07-02-2004, 09:39
Originally posted by m.mihai
deci sexul cam lasa de dorit in cazul meu....
:eek:
doar daca vrea cumnata mea(sora nevestei)...

... cand ajunsesem cu cititul aici, deja devenisem brusc interesat... :D:D

La mine problema e ca nevasta-mea are un frate, nu o sora :D

VIOREL67
07-02-2004, 13:12
mihai oricum il stiu ca este un baiat performer si chiar daca nu stiam ...avem rezultatele lui....doi copii:D ....dar nu se calculeaza la el avorturile ca soacra-sa nu este de acord:D
Bey Mihai daca ai fructul iubiri tale (in cazul tau doi) asta inseamna ca te-ai oprit de la nebunii?:rolleyes:

VIOREL67
08-02-2004, 22:37
frustarea sexuala la un mascul si aici se pune problema lipsei de frecventa a raporturilor poate duce la o ejaculare precoce...daca esti antrenat nu cred ca este o problema s-o ti mult si bine...dar chestia interesanta vina acum..o femeie frustata nu isi termian nr. asa de repede ca masculul ...pt. ea conteaza sa o tot ti ..pana dimineata...:)) daca bineanteles vrei la fina sa iti multumeasca pt. clipele petrecute cu tine:))

Dr.S.Damian
08-02-2004, 23:01
Viorel, pentru gif-ul atasat esti pedepsit: 10 flotari IMEDIAT !!

VIOREL67
08-02-2004, 23:16
dar ce este ceva vulgar?
oricum ma conformez si baga MOBUTUL sunt sanatoase....
si daca este necesar mai taie MOBUTUL un metru juma.:D (referirea la bancul cu MOBUTUL)
il redau sa nu se inteleaga altceva
o super gagica ..o dulceata super da anunt :caut mascul sa il fac fericit pe viata daca imi indeplineste 3 dorinte"
suna la use unul bengos si o invita sa spuna despre ce este vorba..gagica in intreaba ai 3 vil?Da..raspunde masculul
EA ..ai trei masini?Maculul ..maciuci..nu am...ea ..salve si nu am cuvinte..in fine sa nu o lungesc a teria dorinta care nimeni nu se incumeta era de neaccepta sau de neandeplinit.Suna la use..deschide, mandra...unul mic..paros...si URAT in draci..eu sunt MOBUTUL si te vreau..ea ..ai masin..da..ai vile...DA ...ai maciuca de 150cm.?MOBUTUL...mda...mai taie MOBUTUL 150cm..:D

Dr.S.Damian
08-02-2004, 23:49
Pentru bancul asta o sa faci flotari pana maine dimineata :D
Iti speli pacatul daca mai spui unul :D

mercutio
16-02-2004, 11:17
Giggi:

Sex Sense - sambata de la ora 2.00 noaptea si luni de la ora 0.00

Mihai:

Si ce daca ai 2 copii sub 2 ani (sa-ti traiasca!)? Am si eu 1 cu putin peste 2 ani si nu am avut senzatia ca este o piedica in viata sexuala.
Asta doar daca nu cumva ati obisnuit copiii sa doarma cu voi... Ca atunci, da, e cam nasol, dar exista mereu solutii...

m.mihai
16-02-2004, 11:48
cu unul ii floare la ureche!
pai eu am doi :fetiza are abia 2 ani in martie si baiatul are doar 6 luni tot in martie
si inca ceva baiatul ii ft ft rau nu prea doarme noapte tot timpul urla m a d
si nici odata nu se sincronizeaza cu somnul,cind doarme unul cind celalalt ,niciodata amindoi deodatam a d
si mai ales ca eu lucrez tot a 2 week de noaptea!
mai greu ii pina are baiatul un an si ceva ca o sa-i culc impreuna in camera lor...
doar asa pe furate dar ii naspa de tot asa
dar timpul le va rezolva pe toate,daca exista iubire

VIOREL67
16-02-2004, 19:39
mihai ......cu cine seamana al mic:D :D :D :D :D :D

m.mihai
17-02-2004, 06:27
mai vio la fatza cu nevasta (ii leit:blond cu ochi albastri)dar ea zice ca la caracter cu mine:D trece ft repede dela o stare la alta :urla cit il tin plamini o ora si pe urma adoarme brusc(oboseste cred ca)

mercutio
17-02-2004, 15:30
JB, bratul ala din avatar care s-a innegrit face parte tot din capitolul performante?

JohnnyBravo
17-02-2004, 16:32
pot considera si asta o performanta :)

Alexander
24-02-2004, 15:37
Howdy.
Pe vremea facultatii am avut un prieten bun, israelian ca cetatenie, arab ca etnie. Avea asta un "lipici" la femei de-ti venea sa mori de ciuda. Vine tipul intr-o zi si-mi zice: "am f.... la una o ora si 40 minute". Bineinteles ca m-am facut verde de ciuda. Acum vine secretul cum reusea:
- pe cale naturala: incorda puternic abdomenul combinat cu tinerea respiratiei pentru aprox 30 sec.
- pe cale artificiala: crema sau spray pentru intarzierea ejacularii (efecte garantate).
Luand in seama cele zise mai sus, bafta multa si "freaca-le" pana face clabuci e y e
ALex

mercutio
24-02-2004, 15:41
asta la capitolul sexul ca sport, mai alexander?

Soul Killa'
24-03-2004, 09:31
Apropo de cremele si sprayurile astea: ati incercat vreodata? Nu ca m-ar interesa practic...:p

mercutio
24-03-2004, 12:26
N-am incercat.

Doar Nivea.......:)

LittleBig
28-03-2004, 04:14
mercutio,

dar fara suparare ce ai facut tu cu Nivea?
:P

mercutio
29-03-2004, 11:07
I-am scos ridurile ( dupa o indelungata folosire, deh, sunt inerente) si i-am dat o noua stralucire pielii... Sun Silk iti spune ceva?

LittleBig
05-04-2004, 00:34
baga o poza sa vedem daca esti asa "silk" precum spui, eventual un PM
:P

alie
05-04-2004, 22:01
bey da voi observati ca la rubrica asta nu a scris nici o femeie... dak si-ar da cateva cu parerea poate totusi ar fi mai bine.....

VIOREL67
05-04-2004, 23:55
in general cele ce intra pe aici sunt cele ce doresc sa slabeasca stand in fatza televizorului sau cele ce vor sa puna ceva masa:))

alie
06-04-2004, 00:03
hahaha.... eu sunt exceptia....

VIOREL67
06-04-2004, 00:09
hehehehe....no!
tu esti gingase:D
si la subiect........:rolleyes:

VIOREL67
06-04-2004, 00:13
bey!
o rotiti si o suciti de bate nasol.
JB a deschis thread cu o singura intrebare si mai multe variante ..si voi deja ati ajuns sa faceti reclama la creme si unguente....
daca folosesti Ben-Gay este bine?:D :D

m.mihai
17-04-2004, 15:31
ola amigos!!!!
mi-a fost tare dor de voi!!!!
va salut pe toti de pe aici din spania (locul de unde arunci cu nuci si dai in maroc!!!!)
va salutv pe toti amicii mei virtuali in special pe viorel ,j.b. si nu in ultimul rind pe dr. damian serban....
si pa ,am sa revin in curind ca pe aici ii cam scump netul ! 1 eu ora.....

ulise
17-04-2004, 17:44
nu stiu ce are ajungerea ta in spania cu threadul "performante"(mai exact "performante sexuale")...singura legatura ar fi don juan de marco pe urmele caruia,probabil,vrei sa pasesti...la propriu,desigur...insa,ai grija sa nu nimeresti pe urmele(ceva mai late) lui sancho panza...
oricum,iti urez bafta!
ps:nu exagera cu...capsunata!

VIOREL67
17-04-2004, 21:25
hooooo ulise....
baiatul este prieten vechi de al nostru si ne-a salutat....
elvetianule o ciucalata cand trimiti chitrosule:D
tot promiti si oha...plus ca de o buna perioada ai fost pierdut...

m.mihai...bafta fratioare si ai grije de tine si de ai tai.

Dr.S.Damian
17-04-2004, 23:35
Salut m.mihai si bine ai revenit!
Ce faci prin Spania si ce mai faci in general?

VIOREL67
17-04-2004, 23:47
dupa sotie..:D
tot este thread despre asta:D

ulise
18-04-2004, 01:38
Originally posted by VIOREL67
hooooo ulise....
baiatul este prieten vechi de al nostru si ne-a salutat....
elvetianule o ciucalata cand trimiti chitrosule:D
tot promiti si oha...plus ca de o buna perioada ai fost pierdut...
o sa iti aduc ciucalata personal...pe 1 iulie ma intorc in bucuresti in vacanta.
din cate stiu tu mergi la o sala prin berceni...eu tot pe-acolo stau...sa-mi spui la ce sala te gasesc...
bineinteles ciocolata va fi pt fetita ta nu pt. tine...grasule:D
....
nu am fost pierdut...am fost naufragiat pe o insula...da' am scapat cu bine...

VIOREL67
18-04-2004, 10:42
haaaa...Ulise ce burtica ai....si de iei de bietul subsemnat ca sunt gras si pufos:D
sau esti in perioada de "masa":D
daca thread este despre performante bag si eu o poza aici si specific ca mai mult de cateva secunde nu rezist :D sa stau "tare"in fata aparatului de futografiat:D
am mai scazu dar imi este lene sa incep aerobicele:mad:

ulise
18-04-2004, 12:49
-pai m-am chinuit 5 luni sa pun ceva carne pe mine,si normal ca mancand mult am capatat si o mica damigeana portabila...e ok.
daca ar fii mai mare m-ar deranja...daca nu ma fortez sa mananc destul,intr-o saptamana dispare impreuna cu o parte din musculatura...sunt ecto si atata am reusit sa pun pe mine in 5 luni de cand m-am hotarat sa iau in greutate.am pus 8 kg pe care,probabil,in 10 zile le pot da jos!
-tu,dintr-un grasan,te-ai transformat intr-un atlet...felicitari pt. ambitie!

hai ca am deviat rau de la thread...
ps:da' zi bey la ce sala mergi sau nu ai chef sa te intalnesti cu fitzosi ca mine...?:mad:

VIOREL67
18-04-2004, 14:56
hooo bey chitra:D
http://www.getfit.ro/clubrb.php

sau
http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=2183

ulise
18-04-2004, 15:22
ok.
cand ma intorc te invit la o bere...dietetica,bineinteles.:D

m.mihai
19-04-2004, 18:29
mai baieti eu am venit pe aici cu ginduri mari dar nu stiu ce va iesi ....
cit despre culturism ce pot sa va zic,pauza deocamdata...
mai fac flotari intre saunja si pot sa zic ca nu arat ft naspa....
ma duc la plaja,ii mult soare palmieri,dar deocamdata nu lucrez
cind o sa incep lucrul totul se va schimba....

sala pret=38 E !!!
cit despre suplimente au niste preturi ,deci incep de la 26 de E pina la 45-50 E de la WEIDER
hola si am sa mai vb noi si am sa pun niste poze cind am sa fac rost de un aparat digital...
cit despre performanate.............:eek: :eek: :eek: m a d m a d :( :( :(

mercutio
19-04-2004, 18:44
Ai revenit la tematica printr-o foarte optimista opinie, Mihai.:)

m.mihai
13-06-2004, 23:00
da chiar pot zice!!
cu toata caldura de aici si cu toate alea am reinceput usor usor antrenamentele acasa la un spaniol
dar deocamdata asa pe naspa cum se zice fara suplimente!!

VIOREL67
14-06-2004, 00:31
"am reinceput usor usor antrenamentele acasa la un spaniol"
mda..usor ,usor incepi sa spui adevarul
:D
ai grije sa nu te accidentezi ca asigurarea ti-a expirat:D

m.mihai
18-06-2004, 00:11
pai da....
:(
poate nu ma crezi dar asta ii adevarul....
unde se face segurul ii chiar peste drum de mine si nu am timp sa ma sduc sa imi fac asigurare care nu costa nimic...
trebuie sa ma las o zi de la lucru care costa bani,nu?...
si nu prea am timp de antrenamente:aici se lucra tare naspa in solar,dimineata de la 6 jumate pina la 11 juma si pe urma pauza pina la 5 p.m. si de la 5 la 8 fix
drumul pina acasa face cam 25 de min pina fac un dus ,pina maninc ii 9 si ceva si chiar la 9 incepe sala ,atunci are timp antonio spaniolul
de multe ori mincam ceva in fuga si la sala ....
despre suplimente nu mai zic ce scumpe is....de la 24 eu cel mai ieftin weith gainer(2,5 kg)

Dayanna
13-01-2005, 12:40
Citesc de ceva timp ce scrieti voi pe acest thread cu iz patriarhal si vreau sa spun ca sunt uimita!

Desi din Neanderthal pana in mileniul 3 omul a trecut prin faze succesive de evolutie sociala,culturala,spirituala,economica,tehnologica si ce mai vreti voi,constat cu stupoare ca din punct de vedere sexual,barbatul secolului 21,pe numele lui''homo sapiens''(nu stiu daca denumirea se refera strict la barbat pt ca citind ce ati scris voi aici,as zice ca nu-i asa),a ramas acelasi ca fratii lui din Mezozoic!:(
Singura diferenta e ca atunci masculii feroci ai acelor epoci se strangeau in padure la vanatoare si isi contemplau si comparau marinimosi ''jucariile''lor(marimea falusului era un bun criteriu de selectie,nu?),in timp ce barbatul generatiei ''Matrix'' o face azi on line pe internet!:D

Cate milenii mai trebuie sa mai treaca ca sa intelegeti ca nu cantitatea conteaza(durata)ci calitatea actului sexual!f l o a r
Nu mai priviti sexul ca pe o performanta si nu ami stati cu ochii pe ceas ca la o competitie de triatlon asteptand startul si grabindu-va catre finish!:mad:
Prea putin conteaza daca este cantitativ atata timp cat nu este calitativa prestanta voastra!m a d

Sunteti patetici dragilor!:D

Iar in ceea ce priveste continenta,stiti ceva?Ea a fost inventata de barbati dar in beneficiul femeii!f l o a r Voi nu prea beneficiati din urma ei ,in schimb noi avem atatea beneficii........multiple!!!!!!-cum de altfel sunt si tipurile de trairi care noua ne-au fost daruite in plus fata de voi care nu aveti decat una!

Asta ca stiu ca asteptati de mult parerea unei femei!k i s s

Alexander
14-01-2005, 10:44
Ok fratilor, discutie lunga blegire sigura.......Veniti si voi cu o solutie de a te lungi cu ejacularea, pentru ca, pe langa prietena oficiala si cu care ma tine destul de mult ca deh, obisnuinta bat'o vina te face sa nu te mai intereseze prea mult si uite asa ajungi perfomer, am acum o fata la care ma gandesc non-stop la cate si mai cate pozitii si alte alea, si mi se intampla o chestie de-mi vine sa mor: desi fac dragoste cu prietena, sa zicem dupa amiaza, in momentul cand ma intalnesc cu a doua, 2-3 ore mai tarziu, prima tura de sex e cumplit de rapida, desi in mod normal nu ar trebui mai ales ca mai avusesem o partida inainte. Stiu ca intra in functie creierul foarte mult pt ca o doresc la nebunie si arata si m-atinge de-mi vine sa ma sui pe pereti, dar totusi cat de tare trebuie sa ma incord la abdomen (sau precizati-mi care e muschiul puboco....si mai stiu eu cum) sau o alta solutie? Multzam mult

Dayanna
14-01-2005, 13:51
Buna Alexander!
Nu stiu daca te asteptai ca aceste sfaturi sa vina de la o femeie,dar am citit si eu cateva carti in domeniu pt ca imi place sa stiu cat mai multe despre sexualitate.
Deci cum localizezi muschii pubococcigieni?Simplu!Mergi la toaleta si intrerupi voluntar,pt cateva secunde fluxul de urina.Apoi incepi sa-i incordezi.Nu inainte de a sti ca exercitiile sunt de 3 tipuri:(am uitat sa-ti spun ca exercitiile se numesc Kegel dupa numele celui ce le-a descoperit):

1.Contractii lente
Asa cum ti se intampla cand te uiti la tv si adormi.Tresari,deshizi ochii si privesti pt un timp.Apoi iar adormi.Si tot asa.Ca executie:contracti puternic muschii pubococcigieni ca si cum ai vrea sa opresti fluxul urinar.OK.Pastreaza contractia 3-5 secunde si apoi relaxeaza-te.Repeta exercitiul si observa ca,pe masura ce il repeti,te simti din ce in ce mai sigur.

2.Contractii rapide
Ca atunci cand esti grabit si umfli roata de la bicicleta.Lucrezi repede,repede cu pompa.Contracti si relaxezi relativ muschii pubococcigieni cat poti de repede.Si cat poti de mult.La inceput,pe masura ce numarul exercitiilor creste,te simti din ce in ce mai puternic.

3.Impingeri
Ca atunci cand te opintesti sa impingi o mobila.Pentru tine,ca si cum te-ai forta sa urinezi.

Si mai afla un secret!Atunci cand faci exercitiile,pui in actiune si musculatura abdominala si intreaga musculatura din zona bazinului.Realizezi ce forta uriasa esti in stare sa mobilizezi?

Si acum antrenamentul:
-50 de contractii lente
-50 de contractii rapide
-50 de impingeri

Aceasta serie o faci cel putin de 5 ori pe zi.Daca ai chef,daca te simti inspirat,poti face si mai multe serii.Te vei simti si ami bine.Dupa o saptamana mai adaugi inca 10 repetari la fiecare dintre cele 3 tipuri de contractii.Si continui asa,saptamanal,pana ajungi al serii compuse din 100 de repetari.Daca la capatul unei serii apare oboseala,nu abandona.Te odihnesti un pic si reiei exercitiul.
Sunt foarte multe beneficii ale exercitiilor Kegel si anume:
-virilitate si putere
-redescoperirea unei importante parti a corpului,prin senzatiile noi pe care le vei trai
-amplificarea trairilor emotionale in timpul orgasmelor
-detenta si dinamism mintal
-marirea increderii in sine
-cresterea capacitatii de comunicare
-amplificarea intuitiei si a creativitatii
-dinamismul relatiilor sociale
-deschidere catre ceilalti
-cresterea optimismului
spontaneitate
-vitalitate debordanta

Succes!

Alexander
14-01-2005, 15:57
In primul rand multumesc mult si sa aiba efect. In al doilea rand chiar ma bucur ca aceste sfaturi vin de la o femeie cu o stare de spirit "open mind" asa ca tine, pentru ca greu gasesti persoane de sex feminin care sa-ti vorbeasca deschis si clar despre sex, si aici ma refer mai ales la prietene/neveste/ amante etc., pentru ca multe din problemele si frustrarile din dormitor s-ar putea rezolva prin comunicare.

ioanna
10-01-2008, 13:41
vai cat de acord sunt cu ALexander! :) si Dayana, miss ya te pup

cipriansabin
10-01-2008, 16:14
Buna Alexander!
Nu stiu daca te asteptai ca aceste sfaturi sa vina de la o femeie,dar am citit si eu cateva carti in domeniu pt ca imi place sa stiu cat mai multe despre sexualitate.
Deci cum localizezi muschii pubococcigieni?Simplu!Mergi la toaleta si intrerupi voluntar,pt cateva secunde fluxul de urina.Apoi incepi sa-i incordezi.Nu inainte de a sti ca exercitiile sunt de 3 tipuri:(am uitat sa-ti spun ca exercitiile se numesc Kegel dupa numele celui ce le-a descoperit):

1.Contractii lente
Asa cum ti se intampla cand te uiti la tv si adormi.Tresari,deshizi ochii si privesti pt un timp.Apoi iar adormi.Si tot asa.Ca executie:contracti puternic muschii pubococcigieni ca si cum ai vrea sa opresti fluxul urinar.OK.Pastreaza contractia 3-5 secunde si apoi relaxeaza-te.Repeta exercitiul si observa ca,pe masura ce il repeti,te simti din ce in ce mai sigur.

2.Contractii rapide
Ca atunci cand esti grabit si umfli roata de la bicicleta.Lucrezi repede,repede cu pompa.Contracti si relaxezi relativ muschii pubococcigieni cat poti de repede.Si cat poti de mult.La inceput,pe masura ce numarul exercitiilor creste,te simti din ce in ce mai puternic.

3.Impingeri
Ca atunci cand te opintesti sa impingi o mobila.Pentru tine,ca si cum te-ai forta sa urinezi.

Si mai afla un secret!Atunci cand faci exercitiile,pui in actiune si musculatura abdominala si intreaga musculatura din zona bazinului.Realizezi ce forta uriasa esti in stare sa mobilizezi?

Si acum antrenamentul:
-50 de contractii lente
-50 de contractii rapide
-50 de impingeri

Aceasta serie o faci cel putin de 5 ori pe zi.Daca ai chef,daca te simti inspirat,poti face si mai multe serii.Te vei simti si ami bine.Dupa o saptamana mai adaugi inca 10 repetari la fiecare dintre cele 3 tipuri de contractii.Si continui asa,saptamanal,pana ajungi al serii compuse din 100 de repetari.Daca la capatul unei serii apare oboseala,nu abandona.Te odihnesti un pic si reiei exercitiul.
Sunt foarte multe beneficii ale exercitiilor Kegel si anume:
-virilitate si putere
-redescoperirea unei importante parti a corpului,prin senzatiile noi pe care le vei trai
-amplificarea trairilor emotionale in timpul orgasmelor
-detenta si dinamism mintal
-marirea increderii in sine
-cresterea capacitatii de comunicare
-amplificarea intuitiei si a creativitatii
-dinamismul relatiilor sociale
-deschidere catre ceilalti
-cresterea optimismului
spontaneitate
-vitalitate debordanta

Succes!
prea complicat sa faci chestiile astea! mai bine ramai la performanta inzestrata de natura

Nicusor
10-01-2008, 19:30
Dayanna a uitat sa adauge:

-durata de viata se prelungeste, life expectance de cel putin 100 ani
-nu mai faci cancer si nu mai racesti, risc mic de sida
-anus puternic
-penis modificabil si dimensionabil in lungime si latime
-internet la 500 megabits pe secunda

rebel
12-01-2008, 08:02
Dayanna a uitat sa adauge:

-durata de viata se prelungeste, life expectance de cel putin 100 ani
-nu mai faci cancer si nu mai racesti, risc mic de sida
-anus puternic
-penis modificabil si dimensionabil in lungime si latime
-internet la 500 megabits pe secunda

Hah.Nice one dude
Are dreptate insa cu o treaba acolo.Am probat-o involuntar

Sakyamuni
06-02-2008, 04:43
......... sau o alta solutie? Multzam mult

Cand o faci cu a doua, te gandesti intens la prietena.

Sa nu uiti sa ne zici daca a functionat.

Raekwon
18-04-2008, 16:12
Pozitia ii foarte importanta... primul numar dureaza cam 10-15 min daca ultima pozitie este pe la spate(capra), daca este misionar...poate dura mult si bine...
al 2-lea numar... aoleu... 30 min + ;P
daca fata stie meserie...si stie pozitii si cum sa se miste atunci dureaza mai putin...
Daca fata ii pe Stop.. si sexul este fara prezervativ... AMIN... primu numar dureaza cam 30 min,al doilea numai exista... cam asa sta treaba l;a mine

P.S.mercutio eu ma uit la sex sense pe discovery ,defapt na..m`am uitat de vreo 3 ori da` nu stiu exact in ce zii si la ce ora ii...
zi`mi si mie ziua si ora sa ma uit mai des pls

vezi ca nu e recomandat pt femeie sa o faca cand e pe "stop" pt ca acolo e ca o rana deschisa .... si ajunge tot in sange ..... dl Dr Damian iti poate zice mai multe

Mazare
28-04-2009, 16:58
Pai nu vezi ca el ti-a scris ce a vazut doar la Sex Sense pe Discovery?! :D

Baristosul
03-05-2009, 10:15
Bai fratilor tre sa luati glandul in mana si sa discutati cu el ,sa il invatati cand si nu sa termine treaba.Sincer de la precoce am ajuns si la 1 ora ,1 ora jum, 2 ore chiar .Incordari,ipsos ,abdomene VAX n o w a y schimbarea vine din inauntrul vostru,tre sa va cunoasteti corpul ,cand sunteti aproape de orgasm sa il intarziati si aici nu vb sa intrerupeti actul......

cristi!!
17-09-2009, 19:31
Cam cat dureaza la voi o partida de sex? Ma refer la perioada cea mai mare dintre 2 ejaculari (zic doua, pt ca la primul "numar" este oarecum normal sa nu rezisti mult).... Se pare ca 85% din barbati sufera de ejaculare prematura :rolleyes:
3-4 ZILE DEPINDE SI DE FATA:)

Alex Popescu
18-09-2009, 08:58
3-4 ZILE DEPINDE SI DE FATA:)

asta e cea mai tare!!!!!! =))

aparausanu
23-09-2009, 09:42
asta e cea mai tare!!!!!! =))
la naiba! la mine tine numai 2 zile...:eek: cred ca sufar de ejaculare precoce:( w h a t ;)

ken
02-11-2009, 16:27
Cand o faci cu a doua, te gandesti intens la prietena.

Sa nu uiti sa ne zici daca a functionat.
Asta merge !!!

weedini
30-11-2009, 15:04
sa va fereasca "Dumnezeu"(singuri) de hapsane:))

Buju01
04-01-2010, 21:32
Am 16 ani si cateva zile:D.Am si eu o problema.Sunt la a treia tovarasa cu care am contact sexual.Primele 2 au fost virgine,dar asta nu mai e.
Primele dati cand o faceam rezistam cam 10 minute,si apoi chiar si 30.Dar de un timp,am o problema.Ejaculez foarte repede,dupa cateva minute si apoi trebe sa ast cam vreo 5-10 min sa-mi revin.Dupa ce-mi revin duc cam 15-20 de minute.As putea face ceva?Adik nah,e jenant,s-o incalzesti pe una si apoi sa stea sa ast sa-ti revii uh.Ii trece de tot.

watami
04-01-2010, 23:04
te duci la bae la un "dush" inainte sa-ti incalzesti femeia.

Buju01
05-01-2010, 22:01
Hmz:-?....deci pn la urma asta e solutia?:)Sa ma duc la "un dush" inainte?

Mazare
06-01-2010, 02:17
Durex Performa* prietene, sau o inviti la un vin(din care evident tu bei mai mult).
Prietenii "stie" de ce.

Nu-ti recomand sa folosesti tot Performa pentru "revenire", se poate sa ai neplacuta surpriza sa-i dai somn primarului.

Buju01
20-01-2010, 18:33
Am revenit.Am incercat si faza cu dusul(poate cu cateva minute mai tarziu ejaculez,dar tot repede) si cu vinul.Degeaba:(.....Ce sa mai incerc,ce sa mai fac sa nu ejaculez asa repede?Ca e foarte jenant.Si acuma cand am zeci de ocazii mie imi este frica sa ma duc ca daca patesc ca tura trecuta si termin in 10 minute.....Astept un sfat

PS:Si daca este una buna si ma excita putin mai mult,fara sa se intample actul sexual,mi se int uneori sa imi vina sa ejaculez si ma scuz sa ma duc la baie.

tazmanian_boys
21-01-2010, 12:38
inseamna ca "dai in ea" ca un taur :))) sau te exciti repede :-??

Buju01
21-01-2010, 18:55
Si ce as putea face?Nu este niciun remediu?:-s

Mazare
21-01-2010, 20:08
bre, cu durex performa ai incercat? Dar sa o iei usor usor, fara sa te grabesti... vorba baietelului tazmanian... nu da ca un taur cum intrii.

Buju01
22-01-2010, 13:35
Nuh,n-am incercat cu durex performa.Oks...am sa incerc....Si o pb ar mai fi k uneori ma excita doar knd ma pipaie si stam kteva minute asa.....ne giugiulim cum s-ar zice.Si imi vn sa ejaculez,dak mi-o mai si freak prin pantaloni:|......

tazmanian_boys
22-01-2010, 23:48
daca nu ma insel e vb de ejaculare precoce :|

Mazare
23-01-2010, 00:23
Si ce?

"Prezervative unice, lubrifiate cu benzocaina, restranse la capat, contin un lubrifiant special pentru prezervative care amana punctul culminant la barbati in actul sexual, prelungind excitarea sexuala."

Functioneaza, dar cu am mai scris... nu recomand pentru runda 2.

Buju01
23-01-2010, 16:05
Am sa incerc cu durex performa.Sa vad cum iese.Sper sa fie bine.Ms fain

Praetorian
06-02-2010, 02:59
Si ce as putea face?Nu este niciun remediu?:-s

Sa-l intrebam pe userul Alessandro, el le stie pe toate, mai ales in materie de "sex". A facut scoala cu d-ul Bebe Mihaescu!

sarcastic
02-05-2010, 21:25
Sa-l intrebam pe userul Alessandro, el le stie pe toate, mai ales in materie de "sex". A facut scoala cu d-ul Bebe Mihaescu!
=)

paitut
21-03-2011, 23:19
razi de un om sarman aflat la ananghie :p

"ii arati tu performer" cum? 5 minute cu tot cu dus? :D

tare asta :))

Cristian Neagu
23-03-2011, 13:55
Nuh,n-am incercat cu durex performa.Oks...am sa incerc....Si o pb ar mai fi k uneori ma excita doar knd ma pipaie si stam kteva minute asa.....ne giugiulim cum s-ar zice.Si imi vn sa ejaculez,dak mi-o mai si freak prin pantaloni:|......

Incearca sa te gandesti si la altceva.Apoi fa asa dupa ce ai inceput efectiv actul, alterneaza momentele de miscare rapida cu unele lente, circulare, de sus in jos si invers, o sa vezi ca o sa dureze mai mult, iar ea se va simti foarte bine.Knd vrei sa o lungesti mult de tot , o pui pe fata deasupra si o sa dureze cat vrei tu.

PAco4Golf
24-03-2011, 22:33

Asta deobicei se intampla cand iti place fata cu care esti langa tine foarte mult :)

Eu de exemplu daca nu imi place una , mio poate freca si cu limba si cu buzele si cu mana si cu picioarele ca inzadar :)

cezzz
29-03-2011, 09:55
Am revenit.Am incercat si faza cu dusul(poate cu cateva minute mai tarziu ejaculez,dar tot repede) si cu vinul.Degeaba:(.....Ce sa mai incerc,ce sa mai fac sa nu ejaculez asa repede?Ca e foarte jenant.Si acuma cand am zeci de ocazii mie imi este frica sa ma duc ca daca patesc ca tura trecuta si termin in 10 minute.....Astept un sfat

PS:Si daca este una buna si ma excita putin mai mult,fara sa se intample actul sexual,mi se int uneori sa imi vina sa ejaculez si ma scuz sa ma duc la baie.
nu sunt vreun expert insa as putea sa-ti recomand sa vizitezi un sex shop, mi-se pare ca exista o chestie care se pune la baza penisului si te impiedica sa ejaculezi.

D.o.r.Y
30-03-2011, 01:24
ce.a mai mare prostie sa intri prin sex shopuri....( parerea mea )