View Full Version : redis
salut...a incercat cineva Prot-r85?sa vazut ceva rezultate de la el?sau de la Ideal Protein?:D am citit pe diverse forum.ca toti sunt impotriva produselor redis..vreau sa imi cumpar un produs dintre alea 2...un concetrat proteic
nu a incercat nimeni produsele astea?:confused:
eu le.am incercat pe amandoua ...singurele de fapt pana acum ... dak vrei masa ar fi bine sa optezi pt altceva .
din cele 2 e mai bun ideal protein / si la gust si la omogenizare si la rezultate
andreyyy
08-03-2008, 12:32
si eu leam incercat pe amandoua, acuma 1 an, mai bine te orientezi spre alceva.. daca vrei redis concetrat proteic ia Protwhey-R sau Proteinmix-R alceva nu merita.. si combina cu niste carbo (dextroza, energocarb-r)
deocamdata am luat ideal protein si daily formula..imi spune si mie cineva cum sa le iau?:D
scrie pe cutie cum se iauc o n f u
am vaz..credeam ca se ia un shake dupa antrenament da scrie cu 2 ore inainte de cele trei mese principale ale zilei..
andreyyy
08-03-2008, 21:56
daily formula dimineata, ideal dp antrenament si seara in functie de buget alimentatie obiectiv
si in zilele de pauza cand sa le iau?:D
andreyyy
09-03-2008, 10:52
vitaminele dimineata, si concentratu intre mese, sau seara cu lapte
......tocmai am luat un shake de ideal protein am pus 2 cupe si lam facut cu apa..am pus destula apa si a iesit un fel de crema parca era iaurt..sa pun mai multa apa?sa iasa mai subtire..eu lam baut gros;)
andreyyy
09-03-2008, 12:40
pai asa ies astea de la redis.. vezi nu putea apa fierbinte
eu puneam tot 2 cupe de ideal protein cu 700 ml apa ... iesea cat de cat :))
Am o intrebare cum se sevesc aminoacizii daca dupa antrenament iau prot-r85 se vor servi mai tarziu sau o data cu concentratul proteic?
Va multumesc.
Cristian Neagu
14-03-2008, 14:42
Inaintea concentratului proteic, imediat cum ai terminat ia amino si apoi skimba-te si bea proteina.
Va multumsc mult Domnule Neagu
lucioaik
16-03-2008, 12:54
in primu rand...proteina asa e mai peste tot..se omogenizeaza mai greu..indiferent de firma...
adrianopolis
16-03-2008, 13:07
Ce parere aveti despre Lactomin 80? Ma refer la calitatea proteinei.
Ce creatina ar fi mai indicata sa iau de la redis Creatina-R tablete sau Creatina Forte-R tablete masticabile? Va multumesc
andreyyy
17-03-2008, 21:06
Ce creatina ar fi mai indicata sa iau de la redis Creatina-R tablete sau Creatina Forte-R tablete masticabile? Va multumesc
sincer am luat de amanadoua.. ori nu leam luat bine, ori prea putine pe poritie am luat, ori am baut apa prea putina, nus da nu sa vazut nimic.. nici forta nici nimic.. mia dat un prieten niste creatina de la o firma straina.. ce sati zic forta,energie..
Mai astept pareri oricum mersi andreyyy
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.