PDA

View Full Version : 3/7

andrew21
17-03-2008, 13:31
sal...din pacate nu pot sa ma duc la sala decat 3 zile pe saptamana.. sunt la inceput si nu stiu cum sa imi fac un program special ptr masa,am 1.80 shi 65 kg.. vreau sa pun vreo 5 kg macar pana in vara.. iau volumass 35 shi storm daca mai trebuie ceva cu multi carbohidratzi sa'mi zica cineva,da mai important e cum sa combin grupele sa iasa ceva in 3 zile pe sapt..astept pareri,ms

andrew21
17-03-2008, 15:40
da banuiam eu ca nu o sa raspunda nimeni ... ca de obicei

Stefy
17-03-2008, 15:44
Frate zici ca sunteti obsedati, vrei imediat dupa momentul in care ai postat sa ti se raspunda ? Asteapta lumea mai are si servici si scoala si alte treburi nu sa iti raspunda tie si altor disperati imediat. De pe ce lume veniti frate c e a r t

adi_fox
17-03-2008, 15:54
eu tot 3 zile pe saptamana merg si am urmatorul program:
Luni: piept+ biceps+ antebrat
Miercuri; picioare+abdomen
Joi:umeri+spate+triceps+trapez

Eu vinerea nu pot sa merg la sala, dar tu ar fi bine sa muti programul de joi vinerea.
Bafta!

andrew21
17-03-2008, 17:48
bai stefy .. am mai postat pe site'u asta shi nu mi s'a raspuns nici intr'o saptamana...shi acuma observasem ca la altii li s'a raspuns,altii care au postat dupa mine ...ca apare data shi ora acolo ;) de asta am zis ca nu mi s'a raspuns ..asa ca vezi'ti de scoala si treburile tale in continuare,carcotasule..

andrew21
17-03-2008, 17:49
ok mersi adi

Stefy
17-03-2008, 18:52
Carcotas ? Nu esti primu' care vrea dupa 2 ore raspuns, tu crezi ca iti stam la dispozitie toata ziua ?

cezzz
17-03-2008, 18:55
sal...din pacate nu pot sa ma duc la sala decat 3 zile pe saptamana.. sunt la inceput si nu stiu cum sa imi fac un program special ptr masa,am 1.80 shi 65 kg.. vreau sa pun vreo 5 kg macar pana in vara.. iau volumass 35 shi storm daca mai trebuie ceva cu multi carbohidratzi sa'mi zica cineva,da mai important e cum sa combin grupele sa iasa ceva in 3 zile pe sapt..astept pareri,ms
piept,biceps,umeri - picioare,abdomen - spate,triceps,trapezf o r t o

Cristian Neagu
17-03-2008, 19:13
Nu pot vedea toate posturile.Era suficient sa facu un up.Uite ca ti-a rapsuns Cezz.

Alessandro
17-03-2008, 21:57
eu tot 3 zile pe saptamana merg si am urmatorul program:
Luni: piept+ biceps+ antebrat
Miercuri; picioare+abdomen
Joi:umeri+spate+triceps+trapez

Eu vinerea nu pot sa merg la sala, dar tu ar fi bine sa muti programul de joi vinerea.
Bafta!
mamaaaaa...dar joi rupi tot :D

stevieg_88
17-03-2008, 22:11
Salut.cel mai bine ce teas sfatui eu pe tine,e sa te uiti putin la antrenamentul "Sistemul piramidal" ceva mai jos pe forum-e super pentru cei ce incep.dar daca ce tine de zilele de antrenament:as zice ca ce tiau sfatui membrii forumului de aici e bine.
dar as dori si eu sa-mi impartasesc un program:
Luni sau Marti:
1.Spate
2.Picioare
3.Abdomen

Miercuri sau joi:
1.Piept
2.Umeri
3.Abdomen

Vineri sau Simbata:
1.Biceps
2.Triceps
3.Antebrat
4.Abdomen

dar e o mica problema aici.
anume ca spatele si picioarele sunt niste grupe de muschi mari si ca necesita o epuizare de energie destul de mare,si cam nu se antreneaza intro zi.
dar leam postat asa deaorece mam staruit sa unesc umerii cu pieptul(tu poti sa pui umerii cu picioarele daca doresti),dar leam pus asa pentru ca mam staruit sa fac un program ce sa nu oboseasca tricepsii pe parcursul saptaminii,astfel ca tricepsii sa nu intervina doar de 2 ori pe saptamina,la antrenamentul propriuzis pentru triceps,si la antrenamentul de la piept si umeri
dar ar fi bine,desigur daca poti,de 4 ori pe saptamina ar fi mai bine,dupa asa o schema:
Luni:Picioare+abdomen
Marti:Piept+umeri+abdomen
Joi:Spate+trapez(daca nu le faci marti cu merii)+abdomen
Simbata sau Vineri:biceps+triceps+antebrat+abdomen

SUCCES si BAFTA!!!!!!!!!!!

andrew21
18-03-2008, 00:22
Salut.cel mai bine ce teas sfatui eu pe tine,e sa te uiti putin la antrenamentul "Sistemul piramidal" ceva mai jos pe forum-e super pentru cei ce incep.dar daca ce tine de zilele de antrenament:as zice ca ce tiau sfatui membrii forumului de aici e bine.
dar as dori si eu sa-mi impartasesc un program:
Luni sau Marti:
1.Spate
2.Picioare
3.Abdomen

Miercuri sau joi:
1.Piept
2.Umeri
3.Abdomen

Vineri sau Simbata:
1.Biceps
2.Triceps
3.Antebrat
4.Abdomen

dar e o mica problema aici.
anume ca spatele si picioarele sunt niste grupe de muschi mari si ca necesita o epuizare de energie destul de mare,si cam nu se antreneaza intro zi.
dar leam postat asa deaorece mam staruit sa unesc umerii cu pieptul(tu poti sa pui umerii cu picioarele daca doresti),dar leam pus asa pentru ca mam staruit sa fac un program ce sa nu oboseasca tricepsii pe parcursul saptaminii,astfel ca tricepsii sa nu intervina doar de 2 ori pe saptamina,la antrenamentul propriuzis pentru triceps,si la antrenamentul de la piept si umeri
dar ar fi bine,desigur daca poti,de 4 ori pe saptamina ar fi mai bine,dupa asa o schema:
Luni:Picioare+abdomen
Marti:Piept+umeri+abdomen
Joi:Spate+trapez(daca nu le faci marti cu merii)+abdomen
Simbata sau Vineri:biceps+triceps+antebrat+abdomen

SUCCES si BAFTA!!!!!!!!!!!

ash putea sa merg 4 zile pe sapt dar ar insemna sa nu dorm dupa un antrenament ptr ca muncesc in tura de noapte...adica sa ma trezesc la 16:00-17:00 shi sa ma duc la sala vreo ora jumate shi dupa asta la 20 :00 fuga la munca 12 ore ..shi am inteles ca in cazu asta degeaba am facut antrenament ..:(

andrew21
18-03-2008, 00:24
mersi ptr idei,seamana mult intre ele :).. shi sa inteleg ca nu mai trebuie nimic pe langa volumass 35 ??

stevieg_88
20-03-2008, 21:56
as zice ca daca asa stau treburile,mai bine totusi sa faci de 3 ori pe saptamina,pentru ca daca nu dormi vei facilita procesul de supraantrenament,si mai ales ca treptat iti va disparea gustul de antrenament daca nu vei dormi.
Pursisimplu vei avea nevoie de mai multa rabdare,si daca vei lucra asa cum trebuie,vei avea rezultate bune.
ITI doresc sanatate si bafta mai departe,nulasa loc disperarii.SUCCES!!!p a p a