View Full Version : Extensii culcat pentru triceps
stevieg_88
18-03-2008, 11:48
Buna ziua inca o data! Inteleg ca poate vam cam saturat cu problemele mele,dar totusi am asa o intrebare:cind se executa extensii culcat pentru triceps cu haltera EZ,bratele(coatele) sunt strict paralele sau mai bine e sa la departam putin.cum mai bine sa facem ca sa simtim febra musculara la maxim.
Mersi mult! si numai bafta!!!!!!n o r o c f o r t o
Alessandro
18-03-2008, 12:08
cel mai bine e cu bratele paralele..dar la greutate max...se accepta o usoara departare a acestora
mare grija cand lasi bara in jos sa nu blochezi coatele, incearca sa faci o miscare continuu, altfel se va transmite tensiunea catre tendoane si pot aparea probleme.
hieronymus
18-03-2008, 17:19
Buna ziua inca o data! Inteleg ca poate vam cam saturat cu problemele mele,dar totusi am asa o intrebare:cind se executa extensii culcat pentru triceps cu haltera EZ,bratele(coatele) sunt strict paralele sau mai bine e sa la departam putin.cum mai bine sa facem ca sa simtim febra musculara la maxim.
Mersi mult! si numai bafta!!!!!!n o r o c f o r t o
Nu stiu cum poti sa tii o bara EZ cu bratele paralele. Poate daca esti contorsionist sau fachir. De aia e in forma de Z, sa tii palmele mai apropiate si coatele mai departate. Apuci bara de V-ul din mijloc, cu cativa cm. intre palme, te lasi pe spate tinand ceafa pe banca si faci extensii, tinand coatele fixe. Nu ai voie sa misti coatele deloc, ele sunt parghia miscarii de extensie. Daca nu poti asa, se accepta sa lasi putin cotele in jos, ca sa iti protejezi incheietura. Insa castigul maxim de masa musculara se face cu coatele fixe.
Daca vrei sa faci extensii cu bratele paralele, inceara ca o bara dreapta, dar sunt mai putin eficiente.
Daca vrei sa faci extensii cu bratele paralele, inceara ca o bara dreapta, dar sunt mai putin eficiente.
bara EZ face diferenta chiar asa de mult la extensii si flexii si ?
eu nu sunt obisnuit cu bara dreapta,ma enerveaza cand fac cu bara EZ
Cristian Neagu
19-03-2008, 05:54
Si eu tot cu bara dreapta lucram.
hieronymus
19-03-2008, 12:23
La mine a fost exact pe dos: am lucrat cu bara dreapta, pana am descoperit-o pe cea Z. De atunci nu am mai renuntat la ea, mi se pare mai eficienta decat cea dreapta. Faceam febra mai bine lucrand cu bara Z, decat cu cea drepata.
Insa aici mai e si alt aspect: forma incheieturii cotului. Unele persoane nu au bratul drept. Daca intinzi bratul cu palma in sus, te uiti atent la forma lui: daca e perfect drept, se recomanda sa lucrezi cu bara dreapta, daca e putin stramb (adica curbat in exterior), se recomanda bara Z.
Deci depinde de fiecare, cum i se potriveste.
stevieg_88
19-03-2008, 12:30
interesant?! nam stiut! MERSI inca o data!!!!
hieronymus
19-03-2008, 12:34
tu trebuie sa intinzi in fata bratul gol, paralel cu pamantul. Daca e curbat catre exterior din cot, te axezi pe bara Z (mai ales cand lucrezi bicepsii). Daca e drept, poti sa faci linistit cu bara dreapta.
Pe cei cu bratul curbat ii chinui daca ii pui sa lucreze cu bara dreapta.
Faceam febra mai bine lucrand cu bara Z, decat cu cea drepata.
aceiasi problema ...toti cred ca daca fac febra musculara le va creste si muschiul,nu neaparat,.eu nu am facut febra decat atunci cand m-am lasat si m-am apucat iarasi dupa vreo5 luni,si am rezultate considerabile.
Si eu tot cu bara dreapta lucram.
acum lucrati tot cu bara dreapta,sau folositi si bara EZ?
hieronymus
19-03-2008, 13:53
aceiasi problema ...toti cred ca daca fac febra musculara le va creste si muschiul,nu neaparat,.eu nu am facut febra decat atunci cand m-am lasat si m-am apucat iarasi dupa vreo5 luni,si am rezultate considerabile.
Rezultatele au fost mult mai bine la mine cu bara Z, decat cu cea dreapta.
Febra musculara e un indicator de cat de bine a fost lucrat muschiul. Nu zic ca daca nu faci febra nu cresti, dar parca tot mai bine ai crescut dupa ce ai facut febra!
Rezultatele au fost mult mai bine la mine cu bara Z, decat cu cea dreapta.
Febra musculara e un indicator de cat de bine a fost lucrat muschiul. Nu zic ca daca nu faci febra nu cresti, dar parca tot mai bine ai crescut dupa ce ai facut febra!
depinde,difera de la o persoana la alta,nu poti sa spui unei persoane ca daca nu face febra musculara nu a lucrat corect,dar in principiu este asa cum spui tu.sunt si exceptii pintre care sunt si eu:p
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.