PDA

View Full Version : nu inteleg de ce..

ingerasul
03-02-2004, 11:46
Domnule doctor nu inteleg ce anume se intampla - fac antrenamente (exercitii de forta de 3 ori pe saptamana cam 30 de minute si zilnic cardio - 3 zile fac 15 minute si 4 zile din saptamana cate 30 de minute de exercitii la bicicleta stationara) Am inceput acest antrenament cam de doua luni (este vorba de bicicleta stationara).
Intre timp tin si regim, nu mananc prajeli, paine, cartofi, dulciuri etc etc si in loc sa slabesc remarc ca am crescut in greutate si pantalonii imi devin din ce in ce mai stramti.. ce se intampla?? Eu as vrea totusi sa mai slabesc putin (am 71 kg acum si vreau sa ajung la 63!)

am luat si niste pastile - Fat Burners de 2 ori pe zi - si nici o schimbare..
Va rog sa imi spuneti daca ceva nu este in regula cu mine sau cu antrenamentul pe care il fac!

Multumesc

Dr.S.Damian
04-02-2004, 12:39
Antrenamentul pare a fi ok, dar problema s-ar putea sa fie la nivelul regimului alimentar.
In alta ordine de idei, faptul ca te strang pantalonii nu este neaparat rezultatul ingrasarii ci a cresterii tonusului musculaturii (mai ales daca faci si exercitii cu greutati). Cantarul nu este cel mai bun prieten in cazul tau, fiindca este posibil sa mai dai jos in grasime, dar si sa pui ceva masa musculara, deci sa existe un fel de echilibru.