PDA

View Full Version : O intrebare care ma framanta

Biohazard
27-03-2008, 22:23
M-am contrazis cu un tovaras de sala ca nu e bine sa iei suplimente cu 1/2,3/4 ore inainte d antrenament ca numai consumi din grasimi eu unul sunt mezomorf momentan afand ceva grasime pe abdomen si solduri ajea ca dupa iarna si el zice k dak imi iau suplimentele inainte nu as slabi deloc e adevarat? El zice k dak iau sa iau cu 3 ore inainte, cu 3 ore inainte sa nu mananc si sa nu iau nimic, cu mancarea ii dreptate dar cu suplimentele nu.(iau super massR 50%proteine 35%carbo) Va rog sa am lamuriti si pe mine

Lukian
28-03-2008, 14:33
Daca mergi pe burta goala la sala, crezi ca arzi grasime? E aceeasi situatie ca si cand alergi dimineata pe nemancate. Amandoua sunt total neindicate.

bogdy89
28-03-2008, 14:36
dak mergi cu burta goala la sala nu arzi si grasime?c o n f u

Biohazard
28-03-2008, 15:45
deci sa imi iau proteinele fara nici o grija nu? Nu afecteaza modul in care ard grasimile? eu unu vad ca slabesc constant ujor si constatnt, vara mereu sunt in forma ajea ca mersi dak mai aveti ceva de zis pls chiar ma bucur

Lukian
28-03-2008, 16:01
contaza cate kcal consumi si cate kcal mananci

Biohazard
28-03-2008, 22:28
ma nu cred k mananc mult
dimineata mananc fulgi d porumb sau musli sau oua fierte la pranz ceva gatit apoi la 4 proteinele pe la 5 sunt la sala dupa sala la 7 ajea mai proteine si seara ceva ajea d somn un lapte un snitel d soia ceva d genu zic k e bn oriqum ms pt faza q proteinele inainte d antrenament d aia nu eram e sigur in rest am mai tot citit si mai citesc :Pcare vrea sa mai vb sa dea add la mess (biohazardcradle)